ΑΝΑΛΥΣΗ 30 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Συγκλονίζουν τα ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ – Λίβερπουλ, Μπάγερν – Ντόρτμουντ, Νάπολι – Ρόμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ, Μπεσίκτας – φενερμπαχτσέ, Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και Εργοτέλης – ΠΑΟΚ. Για το 5 στα 5 η Βέροια που υποδέχεται τον Πανιώνιο και η Καλλονή που φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Με στόχο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη, ο Πανθρακικός τον ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου την Κέρκυρα. Δοκιμασία για Γιουβέντους στο Εμπολι και για Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Λοριάν.Δείτε την ανάλυση 30 επιλεγμένων μονών αποδεκτών αγώνων:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
1 = 3,15
Χ = 3,45
2 = 1,90
Σε φόρμα η Νιούκαστλ, απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι.
Ποντάρει στον Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ
Πήρε για τα καλά τα πάνω της η Νιούκαστλ, μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 κατά της Λέστερ. Ακολούθησαν 2 μεγάλα «διπλά», στο πρωτάθλημα με 1-2 επί της Νότιγχαμ και στο Λιγκ Καπ με 0-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Κατάφερε να κερδίσει και να αποκλείσει, μέσα στο Ετιχάντ, την κάτοχο του Λιγκ Καπ. Ο 19χρονος Άαρον άνοιξε το σκορ στο 6’ και ο Σισοκό στο 75’ διαμόρφωσε το 0-2. Αν συνεχίσει τις επιτυχίες και επικρατήσει της Λίβερπουλ θα την πλησιάσει στον 1 βαθμό.
Το Λιγκ Καπ βοήθησε και την Λίβερπουλ και κυρίως τον Μπαλοτέλι. Αλλαγή μπήκε ο Ιταλός στο 79’ και ανέβασε αγωνιστικά την Λίβερπουλ η οποία έχανε με 0-1 μέσα στο Άνφιλντ από την Σουόνσι. Στο 86’ ο Μπαλοτέλι ισοφάρισε και η Λίβερπουλ με το γκολ του Λόβρεν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε με 2-1. «Επιτέλους τέλος» ήταν  η φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μετά το ματς. Το έψαχνε εδώ και καιρό το γκολ που θα του ανέβαζε την ψυχολογία.
Η Λίβερπουλ συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της και ποντάρει στον Μπαλοτέλι για να βρει την λύση στο σκοράρισμα. Είχαν προηγηθεί η ήττα  με 0-3 από την Ρεάλ και η «λευκή» ισοπαλία με την Χαλ. Ακολουθεί το ματς με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Πέρσι, τέτοια περίπου εποχή, στις 19 Οκτωβρίου, έφερε ισοπαλία με 2-2 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, από το οποίο είχε περάσει σαν … σίφουνας με 0-6 στην προηγούμενη επίσκεψή της, στις 27 Απριλίου 2013.
 
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΟΥΟΝΣΙ
1 = 1,65
Χ = 3,45
2 = 4,25
Ανακάμπτει η Έβερτον και πάει για την 3η σερί νίκη
Πέντε αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα η Σουόνσι
Δύο βαθμοί χωρίζουν τις 2 ομάδες. Η Έβερτον είναι 9η με 12 πόντους, η Σουόνσι 6η με 14. Δύο σερί νίκες πέτυχε στο πρωτάθλημα η Έβερτον. Μετά το 3-0 επί της Άστον Βίλα κέρδισε με 1-3 την Μπέρνλι. Ενδιάμεσα πήρε το 0-0 στην έδρα της Λιλ για το Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την πρόκρισή της από τον όμιλο. Σε 3 ματς έχει 1 νίκη (4-1 την Βόλφσμπουργκ) και 2 ισοπαλίες εκτός έδρας (η άλλη με την Κρασνοντάρ 1-1). Υποδέχεται την Λιλ την Πέμπτη.
Η Σουόνσι είναι 5 αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο ματς στο γήπεδό της επικράτησε εύκολα της Λέστερ με 2 γκολ του Μπονί.  Έμεινε εκτός Λιγκ Καπ, μετά την ήττα της με 2-1 από την Λίβερπουλ, αν και προηγήθηκε στο Άνφιλντ και κέρδιζε ως το 86’. Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, με στόχο να μείνει στην πρώτη εξάδα.
Στο 2014 επισκέφτηκε άλλες 2 φορές το Γούντισον Παρκ. Έχασε με 3-1 τον Φεβρουάριο για το κύπελλο και με 3-2 τον Μάρτιο για το πρωτάθλημα.
 
ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
1 = 2,15
Χ = 3,30
2 = 2,75
«Φρέναραν» τη Στόουκ οι 2 ήττες από την Σαουθάμπτον
Η Γουέστ Χαμ 4η και σε μεγάλη φόρμα
Οι 2 ήττες από την Σαουθάμπτον άφησαν πίσω στο πρωτάθλημα και εκτός Λιγκ Καπ την Στόουκ Σίτι. Προηγήθηκε η ήττα με 1-0 για το πρωτάθλημα στο Σαουθάμπτον, σε ένα ματς όπου δεν μπόρεσε να «απαντήσει» στο γκολ του Μανέ στο 33’. Αντίθετα στο Λιγκ Καπ, αν και βρέθηκε να χάνει μέσα στο γήπεδό της με 0-2 στο 30’, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 82’. Όμως το γκολ του Πελέ στο 88’ έδωσε την πρόκριση στην Σαουθάμπτον με 2-3. Ξεκίνησε με 2 ήττες τα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Στόουκ, από την Άστον Βίλα 0-1 και την Λέστερ 0-1, κέρδισε όμως στα 2 πιο πρόσφατα την Νιούκαστλ 1-0 και την Σουόνσι 2-1.
Η Γουέστ Χαμ πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία και με την νίκη της 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια. Έχασε μόνο στο Ολντ Τράφορντ με 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην πιο πρόσφατη έξοδό της κέρδισε με 1-3 την ουραγό Μπέρνλι. Θα πάει για το διπλό στο Στόουκ. Πέρυσι πάντως έχασε 2 φορές από την Στόουκ Σίτι με 3-1 εκτός και με 0-1 εντός έδρας.
 
ΤΣΕΛΣΙ – ΚΠΡ
1 = 1,10
Χ = 7,00
2 = 12,50
Πρώτη, αήττητη και με … επιστροφές η Τσέλσι
Μόνο ήττες εκτός έδρας και 1- 12 τέρματα η ΚΠΡ
Η Τσέλσι έχασε μέσα από τα χέρια της την νίκη στο Ολντ Τράφορντ, αφού ισοφαρίστηκε 1-1 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Φαν Πέρσι. Είχε προηγηθεί στο 53’ με τον Ντρογκμπά, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από τον Μάρτιο του 2012.
Ρεκόρ για τον Τζόν Τέρι, που έφτασε τις 430 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ ξεπερνώντας τον Φρανκ Λάμπαρτ, αλλά και παράπονα μετά στο τέλος για την αποβολή του Ιβάνοβιτς.  Την Τρίτη με ένα αυτογκόλ στο 81’ η Τσέλσι πήρε την νίκη-πρόκριση στο Λιγκ Καπ, με 1-2 στην έδρα της Σριούσμπερι. Σκόραρε και πάλι ο Ντρογκμπά. Παραμένει 1η και αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ, στο +4 από την 2η Σαουθάμπτον και στο +6 από την 3η Μάντσεστερ Σίτι. Κόντρα στην ΚΠΡ επιστρέφουν οι Ντιέγκο Κόστα, Ραμίρες, όπως προανήγγειλε ο Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε: «Λογικά θα τους έχουμε μαζί μας με την ΚΠΡ. Θα μας λείπει μόνο ο τραυματίας Ρεμί και ο τιμωρημένος Αθπιλικουέτα». Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ την Μάριμπορ, την οποία συνέτριψε με 6-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ.
Η ΚΠΡ, με δύο γκολ του Όστιν, κέρδισε 2-0 την Άστον Βίλα, την Δευτέρα και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση. Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Είχε επικρατήσει και της Σάντερλαντ με 1-0 στις 30 Αυγούστου. Μόνο ήττες έχει εκτός έδρας με 1-12 τέρματα. Έχασε, κατά σειρά, από την Τότεναμ με 4-0, την Μάντσεστερ Γ. με 4-0, την Σαουθάμπτον με 2-1 και την Γουέστ Χαμ με 2-0. Στην τελευταία της επίσκεψη στο Στάμφορντ Μπριτζ, στις 2 Ιανουαρίου 2013 έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας με 0-1 την Τσέλσι.
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
1 = 1,80
Χ = 3,60
2 = 3,60
Η κουρασμένη η Σίτι πετάχτηκε εκτός Λιγκ Καπ
Προβληματίζει εκτός η Γιουνάιτεντ αλλά επιστρέφει ο Ρούνι
Στο κλασικό ντέρμπι του Μάντσεστερ οι 2 ομάδες θέλουν μόνο νίκη, έχοντας μείνει πίσω στη βαθμολογία από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Η Σίτι απέχει 6 πόντους από την κορυφή και η Γιουνάιτεντ 10.
Σε κρίση βρίσκεται η Σίτι. Μετά την ήττα με 2-1εκτός  από την Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα, ήρθε ο απρόσμενος αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ. Έχασε εντός 0-2 από την Νιούκαστλ, χωρίς να καταφέρει και πάλι να αντιδράσει. Σε μπελάδες έχει μπει και στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ισοπαλία 2-2 (από 0-2 που κέρδιζε) στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, την οποία υποδέχεται την Τετάρτη, σ’ ένα ματς όπου θέλει μόνο την νίκη. Οι παίκτες δείχνουν κουρασμένοι αλλά ο Πελεγκρίνι ξέρει πολύ καλά ότι το ματς με την Γιουνάιτεντ είναι κομβικής σημασίας.
Η Γιουνάιτεντ επίσης δεν έχει περιθώρια απωλειών και είναι υποχρεωμένη να βγει μπροστά για την νίκη. Βρίσκεται άλλωστε 4 πόντους πίσω από την αντίπαλό της.  Στις καθυστερήσεις ο Φαν Πέρσι ισοφάρισε 1-1 στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Ο Φαν Γκάαλ πάντως τα έβαλε μαζί του επειδή έβγαλε την φανέλα, πανηγυρίζοντας το γκολ. «Δεν ήταν έξυπνη η κίνησή του, αφού δέχτηκε την κάρτα» τόνισε ο τεχνικός των «μπέμπηδων». Μακριά από το Ολντ Τράφορντ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει η φετινή Γιουνάιτεντ. Στις 4 εξόδους της έφερε 3 ισοπαλίες, με Σάντερλαντ 1-1,  Μπέρνλι 0-0,  Γουέστ Μπρομ 2-2 και γνώρισε τη ήττα από την Λέστερ με 5-3. Εχει προβλήματα στην άμυνα. Επιστρέφει ο Ρούνι που εξέτισε την ποινή του. Δύο φορές έχασε στο προηγούμενο πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 και 0-3. Τελευταία φορά την κέρδισε εκτός έδρας στις 9/12/2012 με 1-2.
 
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ
1 = 3,30
Χ = 3,30
2 = 1,90
Πέντε σερί ήττες και 0-13 γκολ η Άστον Βίλα
Ανάσα για Τότεναμ η πρόκριση στο Λιγκ Καπ
Εικόνα κατάρρευσης παρουσιάζει η Άστον Βίλα στις τελευταίες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ και δεν θυμίζει με τίποτα την ομάδα που έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μαζεύοντας 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια. Ακολούθησαν 5 σερί ήττες, χωρίς να σκοράρει, με 0-13 τέρματα. Την Δευτέρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει ούτε κόντρα σε μία από τις θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος, την ΚΠΡ, από την οποία έχασε εκτός με 2-0. Κρίσιμο είναι το ματς με την Τότεναμ, η οποία έχει 1 πόντο περισσότερο και πήρε ανάσα, μετά την πρόκριση στο Λιγκ Καπ με το εντός 2-0 επί της Μπράιτον.
Προβληματίζει και  η Τότεναμ με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, αφού στα 2 τελευταία παιχνίδια έχασε 4-1 από την Μάντσεστερ Σίτι εκτός  και με 1-2 από την Νιούκαστλ εντός. Ο Ποκετίνιο ψάχνει λύσεις για να αντιμετωπίσει τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του. Την Πέμπτη η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για το Γιουρόπα Λιγκ, τον οποίο κέρδισε εύκολα με 5-1 στο γήπεδό της.
Με την Άστον Βίλα έχει καλή παράδοση. Την κέρδισε στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, 4 για το πρωτάθλημα και 1 για το Λιγκ Καπ, χωρίς να δεχτεί γκολ, με 15-0 τέρματα!
 
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
1 = 1,95
Χ = 3,25
2 = 3,25
Απογοήτευση στην Κρίσταλ για το 2-2 με Γουέστ Μπρομ
Κόντρα στην παράδοση η Σάντερλαντ
Χαμηλά στην βαθμολογία βρίσκονται η Κρίσταλ Πάλας (9 βαθμοί) και η Σάντερλαντ (8) κι έχουν ως στόχο την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.
Τελευταία νίκη για την Κρίσταλ Πάλας, το 2-0 επί της Λέστερ στις 27 Σεπτεμβρίου. Προέρχεται από το εκτός έδρας 2-2 με την Γουέστ Μπρομ, ένα παιχνίδι που της άφησε πικρή γεύση, αφού προηγήθηκε με 0-2 στο α΄ ημίχρονο και δέχτηκε την ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι. Εντός έδρας έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Η Σάντερλαντ επηρεασμένη από την συντριβή της με 8-0 από την Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να κοντράρει την Άρσεναλ κι έχασε με 0-2, από 2 γκολ του Σάντσεζ, το δεύτερο στις καθυστερήσεις. Παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Πάντως παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο ματς με την Άρσεναλ και θα παλέψει για να φύγει αήττητη από το Σέλχαρστ Παρκ, σε μία έδρα όμως που δεν έχει καλή παράδοση. Ηττήθηκε στις 4 τελευταίες επισκέψεις της (3-0, 3-2, 1-0, 3-1) και τελευταία φορά που πήρε βαθμό (1-1) ήταν στις 5 Απριλίου 1999.  Ακόμη πιο μακριά, στις 7 Οκτωβρίου 1995, χρονονολογείται η πιο πρόσφατη νίκη της με 0-1 σε αυτό το γήπεδο.
ΜΟΝΑΚΟ – ΡΕΜΣ
1 = 1,35
Χ = 4,25
2 = 6,50
Τρεις ισοπαλίες στα τελευταία 5 παιχνίδια η Μονακό
Τη χειρότερη άμυνα στη Γαλλία η Ρεμς
Η Μονακό δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Για τρίτη αγωνιστική παραμένει αήττητη. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Μπαστιά. Πολύ κοντά στο να επιστρέψουν ο αμυντικός, Κιρζαουά και ο μέσος Μουτίνιο που δεν έπαιξαν κατά των κορσικανών . Παραμένει εκτός ο τραυματίας, φορ, Μπέρμπατοφ. Η ομάδα του Ζαρντίμ μετρά 4 σερί Under εντός έδρας.Η ομάδα του Πριγκηπάτου βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και 13-12 τέρματα.  Στα 5 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις εντός και εκτός χώρας έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Με γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό ο Μουκαντζό, η Ρέμς κατέβαλε εντός 1-0 τη Μονπελιέ. Μεγάλο της πρόβλημα η άμυνα, καθώς έχει δεχθεί τα περισσότερα τέρματα φέτος στην Λίγκ 1 (20 γκολ -11ματς). Εκτός δράσης ο στόπερ, Μπουριγιόν , ο επιθετικός, Άλμπακ. Στο Λιγκ Κκαπ αποκλείσθηκε την Τετάρτη εντός έδρας από την Άρλ στην παράταση με 3-2 (2-2), αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω.
Η Ρεμς βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες και 11-20 γκολ. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Στις 6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις η Ρέμς έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Πέρυσι, Μονακό – Ρεμς 3-2 και Ρεμς – Μονακό 1-0.
 
ΛΟΡΙΑΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
1 = 6,50
Χ = 3,75
2 = 1,40
Αναξιόπιστη αμυντικά η Λοριάν
Αήττητη η Παρί και με 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια
Δύο σερί ήττες από Σεντ Ετιέν εντός 0-1 και Καέν εκτός 1-2 μετράει η Λοριάν στο πρωτάθλημα.  Στο παιχνίδι με την Καέν  δέχθηκε γκολ στο 3′, στην πρώτη επίθεση που εκδήλωσε η αντίπαλός της.  Στην έδρα της μετράει 3 σερί ήττες από Σεντ Ετιέν, Εβιάν 0-2 και Ρεμς 0-1. Την Τετάρτη για το Λιγκ Καπ απέκλεισε εκτός την Εβιάν με 2-1. Είναι στην 17η θέση της γενικής κατάταξης με 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 7 ήττες και 11-20 γκολ.  Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει 2 νίκες και 3 ήττες.
Αήττητη για 13ο ματς (7-6-0 σε όλες τις διοργανώσεις) παραμένει η Παρί που στο προηγούμενο παιχνίδι της επικράτησε άνετα με 3-0 της Μπορντό, έχοντας κορυφαίο παίκτη τον βραζιλιάνο Λούκας Μόουρα. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο φορ Καβάνι που εξέτισε την ποινή του. Τιμωρημένος είναι ο ακραίος μπακ Φαν ντερ Βίλ και  τραυματίες οι Ιμπραίμοβιτς (επιθετικός) και Μαρκίνιος (στόπερ). Η ομάδα του Μπλάν βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 21-7 γκολ.  Στα 5 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία.
 Στις 6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις η Παρί έχει 5  νίκες  και 1 ισοπαλία. Πέρυσι Λοριάν – Παρί 0-1 και Παρί – Λοριάν 4-0.
 
ΜΠΟΡΝΤΟ – ΤΟΥΛΟΥΖ
1 = 1,95
Χ = 3,25
2 = 3.25
Η Μπορντό με τον αέρα του 3-0 στο Λιγκ Καπ
Από 3 συνεχόμενες ήττες η Τουλούζ και 1-7 γκολ
Την Τρίτη οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το Λιγκ Καπ στην έδρα της Τουλούζ. Η Μπορντό προηγήθηκε 3-0 και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 η Τουλούζ στο 84΄. Η Τουλούζ χρησιμοποίησε τον τρίτο της  τερματοφύλακα Βιντάλ. Το Σάββατο η Μπορντό ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από την Παρί, σ ένα σκληρό παιχνίδι με 4 αποβολές (δύο από κάθε ομάδα). Η Μπροντό δεν έχει σκοράρει φέτος μόνο σε 2 παιχνίδια. Βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής κατάταξης με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και 16-13 γκολ. Στα 5 τελευταία της ματς έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Συνεχίζει να απογοητεύει η Τουλούζ που στο προηγούμενο παιχνίδι της ηττήθηκε μέσα στην έδρα της 2-0 από τη Λανς παρότι η φιλοξενούμενη είχε παραταχθεί δίχως τη μισή βασική ενδεκάδα της. Ηταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 7 σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η Τουλούζ είναι στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες και 13-15 γκολ. Στα 5 τελευταία ματς έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες  και στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια 3 ήττες και 2 νίκες επί της Ρεν 3-0 και της Σεντ Ετιέν 1-0.
 Στις 6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις η Μπορντό έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Πέρυσι Μπορντό – Τουλούζ 0-1 και Τουλούζ – Μπορντό 1-3.
 
ΣΑΛΚΕ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
1 = 1,70
Χ = 3,60
2 = 3,75
Δυνατή στην έδρα της η Σάλκε
Η Αουγκσμπουργκ δεν γνωρίζει τι εστί ισοπαλία
Σημαντικά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η Σάλκε. Εχει εκτός τους Φαρφάν (ε), Κολάσινατς (α), Σαντάνα (στόπερ), Ματίπ (στόπερ), Γκορέτσκα (χαφ),ενω είναι αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός, Κέβιν- Πρίνς Μπόατεννγκ. Στο τελευταίο της παιχνίδι της η ομάδα του Ντι Ματέο ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Λεβερκούζεν. Ηταν άτολμη επιθετικά. Την Τετάρτη ταξιδεύει στην Πορτογαλία για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σπόρτινγκ. Είναι βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 3, νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και 13-13 τέρματα. Στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Φράιμπουργκ πέτυχε την περασμένη βδομάδα η Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα του Βάιντσιρλ έπαιξε έξυπνα και πειθαρχημένα. Επιστρέφει ο πολύ καλός μέσος, Βέρνερ. Δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Μετράει σε 9 αγώνες, 4 νίκες, 5 ήττες και 11-11 τέρματα. Στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 4 ήττες και 1 νίκη επί της Αϊντραχτ 1-0 στα μέσα Σεπτεμβρίου.
 Στις 6 μεταξύ τους τελευταίες αναμετρήσεις η Σάλκε έχει 4 νίκες και  2 ισοπαλίες.
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
1 = 3,25
Χ = 3,35
2 = 1,90
Χωρίς νίκη εντός το προβληματικό επιθετικά Αμβούργο
Πέντε αγώνες χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της η Λεβερκούζεν
Δύσκολες στιγμές περνά η ομάδα του Αμβούργου. Το περασμένο Σάββατο έπειτα από μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε 3-0 στο Βερολίνο από την Χέρτα. Είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες και 3-12 γκολ. Εντός έδρας έχει 2 ήττες, 2 ισοπαλίες και 2-6 γκολ. Επιστρέφουν ο αμυντικός Ντικμάιερ και ο μεσοεπιθετικός Ιλίσεβιτς. Την Τετάρτη  ηττήθηκε εντός έδρας 3-1 από την Μπάγερν Μονάχου για το κύπελλο. Εχει  7 N/G  σε  9 παιχνίδια.
Δίκαια η Λεβερκούζεν υπερίσχυσε το Σάββατο 1-0 εντός της Σάλκε, με  απευθείας κτύπημα φάουλ του μέσου Τσαλχάνογλου στο 53΄.  Αποβλήθηκε ο αμυντικός, Γεντβάι και θα απουσιάσει όπως και οι τραυματίες Κάστρο (μ, 6/0), Ράιναρτς (μ, 9/0), Ρόλφες (χαφ,2/0). Για το κύπελλο απέκλεισε την Τετάρτη εκτός έδρας το Μαγδεμβούργο στην διαδικασία των πέναλτι 5-4 (1-1). Την Τρίτη έχει αγώνα στην Αγία Πετρούπολη με την Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ . Στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει 2 ήττες και 3 ισοπαλίες. Είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα και 17-14 τέρματα.
Στις 6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει 1 νίκη το Αμβούργο, 3 η Λεβερκούζεν και 2 παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα. Πέρυσι το Αμβούργο κέρδισε εντός 2-1 και ηττήθηκε εκτός 3-5.
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
1 = 2,90
Χ = 3,35
2 = 2,05
Ανεβαίνει η Στουτγάρδη αλλά «πονάει» στην άμυνα
«Πολυβόλο» η επίθεση της Βόλφσμπουργκ
Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Στουτγάρδη. Νίκησε στη Φρανκφούρτη την Αϊντραχτ 5-4. Προηγήθηκε 3-1 στο 51΄, βρέθηκε να χάνει 3-4 ΄ στο 65΄, αλλά είχε το κουράγιο και επέστρεψε με γκολ στο 81΄ και 84΄. Προσπαθεί να ανέβει βαθμολογικά. Είναι στην 14η θέση με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες και 14-19 τέρματα. Στα τελευταία τέσσερα εντός  έδρας παιχνίδια έχει 2 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Πρόβλημα η άμυνά της η οποία στα τελευταία 3 παιχνίδια έχει δεχτεί 10 γκολ.
Σε εξαιρετική κατάσταση η Βόλφσμπουργκ. Στα τελευταία 3 νικηφόρα παιχνίδια και σε διάστημα 6 ημερών, σημείωσε 11 γκολ. Νίκησε 4-2 εκτός τη ρωσική Κράσνονταρ για το Γιουρόπα Λιγκ,  3-0 εντός την Μάιντς για το πρωτάθλημα και 4-1 εντός την Χεϊντενχάιμ για το κύπελλο. Στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια σε Γερμανία και Ευρώπη, μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και 16-9 τέρματα.
Η Βόλφσμπουργκ έχει δημιουργήσει μία ισχυρή παράδοση στις αναμετρήσεις με την Στουτγάρδη. Στα τελευταία 6 παιχνίδια μετράει 5 νίκες και 1 ήττα τον Μάιο του 2012. Πέρυσι νίκησε 2-1 εκτός και 3-1 εντός. Παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια (τις τελευταίες 10 μέρες έχει δώσει 2 παιχνίδια παραπάνω από την Στουτγάρδη) , θα πάει και φέτος στη Στουτγάρδη για τη νίκη.
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
1 = 1,40
Χ = 4,30
2 = 6,00
Η Μπάγερν στο Μόναχο έχει δεχτεί 1 γκολ σε 6 παιχνίδια
Μια τους ύψους μια του βάθους η Ντόρτμουντ
Παραδοσιακό ντέρμπι, παρότι τις δύο ομάδες  χωρίζουν 14 βαθμοί έπειτα από 9 αγωνιστικές. Η Μπάγερν είναι στην 1η  θέση με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 21-2 γκολ, και η Ντόρτμουντ στην 15η  με 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 6 ήττες και 10-15 γκολ.
Η Μπάγερν είναι πανίσχυρη στην έδρα της με 5 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 17-0 γκολ. Τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ στο Μόναχο ήταν στις 20 Αυγούστου στη νίκη 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει παραχωρήσει μία ισοπαλία 0-0, την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας στην Γκλάντμπαχ. Την Τετάρτη επικράτησε εκτός του Αμβούργου 3-1 για το κύπελλο με τέρματα των Λεβαντόφσκι, Αλάμπα και Ριμπερί. Οι Σβαϊνστάιγκερ, Μαρτίνεθ, Αλκάνταρα, Μπανστούμπερ παραμένουν εκτός, ενώ από τα δύο τελευταία παιχνίδια απουσίασε και ο Ρόμπεν η συμμετοχή του οποίου το Σάββατο δεν είναι δεδομένη.
Η Ντόρτμουντ έδειξε ότι δεν αντέχει τους συνεχόμενους αγώνες. Κάνει ένα καλό παιχνίδι μεσοβδόμαδα και ένα κακό το Σαββατοκύριακο. Για το πρωτάθλημα μετράει 1 ισοπαλία και 4 συνεχόμενες ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Το ίδιο διάστημα έχει 2 νίκες εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ με 3-0 επί της Αντερλεχτ και 4-0 επί της Γαλατασαράι, αλλά και πρόκριση την Τετάρτη εκτός επί της Σεντ Πάουλο 3-1 για το κύπελλο Γερμανίας με τέρματα των Ιμόμπιλε, Ρόις και Καγκάβα. Τραυματίες οι Σαχίν, Μπλατσικόφσκι, Σμέλτσερ.
Στα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια οι δύο ομάδες έχουν από 3 νίκες. Πέρυσι για το πρωτάθλημα η Μπάγερν νίκησε εντός 3-0 και ηττήθηκε εκτός 0-3. Στον τελικό του κυπέλλου οι Βαυαροί επικράτησαν 2-0. Τον Αύγουστο στον τελικό του Σούπερ Καπ η Ντόρτμουντ νίκησε με 2-0.
Η Μπάγερν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φαβορί για τη νίκη. Ζητούμενο αν θα σκοράρει η Ντόρτμουντ.
 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
1 = 2,00
Χ = 3,00
2 = 3,35
Ανακάμπτει ο Πλατανιάς
Θεαματική  αμυντική βελτίωση του ΠΑΣ
Ο Πλατανιάς πέτυχε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Κέρκυρα με 2-1 ( Ναζλίδης με πέναλτι και Αγκιλέρα τα γκολ ). Είναι στη 9η θέση με 3 νίκες,  4 ήττες, 8-10 γκολ και  9 βαθμούς. Η έδρα είναι ο αδύναμος κρίκος του. Σε 4 αγώνες έχει σημειώσει 3 ήττες, από ΠΑΟΚ 4-0,  Παναθηναϊκό 3-2 , Αστέρα Τρίπολης 1-0 και 1 νίκη επί της Ξάνθης με 1-0 στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα.  Ο τραυματίας Τετέ δεν υπολογίζεται για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Νέπλιακ, Σέχου, Γουνδουλάκης και Μιλούνοβιτς. Στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου οι Ζαραδούκας και Κουλιμπαλί.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη απέσπασε ισοπαλία 1-1 ( Ίλιτς στο 23′ 0-1 , Τζιώλης στο 57′ 1-1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το κύπελλο. Με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες, 7-8 γκολ και 9 βαθμούς, είναι  στην 9η θέση του πρωταθλήματος. Σε 4 εκτός έδρας αγώνες η ομάδα των Ιωαννίνων έχει γνωρίσει 2 ήττες, από Κέρκυρα και  Βέροια με 2-0, έχει αποσπάσει 1 ισοπαλία 1-1 από Πανθρακικό και νίκησε πριν 2 εβδομάδες τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη 1-0 με γκολ Ντα Κόστα στο 62′. Θεαματική η βελτίωση του στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας. Ο Κοροβέσης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα προλάβει τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Λίλα εξέτισε την ποινή του.
Αήττητος παραμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα στις αναμετρήσεις με τον Πλατανιά. Σε σύνολο 4 αγώνων η ομάδα των Ιωαννίνων μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στην τελευταία αναμέτρηση στα Χανιά (3/3/2014) ο ΠΑΣ νίκησε 2-1. Στην προηγούμενη αναμέτρηση στο ίδιο γήπεδο (5/1/2013) ο Πλατανιάς είχε παραχωρήσει ισοπαλία  1-1.
ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
1 = 1,50
Χ = 3,60
2 = 5,25
Στην 5η εντός έδρας νίκη στοχεύει  η Βέροια
Χωρίς βαθμό εκτός έδρας ο μαχητικός Πανιώνιος
Η βαριά ήττα 1-4 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ελάχιστα επηρέασε την Βέροια η οποία παρότι αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς νίκησε την Τετάρτη τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο 2-0 για το κύπελλο. Ο προπονητής της Βέροιας Γκρανέρο θέλοντας να “φρεσκάρει” την ομάδα άφησε εκτός αποστολής τους Καντιμοίρη, Μπράβο, Μαλόν, Μπατιόν, Ντουμίτρου, Καλτσά, Γεωργιάδη, Κάμπορα και Βούκιτς. Ο Βεργώνης που επέστρεψε μετά από μεγάλη απουσία πέτυχε το πρώτο γκολ στο 10′ και στο 64′ ο Μπαργκάν διαμόρφωσε το τελικό 2-0,  σφραγίζοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον  ΠΑΟΚ υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες, 2 ήττες και 11-11 γκολ. Στους 4 εντός έδρας αγώνες της νίκησε 3-2 την Ξάνθη, 2-1 την Κέρκυρα, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και 2–1 τον Λεβαδειακό.
Ο Πανιώνιος απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό  για το κύπελλο. Μέτρια ποιοτικά η απόδοση των δυο ομάδων αλλά με πολύ τρέξιμο. Ο Ολυμπιακός που έπαιξε με αναπληρωματικούς πήρε   προβάδισμα στο 13′ με τον Φορτούνη. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε  με τον Μητρόπουλο στο 24′. Ο Ολυμπιακός είχε 3 δοκάρια.  Την Κυριακή για το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος ηττήθηκε στη Λιβαδειά  1-0 από γκολ του Γιακουμάκη στο 89′. Αξιζε τουλάχιστον το βαθμό της σιοπαλίας. Με 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες και 6-8 γκολ, είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας.  Στους 3 εκτός έδρας αγώνες του έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, από Λεβαδειακό 1-0,  Πανθρακικό 1-0 και  Παναθηναϊκό  2-1. Οι Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Σιώπης, Γκίνης και Ιμπαγάσα δεν πήραν μέρος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θέλησε να τους ξεκουράσει.
Σε 13 αναμετρήσεις των δύο ομάδων η Βέροια μετράει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες, 4 ήττες και 16-14 γκολ. Στους 7 εντός έδρας αγώνες μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και  11-4 γκολ. Στην τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Βέροια ( 6/4/2014) η “βασίλισσα του βορά ” είχε επικρατήσει με 2-1. Την 1/9/2012 ο Πανιώνιος πέτυχε την μια και μοναδική νίκη φιλοξενούμενος της Βέροιας, με 1-0.
Σε 3 από τις 7 αναμετρήσεις έχει σημειωθεί OVER και σε ισάριθμες GG…
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1 = 4,05
Χ = 3,60
2 = 1,70
Ο Αστέρας αντέχει στα δύσκολα και τα συνεχόμενα παιχνίδια
Δυσκολεύεται εκτός έδρας ο Ολυμπιακός
Δύο νίκες μετράει ο Αστέρας μετά τη συντριβή 1-5 στο Λονδίνο από την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ. Επικράτησε την Κυριακή 3-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα και 2-1 της Καλλονής εντός για το Κύπελλο την Τετάρτη και μάλιστα με ανατροπή. Στο ημίχρονο ήταν πίσω 0-1 και απάντησε στο 68΄ και 77΄ με γκολ του Φερνάντεζ. Ο προπονητής του ξεκούρασε τους Ουσέρο, Μάσα, Γιαννιώτα. Ατομικά συνεχίζουν προπονούνται οι Γκοϊάν (έχει ελπίδες συμμετοχής), Κουρμπέλης, Τιέ Μπι, Τορμέσα, Εντερσον, Κιτοκό. Επέστρεψαν οι Παντελιάδης, Μπαντιμπαγκά. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι παίκτες του έδειξαν ότι αντέχουν στα συνεχόμενα παιχνίδια. Στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 9-4 τέρματα. Στο γήπεδό του για το πρωτάθλημα έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 4-2 γκολ. Είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες και 10-9 γκολ.
Ο Ολυμπιακός παίζοντας με εφεδρικούς παραχώρησε την Τετάρτη 1-1 στον Πανιώνιο για το κύπελλο. Προέρχεται από 2 σπουδαίες εντός έδρας νίκες επί της Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ 1-0 και του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα επίσης με 1-0. Εκτός έδρας δεν είναι αποτελεσματικός επιθετικά. Σε 5 παιχνίδια μετράει 2 νίκες με Παναχαϊκή 1-0, Εργοτέλη 3-2, 2 ήττες από Ατρόμητο 0-1, Μάλμοε 0-2 και 1 ισοπαλία 1-1 με Παναιτωλικό. Είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και 14-5 γκολ. Αμφίβολος είναι μόνο ο Ντομίγκες ο οποίος ενδέχεται να προφυλαχτεί καθώς ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη για να μην απομακρυνθεί από την κορυφή, αλλά ο Αστέρας έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη. Στα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες και 1 ήττα. Πέρυσι, ολυμπιακός – Αστέρας 2-0 και Αστέρας – Ολυμπιακός 1-0.
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΟΚ
1 = 5,25
Χ = 3,60
2 = 1,50
Αξιόπιστος στα ντέρμπι ο Εργοτέλης
Ο αήττητος ΠΑΟΚ έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία εκτός
Ο Εργοτέλης ήταν πειθαρχημένος, δεν πανικοβλήθηκε, όταν δέχτηκε γκολ στο 51’ από τον Ατρόμητο και ισοφάρισε 1-1 στο 78’, δίνοντας συνέχεια στην καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό (ήττα με 2-3). Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από τη Βέροια στο Κύπελλο, σε ένα παιχνίδι που αγωνίσθηκαν ως επί πλείστον αναπληρωματικοί παίκτες! Ο Δερμιτζάκης αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Αμφίβολοι οι Μεγί (αμ., 5/1), Βλαχοδήμος (επ., 3/0), Καζναφέρης (μ., 3/0), εκτός πάλι οι Αλαν (μ., 2/0), Φιντέλεφ (αμ., 1/0).
 Ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με έναν εκπληκτικό Μακ και όπλο την ταχύτητα «τιμώρησε» 4-1 τη Βέροια που έπαιξε ανοικτά στην Τούμπα. Εφτασε τα 5 Over. Εξι παίκτες του έχουν σημειώσει πάνω 2 τέρματα. Την Τετάρτη είχε τις ευκαιρίες όμως έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τον ΠΑΣ και μόνο με θαύμα θα προκριθεί στο  Κύπελλο (είχε προηγηθεί η ήττα από την Καλαμαριά στον ίδιο θεσμό). Επέστρεψε ο Τζαβέλλας (αμ., 3/0), αμφίβολοι οι Μακ (μ., 7/5) και Περέιρα (μ., 5/2) που δεν αγωνίσθηκαν στον αγώνα κυπέλλου. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Σούπερ Λίγκα, ενώ εκτός έδρας έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Συνολικά μετράει 6 σερί νίκες και διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 19 γκολ ενεργητικό.
 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΕΡΚΥΡΑ
1 = 2,30
Χ = 3,00
2 = 2,75
Την δεύτερη εντός έδρας νίκη ψάχνει  η Νίκη
Για τη νίκη θα παίξει η Κέρκυρα
Η Νίκη Βόλου με 1 νίκη, 6 ήττες και 3 -14 γκολ παραμένει ουραγός της βαθμολογίας με 3 βαθμούς σε 7 αγώνες. Την Δευτέρα ηττήθηκε στα “Πηγάδια”  από την Ξάνθη  2-0. Αντεξε ένα ημίχρονο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Κλέιτον και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Εντός έδρας έχει 2 ήττες, από Ατρόμητο με 1-0 και  Εργοτέλη με 4-1 και τη μοναδική φετινή της νίκη με 1-0 επί του Πανθρακικού. Σε  7 αγώνες  δεν έχει ισοπαλία. Εκτός ο τραυματίας  βραζιλιάνος μέσος Ροτζέριο.
Η Κέρκυρα με 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες και 9-8 γκολ είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας.  Την Κυριακή γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά. Ισοφάρισε με τον Μαρκόφσκι στο 26′  το γκολ του Νασλίδη (13′ με πέναλτι), αλλά παρά την ελαφρά υπεροχή της δέχθηκε γκολ από τον Αγκιλέρα στο 58′  και δεν μπόρεσε να ανταποδώσει. Εκτός έδρας  έχει ηττηθεί από την Βέροια 2–1 και την Καλλονή 1-0, ήρθε ισόπαλη με την Ξάνθη 0-0 και νίκησε τον  Λεβαδειακό 3-2. Αρκετά τα προβλήματα για τον Μιχάλη Γρηγορίου καθώς οι Ναγιάρ, Ντιόγκο, Καϊκούτ, Βενέτης, Μαρκόφσκι και Μαραγκός αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αβέβαιη η συμμετοχή τους στον αγώνα με την Νίκη Βόλου.  Εκτός πλάνων και ο Ισραηλινός Σαμπάτ.
Σε 8 αγώνες η Κέρκυρα υπερέχει τη Νίκης καθώς μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ( 9-5 γκολ). Σε 4 αγώνες στο Βόλο η Νίκη μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και  3-3 γκολ. Στην τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Βόλο (17/4/14) για το πρωτάθλημα της Β´ εθνικής η Νίκη επικράτησε 1-0. Και οι δύο ομάδες την Πέμπτη είχαν αγώνες κυπέλλου. Η Νίκη φιλοξενούσε την Ζάκυνθο και η Κέρκυρα την Καλαμαριά.
 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ
1 = 1,70
Χ = 3,40
2 = 4,00
Βρήκε σκόρερ ο Παναιτωλικός
Χωρίς νίκη εκτός έδρας η Ξάνθη
Ο Παναιτωλικός την Κυριακή σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εντός έδρας 3-1 του Πανθρακικού με 3 γκολ του Μορένο. Είναι αήττητος τις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Είχαν προηγηθεί οι εκτός έδρας ισοπαλίες  1-1 με Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης. Με 1 νίκη, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και 6-6 γκολ είναι στην 13η  θέση της βαθμολογίας.  Στους 3 εντός έδρας αγώνες του έχει 1 νίκη  3-1 επί του Πανθρακικού,  1 ήττα 1-0 από ΠΑΟΚ και 1 ισοπαλία 1-1 με  Ολυμπιακό. Την Πέμπτη το βράδυ είχε αγώνα στην Αθήνα με Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Ο Μάκης Χάβος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βιγιαφάνες, Φωτάκη, Κέβιν και Μπεχεράνο για να τους ξεκουράσει.
Η Ξάνθη την Δευτέρα νίκησε εντός έδρας 2-0 την Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα με γκολ των Κλέιτον και Σολτάνι στο δεύτερο 45λεπτο. Με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και 9-7 γκολ είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας. Στους 4 εκτός έδρας αγώνες της παραμένει χωρίς νίκη έχοντας 2 ισοπαλίες, 2-2 με ΠΑΣ και 1-1 με Πανιώνιο και  2 ήττες, από Βέροια με 3–2 και από Πλατανιά με 1-0. Οι τραυματίες Κυριακίδης και Τριάδης δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με Παναιτωλικό. Η παρουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου στο πάγκο της ομάδας έχει δημιουργήσει  κλίμα ηρεμίας και αυτοπεποίθησης. Την Πέμπτη είχε αγώνα στο ηράκλειο με τον ΟΦΗ για το κύπελλο.
Στην τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Αγρίνιο (17/3/2014) ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0. Σε 4 αναμετρήσεις ο Παναιτωλικός έχει 3 νίκες με 1-0 και 2-0 στο Αγρίνιο και 1-0 εκτός και η Ξάνθη 1 νίκη με 3-1 στην έδρας της.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ
1 = 1,80
Χ = 3,15
2 = 3,85
Αήττητος εντός ο «προβληματικός»  Πανθρακικός
Με Γκατούζο συνεχίζει ο ΟΦΗ
Με γκολ του Χασομέρη στο 87′ ο Πανθρακικός απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο την Τετάρτη για το κύπελλο. Ο Ακης Μάτζιος του οποίου η θέση, μετά την τελευταία εκτός έδρας ήττα για το πρωτάθλημα με 3-1 από τον Παναιτωλικό είχε καταστεί επισφαλής,  πήρε παράταση μέχρι την επόμενη αποτυχία, οπότε και θα συζητηθεί το θέμα προπονητή. Ο Πανθρακικός προέρχεται από 3 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, με 2-0 από Καλλονή, 1-0 από Νίκη Βόλου και 3–1 από Παναιτωλικό. Στους 2 εντός έδρας αγώνες του παραχώρησε ισοπαλία 1–1 στον ΠΑΣ Γιάννινα και νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο. Με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και 5-10 γκολ είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας.
Οι τραυματίες Τζάνης και Χρήστου δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Ο Τζενάρο Γκατούζο συνεχίζει στον πάγκο του ΟΦΗ. Ο Ιταλός προπονητής την Κυριακή μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3–2, ανακοίνωσε την αποχώρησή του αφήνοντας αιχμές για οικονομικά προβλήματα που εμποδίζουν το έργο του ίδιου και των παικτών του. Την Τρίτη ανακάλεσε και συνεχίζει. Ο ΟΦΗ προερχόμενος από την εμφατική εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2–1, προβλημάτισε εντός έδρας γνωρίζοντας την ήττα στο Ηράκλειο από  τον Αστέρα Τρίπολης. Σε 3 εκτός έδρας αγώνες ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-0, τον ΠΑΟΚ με 4-0 και νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2–1.
Οι τραυματίες Περογαμβράκης και Αρτόλα δεν υπολογίζονται για τον κυριακάτικο  αγώνα.
Σε 8 αναμετρήσεις των δυο ομάδων ο Πανθρακικός μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες και 12-10. Σε 4 αναμετρήσεις στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός παραμένει αήττητος με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 7-2 γκολ. Στην τελευταία αναμέτρηση στην Κομοτηνή στις 6/10/2013  ο Πανθρακικός παραχώρησε στον ΟΦΗ ισοπαλία 1-1.  Στις 3 προηγούμενες, η ομάδα της Κομοτηνής είχε πετύχει ισάριθμες νίκες με 2-0, 1-0 και 3–1…
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
1 = 1,80
Χ = 3,45
2 = 3,75
Καίγεται για νίκη ο προβληματικός επιθετικά Παναθηναϊκός
Δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα ο Ατρόμητος του Σα Πίντο
Τρεις ήττες και 1 ισοπαλία έχει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία 4 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την Πέμπτη είχε εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με Παναιτωλικό, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής του άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό τους Ζέκαμ Πράνιτς, Κουτρουμπή προκειμένου να πάρουν ανάσες, ενώ οι Νάνο, Ατζγκούν, Καρέλης δεν προορίζονταν για την αρχική ενδεκάδα. Επιπλέον οι Σίλντενφελντ, Ντίνας έχουν πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα είναι παρόντες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ετοιμος να επιστρέψει σε αγώνες ο επιθετικός Μπεργκ, αλλά δεν είναι ετοιμοπόλεμος  για αρχική ενδεκάδα. Στα τελευταία 2 παιχνίδια πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός 2-1 από ΟΦΗ και εκτός 1-0 από Ολυμπιακό. Είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες και 8-8 γκολ.
Ο Ατρόμητος την Κυριακή παραχώρησε 1-1 στον Εργοτέλη και την Τετάρτη ισοπαλία 1-1στον Πανθρακικό για το κύπελλο. Προηγήθηκε στο 77΄ με τον Τάτο και ισοφαρίστηκε στο 87΄. Ο προπονητής του Σα Πίντο ξεκούρασε τους Τσενάμο, Νάστο, Δημούτσο. Εχει επηρεαστεί από τραυματισμούς βασικών παικτών και την αλλαγή προπονητή. Δυσκολεύεται να σκοράρει και να πάρει αποτέλεσμα.  Τραυματίες είναι οι επιθετικοί Ναπολεόνι, Παπάζογλου και ο μέσος Μπρίτο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 2 νίκες, 1 ήττα εκτός από ΠΑΟΚ 1-2 και 2 ισοπαλίες. Είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και 5-4 γκολ.
Προβάδισμα νίκης ο Παναθηναϊκός ωστόσο ο Ατρόμητος μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Στα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια κυριαρχεί η ισοπαλία (4), ενώ οι δύο ομάδες έχουν από 1 νίκη. Πέρυσι,  στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2 και Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-0. Για τα πλέι οφ και τα 2 παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα 1-1.
ΚΑΛΛΟΝΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
1 = 1,65
Χ = 3,35
2 = 4,35
Την 5η νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ κυνηγάει  η Καλλονή
Χωρίς βαθμό εκτός έδρας ο Λεβαδειακός
Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ μετράει η Καλλονή. Νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη, 1-0 τον Παναθηναικό, 2–0 τον Πανθρακικό και 1-0 την Κέρκυρα. Στην τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα απέσπασε ισοπαλία 0-0 στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ. Με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και 7-2 γκολ, φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Την Τετάρτη σε αγώνα κυπέλλου ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αστέρα  Τρίπολης με 2-1. Προηγήθηκε στο 40′  με πέναλτι του Αγρίτη, αλλά  δέχθηκε 2 γκολ στο 68′ και 77′ από τον Φερνάντες. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Καμαρά και Βλαστέλλης και δεν υπολογίζονται για τον δευτεριάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ο Λεβαδειακός την Τετάρτη νίκησε για το κύπελλο εντός τον Πλατανιά  2-0 με γκολ των  Ονάνγκα και Μπορνταγκαράϊ. Την Κυριακή πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πανιωνίου 1-0 με γκολ του Γιακουμάκη στο 89′. Αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στο τελείωμα των φάσεων. Με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και 7-11 γκολ είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας. Στους 3 εκτός έδρας αγώνες έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, με 2-1 από Ατρόμητο, 2–0 από Ξάνθη και 2-1 από Βέροια. Ο τραυματίας Βαγγέλης Μάντζιος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με Καλλονή. Στη διάθεση του Παντελίδη οι Πίντερ, Μιλοσάβλεφ και Πρόγιτς. Επιστρέφει ο Ζίτο που εξέτισε την ποινή του.
Μικρή η προϊστορια των δυο ομάδων. Στις 9/2/2014 η Καλλονή επικράτησε ως γηπεδούχος στο Ολυμπιακό Στάδιο 1-0. Με το ίδιο σκορ νίκησε ο Λεβαδειακός την Καλλονή στις 6/10/2013 στη Λιβαδειά.
 
ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ
1 = 2,20
Χ = 3,40
2 = 2,75
Αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια η Νάπολι
Επιασε κορυφή η Ρόμα
Η Νάπολι την Τετάρτη έβγαλε οκτώ ευκαιρίες στο Μπέργκαμο, αλλά ήταν άστοχη και συνάμα άτυχη. Στο 57’ δέχθηκε γκολ, ισοφάρισε στο 86’ σε 1-1, στο 90’ έχασε τετ α τετ και στο 92’ πέναλτι για να πάρει τη νίκη. Μετράει 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια. Βελτιωμένη επιθετικά, αμυντικά όμως έχει πρόβλημα, καθώς μόνο σε ένα από τα τελευταία 6 ματς κράτησε ανέπαφη την εστία της. Εκτός ο τραυματίας μέσος Γκαργκάνο (4/0), αμφίβολος ο μπακ/χαφ Σούνιγκα (5/0).
Η Ρόμα προηγήθηκε της Τσεζένα στο 8’, έπαιξε με τον χρόνο, στο 69’ γλίτωσε το 1-1 και αυτό την… ξύπνησε, για να κάνει το 2-0 στο 81’ και να πάρει το τρίποντο. Μάλιστα σε συνδυασμό με την ήττα της Γιουβέντους, την έφθασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Χτύπησε και λείπει ο στόπερ Αστόρι (5/0), αμφίβολοι οι στόπερ Μανωλάς (7/0), Καστάν (1/0) και ο δ. μπακ Μάικον (6/0).
Τρεις άσους ένα διπλό και μία ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων την τελευταία 5ετία, τα τρία από αυτά τα παιχνίδια είχαν σύνολο 4-6 γκολ.
 
ΕΜΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
1 = 7,00
Χ = 4,00
2 = 1,35
Η Εμπολι έχει δεχτεί 8 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια
Από 2 συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρει η Γιουβέντους
Η Εμπολι την Τρίτη προηγήθηκε της Σασουόλο στο 18’, σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι στην συνέχεια, δεν έκανε το 0-2 και το πλήρωσε, δεχόμενα τρία γκολ στην επανάληψη ( η αντίπαλος της έχασε και πέναλτι). Θεαματική, αλλά και  με σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, έχει δεχθεί 8 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια και έχει μόλις 1 νίκη σε 9 αγωνιστικές. Στα τελευταία 6 εντός με τη Γιούβε για πρωτάθλημα και Κύπελλο μετράει 2 νίκες, 2  ισοπαλίες και 2 ήττες. Ο πορτιέρε Σέπε (6/0) και ο μ. Γκουαρέντε (1/0) δύσκολα θα αγωνισθούν λόγω τραυματισμού.
 Η Γιουβέντους είχε δύο δοκάρια και πέντε ευκαιρίες στη Γένοβα, δεν σκόραρε, και στο 94’ δέχθηκε το 1-0. Δεύτερη «γκέλα» στα τελευταία 3 παιχνίδια και πρώτη ήττα στο φετινό Καμπιονάτο. Την έπιασε η Ρόμα στην κορυφή. Αν υπολογίσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ και την ήττα από τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι δέχθηκε γκολ στα πέντε από τα τελευταία 6 επίσημα ματς. Επτά από τα 9 φετινά της ματς είναι No Goal. Εκτός οι στ. Μπαρτζάλι, Κάσερες (4/0), δύσκολα θα αγωνισθεί ο αρ. μπακ Εβρά (4/0). Την Τρίτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
 
ΛΑΤΣΙΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ
1 = 1,50
Χ = 3,75
2 = 5,00
Τρεις νίκες σε 4 ματς η Λάτσιο
Αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια η Κάλιαρι
Η Λάτσιο είχε αγώνα στην έδρα της Βερόνα το βράδυ της Πέμπτης. Εντός έδρας μετράει 3 νίκες σε 4 ματς και μετά το προβληματικό ξεκίνημα πήρε τα πάνω της, με καλές επινοήσεις στην επίθεση και «γεμάτο» ποδόσφαιρο. Στόχος της είναι η 3η θέση. Στα τελευταία τέσσερα εντός με Κάλιαρι μετράει μόνο νίκες. Εκτός ο στόπερ Χεντιλέτι (2/0), αμφίβολοι οι μέσοι Μάουρι (5/2), Τσάνα (5/0), οι μπακ Κονκό (2/0), Μπάστα (3/0) και ο φορ Κεϊτά (3/0).
Η Κάλιαρι ήταν πολύ καλύτερη από τη Μίλαν, δέχθηκε το 1-1 στο 35’ και αυτό τη φρέναρε, είχε ευκαιρίες για το 2-1, την αδικεί η ισοπαλία. Αήττητη στα τελευταία 3 ματς, έχει βελτιωθεί η αγωνιστική της εικόνα. Παίζει καλύτερα εκτός έδρας, αφού στο γήπεδο της δεν έχει νίκη, αλλά εκτός μετράει 2 τρίποντα σε 5 ματς. Μετράει 4 σερί Goal – Goal. Τιμωρημένος ο αρ. μπακ Αβελάρ (9/3, 1 ασίστ).
 
ΤΣΣΚΑ – ΖΕΝΙΤ
1 = 2,55
Χ = 3,25
2 = 2,20
Εκτός κυπέλλου η Ζενίτ, 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια
Εξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα η ΤΣΣΚΑ
Ντέρμπι κορυφής. Η ΤΣΣΚΑ είναι 2η στη βαθμολογία του ρωσικού πρωταθλήματος με 8 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες,29-11 γκολ και η Ζενίτ 1η και αήττητη με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 33-6 γκολ.
Η ΤΣΣΚΑ την Τετάρτη νίκησε εντός την Τορπέντο για το κύπελλο 2-0 με γκολ των Βάζελιουκ και Τζαγκόεφ. Την περασμένη Κυριακή απέσπασε ισοπαλία εκτός από την Ούφα 3-3 με 2 αμφισβητούμενα πέναλτι. Εντός έδρας για το πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μόνο από την Σπαρτάκ Μόσχας.  Στα τελευταία 5 παιχνίδια μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα από την Μπάγερν Μονάχου 0-1  εντός για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από τις 23 Αυγούστου που ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Ρουμπίν, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με 22-7 γκολ.
Ηττα σοκ εντός έδρας την Τετάρτη για την Ζενίτ με 2-3 από την ουραγό του πρωταθλήματος Αρσεναλ Τούλα και αποκλεισμός από το κύπελλο Ρωσίας. Προηγήθηκε 2-0 στο 71΄, δέχτηκε δύο γκολ στο 80΄ , 90΄ και την χαριστική στο 104΄ της παράτασης. Στα τελευταία 5 παιχνίδια μετράει 1 νίκη εντός επί της Μορντόβια 5-0 την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα, 2 ισοπαλίες με Μονακό 0-0 εντός, και Κράσνονταρ 2-2 εκτός και 2 ήττες από Αρσεναλ Τούλα και Λεβερκούζεν εκτός 0-2 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Απουσίες δεν έχει. Στα φετινά ντέρμπι νίκησε εκτός 1-0 την Λοκομοτίβ και 3-2 εντός την Ντιναμό, απέσπασε ισοπαλία 2-2 από Κρασνοντάρ και παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Σπαρτάκ. Απουσίες δεν έχει, αλλά και δεν διανύει περίοδο φόρμας.
Η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα καθώς και οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν από την άμυνα. Οποια σκοράρει ενδέχεται να κερδίσει. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες παρότι θα ξεκινήσει στις 15.00.
Στα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Ζενίτ έχει 3 νίκες, η ΤΣΣΚΑ 2 και 1 αγώνας τελείωσε ισόπαλος. Πέρυσι ΤΣΣΚΑ – Ζενίτ 1-0 και Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ 3-0.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
1 = 1,65
Χ = 3,45
2 = 3,90
Τελεσίγραφο στον Πραντέλι μετά την τεσσάρα
Η σοβαρή Κασίμπασα, βάζει δύσκολα στην Γαλατά
Η Γαλατάσαραϊ αγωνίσθηκε με άμυνα ανάγκης εκτός έδρας  κόντρα στην Μπασακσεχίρ και δέχθηκε βαριά ήττα με 4-0. Στο παρελθόν ανήκει το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών για την ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι. Ο Ιταλός κόουτς πήρε προθεσμία μίας εβδομάδας και αν δεν ανατρέψει το άσχημο κλίμα, τότε θα αποτελέσει παρελθόν. Αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αποχώρησε ο Ουνάλ Αϊσάλ, τα ηνία πλέον στον Ντουιγκιούτ Γιαρσουβάτ. Ενοχλήσεις ο βασικός μέσος Φελίπε Μέλο (5/0),επιστρέφουν οι κεντρικοί αμυντικοί Καγιά (6/0), Σετζού (6/1). Ακολουθεί ταξίδι στο Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Μετράει» 3 διαδοχικά εντός έδρας Over για όλες τις διοργανώσεις.
Σοβαρή η Κασίμπασα, δεν έδωσε δικαιώματα στην Κόνιασπορ, φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση με 2-0. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη (3-1-0), όμως, καλείται να βελτιωθεί μακριά από το «σπίτι» της όπου δεν έχει κερδίσει (2 ισοπαλίες και μία ήττα) αν θέλει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ενοχλημένος ο τεχνικός Σότα Αρβελάτζε μετά την ήττα-σοκ στο Κύπελλο από την άσημη Τούζλασπορ (2-0, με μικτή ενδεκάδα).Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει 2 διπλά στην έδρα της Γαλατά. «Μετράει» τρία συνεχόμενα Over στα εκτός με την Γαλατά. Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μένει εκτός ο επιθετικός Ντερντιγιόκ.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
1 = 2,45
Χ = 3,15
2 = 2,60
Καλή εικόνα παρά την πρώτη ήττα η Μπεσίκτας
Δεν πείθει η Φενέρ, πάλι εκτός ο Μπρούνο Αλβες
Μεγάλο ντέρμπι της Πόλης, οι δύο ομάδες έχουν ένα βαθμό διαφορά (1η η Μπεσίκτας με 14 βαθμούς, ακολουθεί η Φενέρ και ακόμα τρεις ομάδες με 13 πόντους.
Η Μπεσίκτας υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας εκτός έδρας από την Καϊσέρι µε 3-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 54′, έμεινε με 10 παίκτες στο επόμενο δεκάλεπτο, αντέδρασε στο 85΄ (1-2), όμως στο φινάλε αδράνησε σε δύο περιπτώσεις και δέχθηκε το 3-2 στο 94΄. Αποδίδει εξαιρετικά η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς (4 σερί νίκες εντός έδρας), διαθέτει καλές μονάδες σε όλες τις γραμμές και δείχνει ότι μπορεί να αντέξει σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται την Παρτιζάν για το Γιουρόπα Λιγκ. Τιμωρημένος ο περιφερειακός φορ Τορέ (7/0), χτύπησε ο επ. µέσος Σαχάν (7/4), τραυματίες ο κεντρικός αμυντικός Κουρτουλούς (4/0), ίσως μπει στην αποστολή ο µέσος Σόσα (3/0).
Δεν έπεισε με την εμφάνιση της η Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Γκεντσλέρ, χρειάστηκε να πάρει δύο πέναλτι για να φτάσει στην επικράτηση (2-1). Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ισμαΐλ Καρτάλ (δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες), ξεκάθαρος στόχος η κορυφή. Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς με την Μπεσίκτας (2 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες). Δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας για τον κεντρικό αμυντικό Μπ. Αλβες (5/0), εξέτισε ο έτερος Ιρτεγκούν (5/0), ενοχλήσεις ο αρχηγός – μέσος Εμρέ (5/2), λογικά όμως προλαβαίνει. Χωρίς οπαδούς στο «Ολυμπιακό Στάδιο της Πόλης».
Η Μπεσίκτας χρησιμοποιεί και φέτος το «Ολυμπιακό Στάδιο» της Πόλης, λόγω ανακατασκευής του «Ινονού».
Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, λόγω τιμωρίας που της επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ (εκτίει την δεύτερη και τελευταία χρονιά).
ΕΛΣΙΝΚΙ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ
1 = 1,40
Χ = 3,65
2 = 6,00
Στην έδρα της Ελσίνκι ο τελικός κυπέλλου
Από απογοητευτική σεζόν αλλά με κίνητρο η Ιντερ Τούρκου
Τελικός Κυπέλλου Φινλανδίας. Διεξάγεται στην φυσική έδρα της Ελσίνκι. Μονό παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Στο πρωτάθλημα φέτος: Ιντερ Τούρκου – Ελσίνκι 0-2 (6/4), 3-3 (26/7), Ελσίνκι – Ιντερ Τούρκου 2-0 (13/8).
 Ο τελικός του Κυπέλλου Φινλανδίας θα γίνει στο «Σονέρα» για πέμπτη συνεχόμενη φορά. Αποτελεί την έδρα της Ελσίνκι και διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Απέχει 149 χλμ. από την έδρα της Ιντερ Τούρκου. Η Ελσίνκι παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε 3-0 εντός έδρας από τη Ροβανιέμι στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει τη φιέστα του τίτλου. Τελευταία φορά που κατέκτησε το Κύπελλο ήταν το 2011, όταν νίκησε 2-1 στην παράταση την Κουόπιο, φτάνοντας τις 11 κατακτήσεις.
Η Ιντερ Τούρκου ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Γιάρο στο φινάλε του πρωταθλήματος, τερμάτισε στην 10η θέση, κάνοντας απογοητευτική σεζόν. Εκανε κάποιες αλλαγές στο τελευταίο ματς, καθώς σκέφτεται μόνο το τελικό. Είναι η μόνη της διέξοδος, αφού αν κατακτήσει το τρόπαιο, κερδίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο σώζοντας τη σεζόν. Εξέτισε και επιστρέφει ο Ντιόγκο (επ., 5/1). Το 2009 έχει πανηγυρίσει τη μοναδική κατάκτηση κυπέλλου, όταν επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-1 της Τάμπερε.

 

Share on Facebook