Winmasters

Εσύ ακόμα να γραφτείς στη Winmasters; Μην τρομάζεις, η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη και θα σου την παρουσιάσω βήμα βήμα.

1. Μπες στο site της Winmasters και κλίκαρε στην κόκκινη επιλογή “Εγγραφή” που εμφανίζεται πάνω δεξιά στην οθόνη σου.

2. Αφού κλικάρεις θα σου εμφανιστεί μία φόρμα που θα σου ζητήσει τα προσωπικά σου στοιχεία καθώς και username και password για να συνδέεσαι στην πλατφόρμα.

3. Αν συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σωστά, θα δεις αυτή την οθόνη και θα έχεις λάβει ένα email από την εταιρία.

4. Αμέσως μετά θα λάβεις ένα email με έναν σύνδεσμο επαλήθευσης στο email σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να κλικάρεις πάνω στον σύνδεσμο.

5.Αυτό ήταν! Η εγγραφή σου ήταν επιτυχής. Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να καταθέσεις το ποσό που επιθυμείς και είσαι έτοιμος για παιχνίδι

Περισσότερα

Stoiximan

Θέλεις να μπορείς να παίζεις όλα τα ματς μονά αποδεκτά? Θέλεις υψηλότερες αποδόσεις και περισσότερα κέρδη? Θέλεις να πάρεις μπόνους και να διπλασιάσεις τα κέρδη σου? Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το online στοίχημα.

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Τα βήματα είναι πολύ απλά.

1. Μπες στον Stoiximan και κάνε κλικ στο Εγγραφή τώρα πάνω δεξιά στη σελίδα.

3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο παράθυρο που θα ανοίξει (email, ονοματεπώνυμο, δημιουργία κωδικού).

4. Πάτησε Επόμενο και συμπλήρωσε τα υπόλοιπα στοιχεία που ζητάει (φύλο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, πόλη, ερώτηση ασφαλείας κ.λ.π.)

 

5. Κλικ στο Εγγραφή

6. Επιβεβαίωσε τον αριθμό του κινητού σου και το email με κωδικούς που θα σταλούν από την εταιρεία στο κινητό και το email σου.

7. Κλικ στο Ενεργοποίηση

8. Στείλε 2 έγγραφα για την πιστοποίηση της ταυτότητάς σου.

Είσαι έτοιμος για κατάθεση και στοίχημα!

Περισσότερα

Sportingbet

Μπες στην Sportingbet (κλικ εδώ) και πάτησε το πεδίο «ΕΓΓΡΑΦΗ» πάνω αριστερά

2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα που θα εμφανιστεί και όρισε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό για τον λογαριασμό σου.

3. Αμέσως μετά, θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης. Το μόνο που έχεις να κάνει σε αυτό το σημείο είναι να πατήσεις τον μπλε σύνδεσμο και να εισάγεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό σου!

4. Αμέσως μετά θα σου δωθεί η επιλογή να ορίσεις όριο καταθέσεων και απωελιών με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

5. Κάνε την κατάθεση του ποσού που επιθυμείς μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή paypal και ξεκίνησε την στοιχηματική σου εμπειρία στην Sportingbet!

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Interwetten

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις την εγγραφή σου σε μια από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες για online στοίχημα; Δες παρακάτω σε πολύ απλά βήματα πως γράφεσαι την interwetten! Είναι απλό!!! Το νόμιμο στοίχημα σε περιμένει…

Μπες στην interwetten και πάτα το πεδίο «Εγγραφή» πάνω δεξια. Συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία. Επέλεξε τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πραγματοποιείς τις καταθέσεις σου. Έχεις να επιλέξεις από μια πληθώρα τρόπων πληρωμής: κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, πορτοφόλι (πχ skrill, vivawallet), προπληρωμένες κάρτες (πχ paypal, moneysafe) Για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου, καθώς και έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ (Δ.Ε.Η., εκκαθαριστικός, κλπ)

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Vistabet

Μήπως ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις τον στοιχηματικό σου λογαριασμό στη Vistabet? Παρακάτω θα δεις αναλυτικά και σε πολύ απλά βήματα τον τρόπο…

Μπες στη Vistabet (κλικ εδώ) και πάτησε το πεδίο «Εγγραφή» πάνω αριστερά.

2. Στην επόμενη σελίδα που θα εμφανιστεί συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και όρισε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σου.

3. Αμέσως μετά θα λάβεις ένα email με έναν σύνδεσμο επαλήθευσης του email σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να κλικάρεις πάνω στον σύνδεσμο.

4. Ο λογαριασμός σου μόλις επιβεβαιώθηκε. Βάλε το όνομα χρήστη και τον κωδικό για να κάνεις log in!

5. Σε αυτό το σημείο σου δίνεται η επιλογή να ορίσεις όρια απωλειών και πονταρισμάτων για τις επόμενες στοιχηματικές σου εμπειρίες.

6. Κάνε την κατάθεσή σου και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το νόμιμο online στοίχημα στη Vistabet!

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Novibet

Θες να παίζεις εύκολα και γρήγορα live στοίχημα με μοναδικές αποδόσεις και καθημερινές αναλήψεις; Τότε η Novibet.gr είναι για σένα σου και θα σου πω με πολύ απλά βηματάκια πώς μπορείς να γραφτείς.

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

1. Μπαίνεις στο site Novibet.gr και πατάς στο κουμπί που γράφει “ΕΓΓΡΑΦΗ” πάνω δεξιά. 

2. Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία στη φόρμα εγγραφής που θα εμφανιστεί στην οθόνη σου.

3. Αφού συμπληρώσεις σωστά την φόρμα θα εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο που σε ρωτάει αν επιθυμείς να ορίσεις όρια κατάθεσης στον  λογαριασμό σου.

4. Αυτό ήταν. Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε! Πλέον το μόνο που μένει είναι η κατάθεση και να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου.

Για την ταυτοποίηση χρειάζεται μία έγχρωμη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και από τις δύο όψεις κι ένα έγχρωμο αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί την διεύθυνσή σας (ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ). Τα αρχεία αυτά τα στέλνετε με mail στο documents@novibet.com

 

Περισσότερα

Netbet

Τα βήματα για να γραφτείς είναι πολύ εύκολα και στον παρακάτω οδηγό μπορείς να δεις αναλυτικά τη διαδικασία.

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Betshop

Θέλεις να ξεκινήσεις να στοιχηματίζεις νόμιμα από τον υπολογιστή σου, χωρίς περιττά πήγαινε έλα? Ο τρόπος είναι πολύ απλός… Κάνεις εγγραφή σε μια online στοιχηματική πλατφόρμα! Το έκανα ήδη και σου έχω έτοιμα ένα – ένα αναλυτικά τα βήματα! Δες παρακάτω τις φωτογραφίες… Το πράγμα είναι πολύ απλό και ασφαλέστατο!

Μπες στην Betshop (κλικ εδώ) και πάτα πάνω δεξιά το πεδίο «ΕΓΓΡΑΦΗ» Στην σελίδα που θα εμφανιστεί συμπλήρωσε τα στοιχεία που σου ζητάει και στη συνέχεια κάνε κλίκ στο πεδίο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ» Στη συνέχεια, θα οδηγηθείς στην παρακάτω σελίδα: Θα λάβεις ένα email για επιβεβαίωση της εγγραφής σου. Με το που κλικάρεις στο λινκ που θα σου στείλουν θα βρεθέις στην παρακάτω σελίδα επιβεβαίωσης: Το μόνο που σου μένει είναι να στείλεις δυο αρχεία για την πιστοποίηση και την επαλήθευση της ταυτότητάς σου. Μπες στη Betshop και κάνε κλικ στα αντίστοιχα πεδία με την προτεραιότητα που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Παίξε Νόμιμα! (Κλικ Εδώ)

Περισσότερα

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.