Προσπερνά και απειλεί!

Εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Serie A με τη Λάτσιο να υποδέχεται τη Βερόνα. Πλέον όλες οι ομάδες θα έχουν ίδιο αριθμό αγώνων και η βαθμολογία θα αντικατοπτρίζει 100% την πραγματικότητα. Η Λάτσιο με νίκη προσπερνάει την Ίντερ και φτάνει στο -2 από τη Γιουβέντους, μπαίνοντας ακόμα πιο δυνατά στην κούρσα της διεκδίκησης.

Βρείτε την απόδοση της επιλογής μου στον Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η βαθμολογία

Λάτσιο – Βερόνα

Το… φρενάρισμα στο ντέρμπι με τη Ρόμα κράτησε μόνο για λίγο, αφού η ομάδα του Ιντζάγκι ξαναμπήκε σε τροχιά νικών, διαλύοντας με 5-1 τη Σπαλ. Πλέον με νίκη θα προσπεράσει την Ίντερ και θα βρεθεί στο -2 από την κορυφή και τη Γιουβέντους. Πραγματικά οι «λατσιάλι» είναι μια φοβερή ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Στην έδρα της είναι πανίσχυρη με 9 νίκς και 2 ισοπαλίες σε 11 ματς με τέρματα 35-9! Είναι η μόνη αήττητη ομάδα εντός έδρας μαζί με τη Γιουβέντους. Ο Ιμόμπιλε τρελαίνει κόσμο με τα 25 γκολ του μέχρι τώρα και σήμερα αναμένεται να τα αυξήσει. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Κορέα (18/6) και ο μέσος Κατάλντι (10/0).

Η Βερόνα τα πηγαίνει περίφημα από τα μέσα του Δεκέμβρη και μετά. Όχι απλά έχει ξεμπλέξει οριστικά με σενάρια υποβιβασμού κλπ, αλλά είναι και στο -2 από την 6η θέση και την Κάλιαρι. Παρά την καλή της κατάσταση η αποστολή της είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη ενώ υπάρχουν και σημαντικές απουσίες. Εκτός αποστολής ο μέσος Άμραμπατ (20/0), ο οποίος αποβλήθηκε στον πρόσφατο αγώνα, ενώ λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστεί και ο επιθετικός Σαλσέδο (9/1).

Πραγματικά δεν βλέπω πως η Λάτσιο θα στραβοπατήσει απόψε κόντρα στη Βερόνα. Μπορεί να μην είναι νίκη – περίπατος αλλά στο τέλος θα πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Βέβαια το 1,47 δεν μας κάνει, συνεπώς θα το «παντρέψουμε» με ένα over 1.5 για να πάρουμε μια απόδοση στο 1,70 που μας ικανοποιεί.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Λάτσιο (3-5-2): Στρακόσα – Πάτρικ, Ατσέρμπι, Ράντου – Λάτζαρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Λούλιτς – Καϊσέδο, Ιμόμπιλε.

Βερόνα (3-4-2-1): Σιλβέστρι – Ραχμάνι, Κουμπουλά, Νταβίντοβιτς –  Φαραόνι, Τζακάνι, Μίγκελ Βελόσο, Λάζοβιτς – Πεσίνα, Βέρε – Ντι Κάρμινε

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) Λάτσιο – Ρόμα 1 & Over 1.5 1,70

*Η βαθμολογία είναι από το gr.soccerway.com

 

Share on Facebook