Προγνωστικά Ματσωμένος
Προγνωστικά Λαγωνικό
Προγνωστικά Μικρός Guru
TIPS
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Προσφορά
Ημέρας

Novibet

Βαθμολογία


3.50 / 5
2 Αξιολογήσεις
Loading...
Novibet

Novibet

Θες να παίζεις εύκολα και γρήγορα live στοίχημα με μοναδικές αποδόσεις και καθημερινές αναλήψεις; Τότε η Novibet.gr είναι για σένα σου και θα σου πω με πολύ απλά βηματάκια πώς μπορείς να γραφτείς.

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

1. Μπαίνεις στο site Novibet.gr και πατάς στο κουμπί που γράφει “ΕΓΓΡΑΦΗ” πάνω δεξιά. 

2. Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία στη φόρμα εγγραφής που θα εμφανιστεί στην οθόνη σου.

3. Αφού συμπληρώσεις σωστά την φόρμα θα εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο που σε ρωτάει αν επιθυμείς να ορίσεις όρια κατάθεσης στον  λογαριασμό σου.

4. Αυτό ήταν. Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε! Πλέον το μόνο που μένει είναι η κατάθεση και να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου.

Για την ταυτοποίηση χρειάζεται μία έγχρωμη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και από τις δύο όψεις κι ένα έγχρωμο αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί την διεύθυνσή σας (ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ). Τα αρχεία αυτά τα στέλνετε με mail στο documents@novibet.com

 

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.