Στοίχημα στο κινητό

Πόσες φορές δεν την έχεις πατήσει με κάποιες δουλειές που έχεις ή απλά ξεχάστηκες και δεν πρόλαβες να παίξεις κάτι που «έβλεπες». Νομίζω οτι έχει συμβεί σε όλους μας. Ακόμα συχνότερο είναι το φαινόμενο αυτό σε όσους παίζουν στο πρακτορείο.

Τώρα όμως που οι περισσότεροι έχουν smartphones, μπορείς να έχεις πρόσβαση από tablet και κινητό. Βρίσκεις wi-fi ή ανοίγεις το 3G και μπαίνεις στις εταιρίες στοιχήματος, οι οποίες όλες ανεξαιρέτως έχουν εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα.

Οι εφαρμογές αυτές είναι βολικές και δε χρειάζεται να πληκτρολογείς πολύ για να βρίσκεις αυτό που θέλεις. Η Sportingbet (κλικ εδώ), η Vistabet. η Interwetten, ο Stoiximan και η Betshop έχουν πολύ ωραίες πλατφόρμες για κινητά τηλέφωνα και σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Μάλιστα, οι πλατφόρμες του Stoiximan (κλικ εδώ), της Sportingbet και της Vistabet (κλικ εδώ) προσφέρουν την επιλογή live streaming, τόσο από το κινητό όσο και από το τάμπλετ.

Οπότε δεν χρειάζεται να είσαι μπροστά στον υπολογιστή για να παρακολουθείς όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αλλά μπορείς να το κάνεις από όπου κι αν βρίσκεσαι, με το τηλέφωνο ή το τάμπλετ σου. Υπάρχουν πάντως διαφορές μεταξύ των εταιριών, όσον αφορά την έκδοσή τους για κινητά τηλέφωνα, κυρίως στον τομέα της πολυπλοκότητας για το χρήστη. Η πιο εύχρηστες είναι για μένα είναι οι πλατφόρμες των Stoiximan, Sportingbet και Vistabet χωρίς πάντως να έχουν πρόβλημα τόσο αυτή της Interwetten (κλικ εδώ) όσο και αυτή της Betshop (κλικ εδώ).

Στοίχημα στο κινητό λοιπόν και δε σε σταματάει τίποτα…

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook