Πιστεύω στην αγία τριάδα, που πληρώνει τετράδες

Από: Ματσωμένος Γάτος | 18 Δεκεμβρίου 2015

 thumb_10394_default_news_size_5

Hello μάγκες, σας μιλάει ο κυβερνήτης του Matso Drone. Σήμερα θα δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο και θέλω την προσοχή σας. Γι’ αυτό, παρακαλώ προσδεθείτε και καπνίζετε. Θα σας δώσω 3 ματσάκια που θα τα κρατήσετε σταθερά και άλλα 4 που θα φτιάχνουν με τα 3 σταθερά τετραδούλες. Φύγαμε! Πετάμε 22 πόδια πάνω από τη Γαλλία στον αγώνα ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΠΑΡΙ και βλέπουμε ένα στανταράκι που έχει ένα μυστικό: η Βαλενσιέν μετά από 9 αγώνες, δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της και η Παρί δεν μπορεί τα πόδια της να παρεί. Κρατάμε ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΠΑΡΙ = 1 με απόδοση 2,05.

Παίρνουμε τιμόνι αριστερά για Ισπανία, και πάμε κατευθείαν στο δεύτερο στανταράκι ΜΠΕΤΙΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ, με τη Σεβίλλη να μην έχει πετύχει φέτος νίκη εκτός έδρας μετά από 7 αγωνιστικές! Κρατάμε ΜΠΕΤΙΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ = 2 με απόδοση 1,95.

Τελευταία στάση Αγγλία, με το διπλό της Λίβερπουλ 1,95 κόντρα στην Γουότφορντ, να κλείνει την τριάδα των στάνταρς.

Ανακεφαλαιώνω. 3 σταθερά που τα βάζουμε μαζί: ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΠΑΡΙ = 1, ΜΠΕΤΙΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ = 2, ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ = 2. ΟΚ;

Τώρα διαλέγω 4 ματσάκια υψηλών αποδόσεων, τα ψιλοκόβω για καλά και τα γαρνίρω ένα ένα φτιάχνοντας ωραίες τετράδες με τα 3 στανταράκια. Πάμε:

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ-ΛΙΒΟΝΡΟ = Χ στα 3,15, ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΛΥΟΝ = 2 στα 2,30, ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ = 1 στα 2,85 και ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΚΠΡ = 2 στα 2,63.

Καλοφάγωτα, και μην ξεχνάτε:

Πληρωθείτε την επιλογή σας, στην απόδοση που της αξίζει!

νόμιμες εταιρίες στοιχήματος online

by Matso Drone

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook