ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΕ 10

Από: Ματσωμένος Γάτος | 20 Ιουνίου 2014

Στο Μουντιάλ δεν αντέχεις όταν μένεις με 10 παίκτες. Για την ακρίβεια, αντέχει μόνο η Εθνική μας ομάδα, η οποία από το 38 έπαιζε με παίκτη λιγότερο και κράτησε το 0-0 κόντρα στην Ιαπωνία. Η αποβολή του Κατσουράνη ήταν η πέμπτη στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλες οι άλλες ομάδες που έμειναν με 10 παίκτες έχασαν με μεγάλα σκορ. Πρώτος αποβλήθηκε …

ο Περέιρα, στις καθυστερήσεις του αγώνα της Ουρουγουάης με την Κόστα Ρίκα. Ήδη, είχε διαμορρφωθεί το 3-1 υπέρ της Κόστα Ρίκα.

Ακολούθησε ο Παλάσιος, ο οποίος άφησε στο 43 με 10 παίκτες την Ονδούρα. Υπέπεσε σε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπενζεμά. Με άλλα 2 γκολ οι Γάλλοι κέρδισαν εύκολα με 3-0.

Η Πορτογαλία έμεινε με 10 παίκτες στο 37 όταν αποβλήθηκε ο Πέπε κι ενώ έχανε με 2-0 από την Γερμανία. Δέχτηκε άλλα 2 γκολ και το σκορ «απογειώθηκε» στο 4-0.

Μια από τα ίδια και με το Καμερούν. Ο Σονγκ αποβλήθηκε στο 40 και οι Κροάτες το 1-0 το ανέβασαν στο 4-0. Μόνο η Εθνική ομάδα άντεξε κι έβγαλε σχεδόν μία ώρα αγώνα, μαζί με τις καθυστερήσεις, παίζοντας με παίκτη λιγότερο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook