Διασκέδαση, οικονομία και στοίχημα με Live Streaming

Από: Ματσωμένος Γάτος | 03 Μαΐου 2016

Το Live Streaming που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, είναι ευεργετικό από πολλές πλευρές.

 1. Διασκέδαση: Δεν είναι και λίγο να βλέπεις σχεδόν όλα τα μεγάλα ματς στον κόσμο, χωρίς καθυστέρηση και φυσικά με τέλεια εικόνα. Μιλάμε για ισπανικό πρωτάθλημα, γερμανικό πρωτάθλημα, ιταλικό πρωτάθλημα, ολλανδικό πρωτάθλημα, γαλλικό πρωτάθλημα, τουρκικό πρωτάθλημα, πρωτάθλημα Αργεντινής, Ευρωλίγκα, NBA και πάρα πολλά άλλα.
 2. Οικονομία: Για να δεις όλο αυτό το υπερθέαμα, πρέπει να έχεις είτε Nova, είτε OTE, είτε να πας σε καμιά καφετέρια που θα έχει τα δύο παραπάνω. Οπότε, κάνεις και οικονομία, αφού τα ματς στο Live Streaming των bookmakers είναι εντελώς δωρεάν.
 3. Στοίχημα: Δεν χρειάζεται να έχεις live streaming για να παίξεις στοίχημα. Όμως, σε κάθε περίπτωση, όταν βλέπεις τους αγώνες, σίγουρα έχεις περισσότερες πιθανότητες για επιτυχίες στο live. Όσο καλύτερη επαφή έχεις με τους αγώνες που παίζεις, τόσο πιο εύκολο θα γίνεται το κέρδος.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να δεις τους μεγαλύτερους αγώνες σε Live Streaming;

 1. Να έχεις κάνει εγγραφή στην εταιρία.
 2. Να έχεις στον στοιχηματικό σου λογαριασμό, τουλάχιστον δέκα λεπτά του ευρώ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook

2 thoughts on “Διασκέδαση, οικονομία και στοίχημα με Live Streaming”

 1. Ο/Η theo λέει:

  τί πρέπει να κάνω για να βλέπω αγώνες…

  1. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

   Απλά χρειάζεται να κάνεις εγγραφή και στη συνέχεια να κάνεις την πρώτη σου κατάθεση και να έχεις πάντα στο λογαριασμό σου έστω 10 λεπτά του ευρώ. Μπορείς να το κάνεις από ΕΔΩ και να ξεκινήσεις να βλέπεις τα ματς.

Comments are closed.