Προγνωστικά Ματσωμένος
Προγνωστικά Λαγωνικό
Προγνωστικά Μικρός Guru
TIPS
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Προσφορά
Ημέρας

Netbet

Βαθμολογία


4.00 / 5
1 Αξιολογήσεις
Loading...
Netbet

Netbet

Τα βήματα για να γραφτείς είναι πολύ εύκολα και στον παρακάτω οδηγό μπορείς να δεις αναλυτικά τη διαδικασία.

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

1.Μπες στη σελίδα της Netbet και κάνε κλικ στην επιλογή “Εγγραφή” πάνω δεξιά.

2. Στη συνέχεια θα σου ζητηθεί να καταχωρήσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου. (mail,password)

3. Αφού τακτοποιήσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου θα σου ζητηθούν τα προσωπικά σου στοιχεία
καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας.

4. Μόλις τελειώσεις με τα στοιχεία επικοινωνίας θα σου ζητηθεί η αποδοχή των όρων της πλατφόρμας. Πάτα το κουτάκι όπως βλέπεις στη φωτογραφία παρακάτω για να συνεχίσεις.

5. Στη συνέχεια θα σου έρθει ένα αυτόματο mail από την στοιχηματική ιστοσελίδα που θα σε καλωσορίζει και θα σε κατευθύνει για τις υπόλοιπες ενέργειες που θα πρέπει να κάνεις. Απομένει η συνηθισμένη ταυτοποίηση του λογαριασμού σου και είσαι έτοιμος για να παίξεις! Τα έγγραφα που χρειάζεσαι για την ταυτοποίηση είναι τα εξής:

1. Έγχρωμο αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητάς σου ή του διαβατηρίου σου.
2. Έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου επισήμου εγγράφου (του τελευταίου τριμήνου) στο οποίο να αναφέρονται το ονοματεπώνυμό σου και η διεύθυνσή σου (π.χ. λογαριασμό ΔΕΗ, OTE).

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.