Ακριβές σκορ

Ένα από τα πιο παράτολμα στοιχήματα που μπορεί να παίξει κάποιος, μαζί με τα ημίχρονα τελικά, είναι το ακριβές σκορ, στους αγώνες ποδοσφαίρου φυσικά. Αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λόγω της δύσκολης «φύσης» του συγκεκριμένου ειδικού στοιχήματος, οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλές.

Τι αποδόσεις έχουν τα ακριβή σκορ;

Σπανιότατα θα βρεις αποδόσεις κάτω του 5,00 σε ακριβή σκορ, ενώ από 5,00 έως 7,00 είναι οι αποδόσεις για τα πιο πιθανά σκορ. Ο όρος «πιθανά σκορ» είναι κάτι πολύ πολύπλοκο και εξαρτάται φυσικά από την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων, τη φόρμα τους και φυσικά τη στατιστική. Πάντως, είναι δεδομένο πως όταν για παράδειγμα το ματς είναι αμφίρροπο και το Χ σχετικά «χαμηλά», τα σκορ 0-0 και 1-1 είναι «χαμηλά». Επίσης «χαμηλά» σε αυτή την περίπτωση θα είναι και τα 1-0 και 0-1. Όταν στα ακριβή σκορ ξεφεύγεις από το μηδέν ή το ένα γκολ και τους συνδυασμούς του, τότε μόνον όταν υπάρχουν μεγάλα φαβορί, θα δεις χαμηλή απόδοση. Για παράδειγμα, όταν θα παίζει ΑΕΚ – Αχαρναϊκός, το 2-0 και το 3-0 θα έχουν μικρότερη απόδοση από το 1-0.

Σε ποιους αγώνες να παίζω ακριβές σκορ;

Η άποψή μου είναι πως ακριβή σκορ θα πρέπει να παίζεις μόνο σε αγώνες που βλέπεις κλειστά ματς, με χαμηλά σκορ. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αξίζει να παίξεις σκοράκια όπως το 2-2, το 3-1, το 4-0 κ.α. Τα πιο συνηθισμένα σκοράκια είναι το 1-0, το 0-1, το 0-0, το 1-1, το 2-1 και το 1-2. Οπότε, βρίσκεις ένα αμφίρροπο ματς και εκτός από την στατιστική, βάζεις να δουλέψει και το ένστικτο, για να είσαι κερδισμένος.

Θα κερδίζω τελικά αν παίζω ακριβές σκορ;

Είναι απλά μαθηματικά. Είναι τέτοιες οι αποδόσεις που έχουν τα προγνωστικά στα ακριβή σκορ, που χρειάζεται να πιάσεις ένα στα πέντε για να είσαι κερδισμένος. Για παράδειγμα. Έστω ότι παίζεις τρία παιχνίδια με απόδοση 1,80 από 10 ευρώ κάθε φορά. Για να είσαι κερδισμένος θα πρέπει να πιάσεις τα δύο. Αν επιλέξεις τρία σκορ σκορ με απόδοση από 5,00 – 7,00 για να πάρεις τουλάχιστον τα λεφτά σου πίσω, θα πρέπει να πιάσεις το ένα (υπό προϋποθέσεις μπορείς να είσαι κερδισμένος και με το ένα). Με δύο στα τρία κάνεις πάρτι κέρδους. Οπότε, θα έλεγα πως σίγουρα έχει αξία να επενδύεις στα ακριβή σκορ.

Να παίζω παρολί ή μονά τα ακριβή σκορ;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζεις δυάδες, τριάδες κ.τ.λ. στα ακριβή σκορ. Είναι τέτοιες οι αποδόσεις που και μονά, μπορούν να σου αποφέρουν μεγάλο κέρδος. Αν θέλεις να ρισκάρεις περισσότερο, αυξάνοντας το όριο κέρδους σου, μπορείς να βρεις καμιά δεκαριά σκοράκια με καλές αποδόσεις (μόνο σε Σαββατοκύριακο που μπορείς να επιλέξεις από χιλιάδες αγώνες) και να παίξεις ένα στοίχημα με ζητούμενα δυάδες, τριάδες ή το πολύ τετράδες. Προσωπικά το κάνω πολλές φορές και δεν είμαι σε καμία περίπτωση χαμένος. Μια φορά να σου κάτσει μια τριάδα ή μια τετράδα και έχεις «εξαργυρώσει» πάρα πολλά χαμένα κουπόνια.

Σε όλα τα παιχνίδια προσφέρεται επιλογή για ακριβές σκορ;

Στις νόμιμες εταιρίες online στοιχήματος, υπάρχει πάντα η επιλογή για ακριβές σκορ στους αγώνες ποδοσφαίρου.

Οι συμβουλές στοιχήματος του Γάτου είναι πάντα χρήσιμες, όχι μόνο για τα ακριβή σκορ, αλλά και για ποντάρισμα γενικότερα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook