Προγνωστικά Ματσωμένος
Προγνωστικά Λαγωνικό
Προγνωστικά Μικρός Guru
TIPS
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Προσφορά
Ημέρας

Winmasters

Βαθμολογία


3.33 / 5
3 Αξιολογήσεις
Loading...
Winmasters

Winmasters

Εσύ ακόμα να γραφτείς στη Winmasters; Μην τρομάζεις, η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη και θα σου την παρουσιάσω βήμα βήμα.

1. Μπες στο site της Winmasters και κλίκαρε στην κόκκινη επιλογή “Εγγραφή” που εμφανίζεται πάνω δεξιά στην οθόνη σου.

2. Αφού κλικάρεις θα σου εμφανιστεί μία φόρμα που θα σου ζητήσει τα προσωπικά σου στοιχεία καθώς και username και password για να συνδέεσαι στην πλατφόρμα.

3. Αν συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σωστά, θα δεις αυτή την οθόνη και θα έχεις λάβει ένα email από την στοιχηματική ιστοσελίδα.

4. Αμέσως μετά θα λάβεις ένα email με έναν σύνδεσμο επαλήθευσης στο email σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να κλικάρεις πάνω στον σύνδεσμο.

5.Αυτό ήταν! Η εγγραφή σου ήταν επιτυχής. Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να καταθέσεις το ποσό που επιθυμείς και είσαι έτοιμος για παιχνίδι

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.