Προγνωστικά Ματσωμένος
Προγνωστικά Λαγωνικό
Προγνωστικά Μικρός Guru
TIPS
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Προσφορά
Ημέρας

Betshop

Βαθμολογία


4.50 / 5
2 Αξιολογήσεις
Loading...
Betshop

Betshop

Θέλεις να ξεκινήσεις να στοιχηματίζεις νόμιμα από τον υπολογιστή σου, χωρίς περιττά πήγαινε έλα? Ο τρόπος είναι πολύ απλός… Κάνεις εγγραφή σε μια online στοιχηματική πλατφόρμα! Το έκανα ήδη και σου έχω έτοιμα ένα – ένα αναλυτικά τα βήματα! Δες παρακάτω τις φωτογραφίες… Το πράγμα είναι πολύ απλό και ασφαλέστατο!

  1. Μπες στην Betshop (κλικ εδώ) και πάτα πάνω δεξιά το πεδίο “ΕΓΓΡΑΦΗ”
  2. Στην σελίδα που θα εμφανιστεί συμπλήρωσε τα στοιχεία που σου ζητάει και στη συνέχεια κάνε κλίκ στο πεδίο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ”
  3. Στη συνέχεια, θα οδηγηθείς στην παρακάτω σελίδα:
  4. Θα λάβεις ένα email για επιβεβαίωση της εγγραφής σου. Με το που κλικάρεις στο λινκ που θα σου στείλουν θα βρεθέις στην παρακάτω σελίδα επιβεβαίωσης:
  5. Το μόνο που σου μένει είναι να στείλεις δυο αρχεία για την πιστοποίηση και την επαλήθευση της ταυτότητάς σου.
    Μπες στη Betshop και κάνε κλικ στα αντίστοιχα πεδία με την προτεραιότητα που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Παίξε Νόμιμα! (Κλικ Εδώ)

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.