Γιατί να στοιχηματίζω στο ίντερνετ;

Από: Ματσωμένος Γάτος | 22 Απριλίου 2016

Για πολλούς και διάφορους λόγους το να παίζεις πλέον στοίχημα online είναι μονόδρομος. Όμως, ας το πάρω από την ανάποδη. Γιατί παίζει κάποιος ακόμη στον ΟΠΑΠ; Για να κάνει μια βόλτα στο πρακτορείο είναι μια πρώτη απάντηση. Γιατί δεν θέλει να δώσει τα στοιχεία του στο ίντερνετ μια δεύτερη. Γιατί δεν ξέρει πως να καταθέσει και πως να τραβήξει τα χρήματά του από το στοίχημα στον υπολογιστή. Γιατί όταν κερδίζει θέλει να παίρνει τα χρήματά του αμέσως.Δε λέω, σεβαστά όλα αυτά, αλλά αν τα βάλουμε στη ζυγαριά με τα πλεονεκτήματα του online στοιχήματος, σίγουρα το ζύγι θα γέρνει μονοκοπανιά από τη μεριά του online. Και να τα πλεονεκτήματα του στοιχήματος από τον υπολογιστή:

  1. Μπορείς να στοιχηματίσεις ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος, αρκεί να έχεις σύνδεση στο ίντερνετ. Και όχι μόνο από τον υπολογιστή σου, αλλά και από το τάμπλετ ή το κινητό σου τηλέφωνο.
  2. Οι αποδόσεις στα στοιχήματα είναι πολύ καλύτερες. Τόσο καλύτερες που βγάζουν μάτι.
  3. Η ποικιλία των αθλημάτων και των κατηγοριών που προσφέρονται στους online bookmakers είναι τεράστια. Και φυσικά, όλα τα ματς μπορούν να παιχτούν και μονά, σε αντίθεση με τον ΟΠΑΠ, που ακόμη υπάρχουν τριάδες και δυάδες.
  4. Το Live bet είναι σε άλλο επίπεδο, όταν παίζουμε online. Στον ΟΠΑΠ είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
  5. Δεν χρειάζεται να έχεις μετρητά στο χέρι για να παίξεις. Ειδικά στην εποχή των Capital Control που δεν μπορούμε να τραβάμε πάνω από 420 ευρώ την εβδομάδα. Μπορείς να παίξεις με κατάθεση απευθείας από τον τραπεζικό σου λογαριασμό, ή την πιστωτική και χρεωστική σου κάρτα.
  6. Όταν παίζεις για πρώτη φορά online, παίρνεις και ένα μπόνους καλοσωρίσματος, που συνήθως διπλασιάζει το αρχικό σου ποντάρισμα.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook