Δεν χάνουν Τουρκία και Β. Ιρλανδία

Από: Ματσωμένος Γάτος | 12 Ιουνίου 2016

Στα σημερινά παιχνίδια του Euro 2016 εκτιμώ πως δεν θα κερδίσουν τα φαβορί. Η Κροατία έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, αλλά πιστεύω πως δεν είναι ομοιογενής ομάδα και οι «παίκτες κλειδιά» είναι επιβαρυμένοι από τη σεζόν που μας πέρασε. Η Τουρκία θα μπει με ενθουσιασμό και μετά από το σημερινό ματς, δύσκολα θα την δούμε σε τέτοιες αποδόσεις. 1Χ η Τουρκία με 1,80.

Η Πολωνία έχει κάποιους παίκτες τοπ κλάσης, όμως θα τα βρει σκούρα κόντρα στην σκληροτράχηλη Β. Ιρλανία. Οι Βρετανοί θα παίξουν άμυνα και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα στημένα, που είναι και το όπλο τους. Γενικά, την Πολωνία δεν την πολυπιστεύω. Χ2 η Β. Ιρλανδία με 2,22.

Στο Γερμανία – Ουκρανία δεν βλέπω εύκολη νίκη των Γερμανών. Όμως, επειδή μιλάμε για μια ομάδα με τεράστιο κύρος στις μεγάλες διοργανώσεις, δεν πρόκειται να την κοντράρω. Οι Ουκρανοί θα παίξουν στην κόντρα και είναι πολύ επικίνδυνοι με Γιαρμολένκο και Κονοπλιάνκα. Θα πάω στο Over 2,5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με 1,91.

Για όποιον θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω, θα δώσω και τρία ακριβή σκορ, περισσότερο για fun bet και πολύ μικρό ποντάρισμα.

Τουρκία – Κροατία 1-0, με 8,50
Πολωνία – Β. Ιρλανδία 0-0, με 7,50
Γερμανία – Ουκρανία 3-1, με 13,50

Και ένα ειδικό στοίχημα που πληρώνει καλά.

Τουρκία – Κροατία – Να σκοράρει ο Τσαλχάνογλου με 5,50

Παίξε νόμιμα στο Euro 2016.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook