Θετική ενέργεια, 100% επιτυχία και κέρδη Χ 40,9!

Από: Matso Drone | 17 Ιανουαρίου 2016

Free-Fall-

Προφητικό ήταν το χτεσινό μας άρθρο-πρόβλεψη με τίτλο «Για όσους πάσχουν από βαριά αγγλοφοβία» στο οποίο σας προτείναμε να μείνετε μακριά από το Αγγλικό πρωτάθλημα, όπου – αν εξαιρέσει κανείς τις πολύ μεγάλες ομάδες- το σύστημα ανάπτυξης παιχνιδιού των υπολοίπων είναι «τρέχα πάνω – τρέχα κάτω και στα Φάρσαλα μαντάτο!». Αντίθετα, σας υποδείξαμε με ηρεμία, θετική ενέργεια και ψυχραιμία 4 ματσάκια του Νότου και πετύχαμε το απόλυτο, έναν άσσο, ένα 2πλό και 2 Χηνάκια ξερά! Όσοι μας πίστεψαν, πήγαν ταμείο με απόδοση 40,9 φορές τα λεφτά τους και έζησαν τη διαφορά! Και για να μην παρεξηγηθούμε: Ετούτο το site δεν είναι μαντείο. Απλά όλοι μας φροντίζουμε να δημιουργούμε συνθήκες που αυξάνουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε συμβουλές για στοίχημα . Άντε, αυτά παλιά κι άλλα καινούργια, που έλεγε κι η γιαγιά μου! 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook

3 thoughts on “Θετική ενέργεια, 100% επιτυχία και κέρδη Χ 40,9!”

 1. Ο/Η Trelamenos_Geo! λέει:

  Τι ώρα θα αναρτηθούν οι σημερινές προτάσεις
  ? Πως σας φαίνεται το (1 και οβερ) Λίβερπουλ και (2 και οβερ) Αρσεναλ σε δυάδα
  ?

  1. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

   Εγώ θα ανεβάσω σε λίγο. Ο Matso Drone ίσως αργότερα, ανάλογα με το αν θα του επιτρέψει ο καιρός να πετάξει. Για τα δύο ματσάκια που αναφέρεις, δύσκολα τα βλέπω και τα δύο. Μάλλον κλειστά ματς μου μοιάζουν, αλλά έτσι όπως πάει η φετινή Πρέμιερ, έχεις και τα δίκια σου να παίζεις Over. Πάντως, αν περάσει η δυαδούλα σου θα πληρώσει πολύ καλά. κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για απόδοση 12,80.

 2. Ο/Η Ματσωμένος Γάτος λέει:

  Μάλλον μας κάνεις πλάκα έτσι; Άσχημα πήγες στην Αγγλία με το άρθρο «Μάζευε κι ας είναι…αγγλικές ρόγες!»; Τέσσερα στα έξι είχες και δύο μεγάλα διπλά που περάσανε!

Comments are closed.