ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 430!!!

Μεγάλο ταμείο στην στήλη, στην “ΓΑΤΑ”, την Τετάρτη. Πέρασαν τα 4 από τα 5 ειδικά στοιχήματα και η τετράδα πλήρωσε 430,00! “Έκατσαν” και τα 3 ημίχρονα-τελικά, το Χ/1 της Λοριάν με απόδοση 4,00, το Χ/2 του Ολυμπιακού με 4,00 και το Χ/2 της Τσέλσι με 4,30. Πέρασε και το 1 από τα 2 σκορ, το 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 6,25. Έχασα μόνο το άλλο σκορ. Είχα προτείνει…

το 2-1 της Άντερλεχτ, η οποία έχασε με 0-1 από την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Κέρδη βγήκαν και από τις τριάδες και από τις δυάδες. Σε καλή μεριά, φίλοι μου!!!…

Share on Facebook


11 thoughts on “ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 430!!!

  1. Γατε καλησπερα ξερεις μονακο σκορ 0-2 η οποιο σκορ θεωρεις σωστο.Αφου σε παει η ομαδα και η γαλλια 😉 😉 .

  2. Μπράβο σου Γάτε. Ευχομαι πάντα καλές προβλέψεις να χεις να κερδίζουμε και εμείς κάνα φραγκακι! Πριν λίγες μέρες βρήκα το σαιτ σου και θα σε παρακολουθώ!

    1. Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ φίλε μου. Κάθε μέρα ανεβαίνουν τα προγνωστικά και ανταλάσσουμε σχόλια. Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία.

  3. καλησπερα γατε δεν ξερω αν παιζεις μπασκετ αλλα για να βγει μια τριαδα σημερα νομιζω οτι εκτος απο νικη παοκ και σαο παολο βαλε στο τελος την νικη στην ισπανια της kaha la boral γιατι ειλικρινα δεν βλεπω αλλο παιχνιδι για να συμπληρωθει τριαδα. και το λεω αυτο διοτι την κλαμπ μπριζ την βλεπω στο χ2. οποιος θελει να ρισκαρει ας βαλει παοκ over που δινει 1.90 και ας το παιξει δυαδα με νικη απο σαο παολο αν δεν του αρεσει το μπασκετ.
    τι λες γατε εσυ?

    1. Να είστε καλά. Θα έρθουν κι άλλα τέτοια. Μη ξεχνάτε ότι μπαίνουμε στην καλύτερη εποχή του στοιχήματος, με τα πρωταθλήματα να ετοιμάζονται για την τελική ευθεία.

Comments are closed.