Δυνατές προσφορές από τη Betshop

Από: Ματσωμένος Γάτος | 23 Μαΐου 2016

Μια εταιρία που κάνει φοβερές προσφορές για τους πελάτες της, είναι σίγουρα η Betshop. Άλλες προσφορές είναι έκτακτες, συνήθως πριν από μεγάλους αγώνες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου κι άλλες μόνιμες. Για τις μόνιμες θα σου μιλήσω παρακάτω, ώστε να ξέρεις τι μπορείς να κερδίσεις παίζοντας στη συγκεκριμένη εταιρία:

  1. Bonus καλωσορίσματος: Στην πρώτη σου κατάθεση, μετά την εγγραφή, θα πάρεις μπόνους 100% έως 100 ευρώ. Για παράδειγμα, αν καταθέσεις 100 ευρώ θα ξεκινήσεις να παίζεις με 200 (δεν ισχύει για κατάθεση με Skrill).
  2. Κέρδη στο Παρά 1: Αν είσαι λάτρης των Παρολί, η Betshop σου δίνει μια δικλίδα ασφαλείας. Παίξε ένα παρολί (όχι σύστημα) με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες (ποδοσφαίρου ή μπάσκετ) και αν χάσεις τον έναν, θα πάρεις το ποντάρισμά σου πίσω. Η ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή είναι 1,70 και φυσικά ισχύει μόνο για το Pregame και όχι για το Live.
  3. Πριμ 200: Παίξε ένα παρολί με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες και θα λάβεις πριμοδότηση αν κερδίσεις. Για παράδειγμα, σε παρολί με τέσσερα παιχνίδια, το πριμ που σου δίνει η Betshop είναι 10%. Αυτό σημαίνει οτι αν είναι να παίρνεις 100 ευρώ, θα πάρεις 110 άκοπα. Το πριμ ανεβαίνει ανάλογα με τα παιχνίδια του παρολί (5-επιλογές 15%, 6-επιλογές 20%, 7-επιλογές 25%, 8-επιλογές 30%, 9-επιλογές 35%, 10-επιλογές 45% κ.ο.κ).

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook