4 ΣΤΑ 4 ΣΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΑ ΕΚΤΟΣ EURO!

Από: Ματσωμένος Γάτος | 24 Ιουνίου 2012

Καλά κέρδη έδωσαν οι προτάσεις του site, το Σάββατο. Μπορεί η Ισπανία να μην έμεινε στο «Χ» με την Γαλλία και από τις 3 επιλογές, για το ματς αυτό, να πέρασε μόνο το Under (1,55), όμως στο ταμείο οδήγησαν η τετράδα του «Αμερικάνου» στο μπέιζμπολ και η εκτός EURO τριάδα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με μεγάλες αποδόσεις. Πλήρωσε 9,74 η τετράδα του μπέιζμπολ, με τους «άσους» των Πίτσμπουργκ Πάιρετς (1,95), Χιούστον Άστρος (1,80), Αριζόνα Ντάιμοντμπακς (1,50) και το «διπλό» των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς (1,85). Στο ποδόσφαιρο «έκατσε» η τριάδα με τους «άσους» της Σεαρά (2,00), του Σικάγο (2,00) και το «διπλό» της Βελέζ Σάρσφιλντ (2,30). Στο 9,20 ήταν η απόδοσή της. Και σήμερα,

εκτός από τις προτάσεις για το ματς Αγγλίας-Ιταλίας, θα ανεβάσω μία τριάδα για τα ματς εκτός EURO, ενώ θα στείλει τις επιλογές του, από το κουπόνι του μπέιζμπολ, ο «Αμερικάνος».

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook

4 thoughts on “4 ΣΤΑ 4 ΣΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΑ ΕΚΤΟΣ EURO!”

 1. Ο/Η Σταύρος λέει:

  Έχω μια απορία ! Στο baseball τι γίνεται με τους αγώνες;! Γιατί χθες έπαιξα την τετράδα αλλά είδα στο κουπόνι οι ομάδες να είναι συνεχώς τοποθετημένες ανάποδα!Παίζω bwin…. Την 4αδα τη χθεσινή την έπαιξα σήμερα …..

 2. Ο/Η Λεωνιδας λέει:

  Μπράβο παιδιά!!! Ευχαριστουμε για την πολύ καλή δουλειά σας!!!

  1. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

   Να είσαι καλά φίλε.

  2. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

   Στις ξένες εταιρείες είναι … ανάποδα οι γηπεδούχες με τις φιλοξενούμενες ομάδες, από τον ΟΠΑΠ, σε όλα τα ματς.

Comments are closed.