ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ON LINE ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Από: Ματσωμένος Γάτος | 02 Ιουνίου 2014

Το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» εγκανίασε σήμερα μια νέα ψηφιακή εποχή προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του smartphone, tablet ή υπολογιστή τους. Η πρεμιέρα στο On Line Στοίχημα έγινε σήμερα. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει …

μια ποιοτική εμπειρία παιχνιδιού με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που μόνο η ΟΠΑΠ μπορεί να εγγυηθεί. Το νέο site διακρίνεται για το εύχρηστο και πρωτοποριακό interface και τον μοντέρνο design του, καθώς και για την ποικιλία επιλόγων στοιχήματος στα δημοφιλή αθλήματα, οι οποίες θα διευρυνθούν περαιτέρω προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, ενώ η απόδοση των κερδών είναι πολύ γρήγορη. Απόλυτα προσηλωμένη στις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού, η ΟΠΑΠ Α.Ε. διασφαλίζει την ορθή χρήση των παιχνιδιών και την συμμετοχή παικτών άνω των 21 ετών.

Το pamestoixima θέτει νέα δεδομένα στον χώρο του online στοιχήματος και προσφέρει στους φίλους του παιχνιδιού τη δυνατότητα να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, όπου κι αν βρίσκονται, απλά μ’ ένα κλικ! Επιπλέον, η ΟΠΑΠ προσφέρει στους παίκτες μια ακόμα νέα εμπειρία προσφέροντας τη δυνατότητα live στοιχήματος στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, μέσω της χρήσης tablet, απαντώντας έτσι στις ανάγκες των παικτών που αναζητούν ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στο κλασικό στοίχημα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook

6 thoughts on “ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ON LINE ΣΤΟΙΧΗΜΑ!”

 1. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  Ευχαριστώ Γατε καλό σου βράδυ θα ενημερωθώ.

  1. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

   Καλό βράδυ φίλε μου.

 2. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  απο τον υπολογιστη μας?????
  στο πρακτορείο μου είπαν οτι μονο απο κει.

  1. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

   Ναι, από τον υπολογιστή μας, από το κινητό και από το τάμπλετ.

 3. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  αν ο οπαπ δεν δώσει τη δυνατότητα να μπορούμε να αγοράζουμε κάρτες προπληρωμένες από τα πρακτορεία του και να παίζουμε από τον υπολογιστή μας ………….. θα χάνει τεράστια ποσά στις άλλες εταιρίες που το κάνουν χρόνια τώρα.
  Αυτά είναι μπαλώματα. Σιγά μην πάω στο πρακτορείο στις 1.οο το πρωί να παίξω.

  1. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

   Μπορούμε να πάρουμε την Κάρτα Παίκτη, από τα πρακτορεία, να βάλουμε ότι ποσό θέλουμε και να παίζουμε.

Comments are closed.