Τα προγνωστικά για το στοίχημα δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Για να πεις οτι το κάνεις επαγγελματικά ή τουλάχιστον με σεβασμό στον αναγνώστη σου, θα πρέπει να αφιερώνεις πολλές ώρες καθημερινά, μελετώντας τα αγωνιστικά νέα, τα στατιστικά και φυσικά τις αλλαγές αποδόσεων. Αρκεί όμως απλά να έχεις χρόνο και κέφι για να γίνεις ένας καλός tipster;

Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Τι είναι αυτό που κάνει έναν tipster να ξεχωρίζει από τους άλλους στα προγνωστικά στοιχήματος;

1) Η συνέπεια.

Δεν μπορείς να αλλάζεις τακτική κάθε μέρα με τα προγνωστικά σου. Για να δεις αν «δουλεύει» ένας τρόπος ή όχι, πρέπει να τον ακολουθείς για πολύ καιρό και να τον δοκιμάσεις. Φυσικά, όταν είσαι σίγουρος οτι δεν προχωράει, τότε αλλάζεις ρότα και πας σε κάτι τελείως διαφορετικό.

2) Η μετριοφροσύνη.

Όταν διαβάζεις συνέχεια άρθρα του στυλ, «θα σε κάνω πλούσιο», «τι έδωσα πάλι ο άτιμος» ή «διάβασέ με για να κερδίζεις συνέχεια», τότε κάτι άσχημο συμβαίνει. Η ανασφάλεια του συγκεκριμένου tipster είναι πολύ μεγάλη, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στα προγνωστικά του. Ο καλός tipster φαίνεται από μόνος του, χωρίς να χρειάζεται να επιδεικνύεται.

3) Επαφή με τους αγώνες.

Θεωρώ ανόητο να δίνεις προγνωστικά χωρίς να έχεις ασφαλή γνώμη για τις ομάδες στις οποίες στοιχηματίζεις. Δεν λέω οτι χρειάζεται να βλέπεις όλους τους αγώνες και να ξέρεις τους παίκτες απ’ έξω (αν και αυτό θα ήταν το ιδανικό), αλλά τουλάχιστον να έχεις βρει ανθρώπους που εμπιστεύεσαι απόλυτα (αυτοί θα έχουν προσωπική άποψη).

4) Επιεικώς καλά μαθηματικά.

Το στοίχημα, όπως και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι μαθηματικά. Αν δεν έχεις έστω και στοιχειώδη γνώση μαθηματικών, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ένα παιχνίδι, που το άλφα και το ωμέγα είναι οι αποδόσεις. Προγνωστικά χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου τις αποδόσεις και να μπορείς να κρίνεις αν είναι value ή όχι, παραπέμπουν στο ΠΡΟΠΟ και όχι στο στοίχημα.

5) Αυτοσυγκράτηση.

Δεν μπορείς να είσαι tipster και τα προγνωστικά σου να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Γνώμονας των προτάσεών σου πρέπει να είναι το γεγονός πως ο αναγνώστης σου θα μπορεί να σε ακολουθήσει. Η θέση του tipster έχει μεγάλη ευθύνη και δεν μπορείς να την παίρνεις στην πλάκα.

6) Γνώθι σαυτόν.

Δεν χρειάζεται να το παίζεις ειδικός σε όλα. Δεν είναι ντροπή να παραδεχθείς οτι δεν ξέρεις κάποιο πρωτάθλημα ή ακόμη και κάποιο άθλημα. Το να δίνεις τυφλά προγνωστικά από εγωισμό και μόνο, για να πουν οι άλλοι οτι είσαι φωτεινός παντογνώστης, σίγουρα θα γίνει μπούμερανγκ και θα γυρίσει κατά πάνω σου.

Γενικά θα έλεγα πως τα προγνωστικά, επειδή δεν είναι ιατρική, δηλαδή κάτι ιδιαίτερα εξειδικευμένο, θεωρείται πως μπορούν να τα «δίνουν» όλοι. Ο κάθε ένας καυχιέται για τις προσωπικές του επιτυχίες. Η αλήθεια είναι έτη φωτός μακριά και από αυτούς που δίνουν τις προτάσεις τους καθημερινά, είτε δημόσια, είτε σε πιο κλειστό κύκλο, μόνο ένα μικρό ποσοστό είναι άνθρωποι που πραγματικά γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο. Όπλο έναντι των κακών tipster είναι η κρίση του καθενός και τίποτα άλλο.

Πριν παίξεις στοίχημα διάβασε προσεκτικά τις συμβουλές στοιχήματος του Ματσωμένου Γάτου.

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ TOY ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

©Copyright 2018 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.