Παιδιά, αυτή εκεί μπροστά η Λέστερ είναι;

Από: Ματσωμένος Γάτος | 20 Δεκεμβρίου 2015

ARSENAL

Hello μάγκες, τι να λέμε τώρα, αυτό σημαίνει Αγγλικό πρωτάθλημα. Έρχεται η Λέστερ από το πουθενά και βάζει φωτιά στα τόπια. Κερδίζει την Τσέλσι, χαρίζει χτες 3 μπαλάκια μέσα στην Εβερτον και φεύγει 5 και 6 βαθμούς από την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι, που σήμερα παίζουν μεταξύ τους και όποιος χάσει χάνεται. Χαμός! 

Από εκεί λοιπόν ξεκινάω, σήμερα. Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι και οι δύο ποθούν τη νίκη, αλλά πιο πολύ θέλουν να μη χάσουν. Γι’ αυτό θα επιλέξω το Χ στα 3,55, ουάου! 

Θα μείνω στην ευρύτερη περιοχή και θα επενδύσω στους Ουαλούς της Σουόνσι, που έρχονται μεν από τρεις ήττες αλλά είναι από Λίβερπουλ, Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουν. Θα το καρφώσω το 2,08 και εύχομαι να μην φάω σφυριά.

Και μια και αναφέραμε τη Λίβερπουλ, οκ έχει χάσει κάθε επαφή με την κορυφή, τουλάχιστον να μην χάσει την επαφή με την αξιοπρέπεια και την ιστορία τηςκαι να πάρει σήμερα το 2 με την πονηρή Γουότφορντ.

Κατά τα άλλα μου έχει κάτσει στο στομάχι το διπλό της Λυών με τη Γκαζελέκ στα 2,35. Αν περάσει θα νοιώθω μάγκας κι αν όχι θύμα και ηλίθιος.

Αυτά για τώρα, πάω να αυτοσυγκεντρωθώ. Ααα, πριν χαιρετίσω ρίξτε μια ματιά στο Λιντς – Πρέστον, έχει ένα άρωμα Χ.

Κάνω σούμα: ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Χ στα 3,55, ΣΟΥΟΝΣΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1 στα 2,08, ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 ΣΤΑ 2,05, ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΛΥΩΝ 2 ΣΤΑ 2,35

Και μην ξεχνάτε: Προσέχουμε για να έχουμε!  

συμβουλές για στοίχημα

  

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook