Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Πολλά είναι τα σημερινά παιχνίδια, αλλά τα περισσότερα δείχνουν να είναι αρκετά επικίνδυνα, ειδικά αυτά στην Αγγλία και τη Σκοτία. Προτίμησα να ασχοληθώ με ένα εξίσου επικίνδυνο πρωτάθλημα, αυτό της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, στο οποίο όμως έχουμε σαφή δείγματα γραφής από τις ομάδες. Επέλεξα και έναν “άσο” από το Κόπα Σουνταμερικάνα. Η πρόταση είναι η ακόλουθη:

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

142. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ 1 1,55

144. ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΙΚΙΚΕ 1 1,45

148. ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ-ΓΚΟΪΑΣ 2 1,90

Share on Facebook


8 thoughts on “Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ….ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!! …..ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ [ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ] ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ……ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ…..ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ….ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ…..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ…..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΦΙΛΕ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ … ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!

  2. kalispera gate thelo na matho ti simainei o oros LAY.empisteyomai arketes fores tis protaseis sas kai apo to site kai tin gata kathimerina.synexiste tin kali doyleia poy kanete eyxaristo

    1. Καλησπέρα Γιάννη. Που τον είδες αυτόν τον όρο; Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      1. μπηκα εχτες στο site onebet στον συνεργατη bet catalog και στις προτασεις-εκτιμισεις προτεινει lay στο 0-0

      2. μου ειπαν οτι στοιχιματιζεις κατα με το lay.δηλαδη αν καταλαβαινω εναντιωνεται στο οτι δεν θα ερθει το ματσ 0-0?καλη μας τυχη φιλε με την προταση σου,προσπαθω να μαζεψω την εφορια,τα νοικια,το τεβε,κλπ κλπ κλπ 😆

        1. Στον ΟΠΑΠ δεν υπάρχει τέτοιο στοίχημα, το οποίο δείχνει εύκολο, αλλά αν “κολλήσει” στο 0-0 το ματς η ζημιά είναι μεγάλη.

Comments are closed.