ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ON LINE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ

Από: Ματσωμένος Γάτος | 12 Ιουνίου 2014

Το Μουντιάλ ξεκινάει, πολλά ματς θα γίνονται όταν θα έχουν κλείσει τα πρακτορεία. Είναι απαραίτητο να ανοίξετε λογαριασμό για να παίξετε On Line στον ΟΠΑΠ. Δείτε, βήμα προς βήμα πως γίνεται η διαδικασία. Μπαίνετε στο site του ΟΠΑΠ για το OnLine Στοίχημα, το www. pamestoixima.gr και κάνετε εγγραφή. Υπάρχει η σχετική ένδειξη στην πρώτη σελίδα «κάντε κλικ εδώ για να γραφτείτε». Δίνετε το όνομα χρήστη και τον προσωρινό κωδικό πρόσβασης. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και σας έρχεται στο mail που δηλώνετε η επιβεβαίωση της εγγραφής. Στη συνέχεια …

αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης.

Πρέπει να στείλετε σε ηλεκτρονική μορφή την ταυτότητά σας

Δεδομένου ότι στο online Στοίχημα επιτρέπεται το ποντάρισμα στα άτομα ηλικίας άνω των 21 ετών, πρέπει να στείλετε σε ηλεκτρονική μορφή την ταυτότητά σας (ή το διαβατήριο). Αμέσως θα μπορείτε να ποντάρετε. Για να βάλετε λεφτά αρκεί να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα (σαν κι αυτές που παίρνουμε λεφτά από τα ATM), της Εθνικής Τράπεζας, της AlphaBank ή της Τράπεζας Πειραιώς. Πολύ εύκολος είναι το τρόπος για να καταθέσετε λεφτά στον λογαριασμό σας.

Άμεση η κατάθεση χρημάτων, το αργότερο εντός 24 ωρών η ανάληψη

Πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα του Site, εκεί που υπάρχει η ένδειξη  «ο λογαριασμός μου», κάνετε κλικ στην «προσθήκη κεφαλαίου», βάζετε τον αριθμό της κάρτας και το ποσό που θέλετε να καταθέσετε κι αμέσως πιστώνονται τα χρήματα για να μπορείτε να ποντάρετε. Το ίδιο ισχύσει και για την ανάληψη. Βάζετε τον αριθμό του λογαριασμού σας στην ενότητα «ανάληψη χρημάτων» και μπαίνουν τα λεφτά, που ζητάτε να σηκώσετε, το αργότερα εντός 24 ωρών.

Ταυτοποίηση των στοιχείων εντός 30 ημερών μέσω των ΚΕΠ

Ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί η Κάρτα Παίκτη, μέσω των πρακτορείων, κάτι που αναμένεται να συμβεί όταν επέλθει συμφωνία για το OnLine Στοίχημα, ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και τους πράκτορες. Και κάτι τελευταίο. Από τη στιγμή που θα γραφτείτε πρέπει εντός 30 ημερών να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία σας σε ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών). Να βγάλετε δηλαδή φωτοτυπία της ταυτότητάς, να πάτε στο ΚΕΠ, να την επικυρώσουν και να στείλετε το αντίγραφο στον ΟΠΑΠ, στο Τμήμα Πιστοποίησης Πελατών, στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 62 στο Περιστέρι.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook

2 thoughts on “ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ON LINE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ”

  1. Ο/Η George λέει:

    Το απαράδεκτο και παράλογο του πρώην κρατικού ΟΠΑΠ είναι οτι η ταυτότητα δεν επικυρώνεται πλεον σε κανενα ΚΕΠ.

    1. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

      Δεν συμφωνώ φίλε. Εγώ πήγα την ταυτότητα στο ΚΕΠ και μου την επικύρωσαν μέσα σε ένα λεπτό. Την έστειλα ήδη στον ΟΠΑΠ.

Comments are closed.