Εταιρίες στοιχήματος: Που να παίξω τελικά;

Από: Ματσωμένος Γάτος | 25 Απριλίου 2016

Για σένα που θέλεις να παίξεις στοίχημα online και δεν ξέρεις ποια εταιρία να επιλέξεις, έχω κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Με λίγα λόγια θα σου υποδείξω το τι πρέπει να προσέξεις για να βρεις την εταιρία εκείνη που να ταιριάζει στα θέλω, αλλά και στα μπορώ σου.

  1. Τρόποι κατάθεσης: Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να καταθέσεις χρήματα στις στοιχηματικές εταιρίες, ώστε να παίξεις. Όμως, θα πρέπει να επιλέξεις την εταιρία που έχει τον τρόπο αυτό που σε βολεύει. Για παράδειγμα, αν επιθυμείς να παίξεις με Paysafe, ενδείκνυνται οι Betshop (κλικ). Αν θέλεις να καταθέσεις απευθείας με την κάρτα σου, μέσω Viva, μπορείς να παίξεις στις Interwetten (κλικ), Starbet33 (κλικ).
  2. Απόδοση: Εννοείται οτι η απόδοση θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να επιλέξεις μια εταιρία. Όμως, εδώ δεν μπορεί να γίνει ακριβής πρόταση υπέρ κάποιου bookmaker. Γι’ αυτό είναι καλό να είσαι γραμμένος σε αρκετές εταιρίες, οπότε κατά περίπτωση, να προτιμάς αυτή που έχει τη μεγαλύτερη απόδοση για το σημείο που θέλεις να παίξεις.
  3. Πληθώρα επιλογών: Παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή της εταιρίας να σου προσφέρει μεγάλο φάσμα επιλογών σε στοιχηματικές επιλογές. Όσο πιο πολλά αθλήματα προσφέρει η κάθε εταιρία, αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές για κάθε αγώνα, τόσο το καλύτερο.
  4. Κρατήσεις σε καταθέσεις και αναλήψεις: Πριν επιλέξεις μια εταιρία πρέπει να διαβάσεις τους όρους για να δεις τι κράτηση κάνει σε κάθε κατάθεση ή ανάληψη. Είναι κρίμα να χάνεις χρήματα με αυτό τον τρόπο.
  5. Live Bet: Πολλές εταιρίες, παρότι έχουν καλή πλατφόρμα στο normal bet, υστερούν σε επιλογές στο Live Bet. Οπότε όσο καλύτερο το live bet, τόσο καλύτερα για τον παίκτη.
  6. Αξιοπιστία: Διάβασε τις πληροφορίες για τις εταιρίες πριν ξεκινήσεις να παίζεις κάπου. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις οτι τα στοιχεία σου είναι ασφαλή εκεί που τα εμπιστεύεσαι, όπως και το οτι αν κερδίσεις, θα πληρωθείς γρήγορα και με ακρίβεια. Βέβαια, όλες οι εταιρίες που προτείνω μέσα από το matsomenosgatos.gr είναι αξιόπιστες.

Χρησιμοποίησε τα tips που σου δίνω πριν κάνεις την τελική επιλογή εταιρίας και δεν θα χάσεις!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook