football-coins

Τι είναι το cash out;

Είσαι άρχοντας, όλα τα παιχνίδια σου έχουν “κάτσει” και ξαφνικά στο 90’ γίνεται η στραβή και πάει στράφι όλο το δελτίο. Τώρα τελευταία με το VAR η αλήθεια είναι πως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα και συχνά πυκνά δεχόμαστε μηνύματα που μας ρωτάνε αν αξίζει να κλείσει ο παίκτης νωρίτερα το δελτίο. Πάμε όμως να τα πάρουμε όλα με την σειρά.

Cash Out*, Κλείσε το στοίχημά σου από όλες τις συσκευές όποτε εσύ θέλεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Τι είναι οι «εξάδες» (4-5-6);

Το έχουμε ξαναπεί κι άλλη φορά, ότι οι προτάσεις που δίνω και ο τρόπος που προτιμάω να παίζω είναι τα “μονά αποδεκτά”. Υπάρχουν όμως διάφορα συστήματα που μας διευκολύνουν και πολλές φορές μας δίνουν κέρδος ακόμα κι αν έχουμε κάποια λανθασμένη πρόβλεψη ή στην χειρότερη, μας επιστρέφουν ένα μικρό ποσό πίσω.

Διάλεξε το σύστημα που σου ταιρίαζει και βρες τις καλύτερες αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Τι είναι το σύστημα Block;

Είσαι από εκείνους που τους αρέσει να παίζουν μεγάλο αριθμό αγώνων; Tότε το σύστημα πολλαπλών επιλογών που λέγεται «Βlock» είναι το κατάλληλο για εσένα. Για να το παίξεις χρειάζεται να βρεις εννιά παιχνίδια και να τα συνδυάσεις μεταξύ τους. Έτσι, θα πάρεις το τεράστιο μέγεθος των… 502  στοιχημάτων (ή στηλών), τα οποία πιο αναλυτικά εκφράζονται σε:

36 δυάδες, 84 τριάδες, 126 τετράδες, 126 πεντάδες, 84 εξάδες, 36 εφτάδες, 9 οκτάδες και 1 εννιάδα.

Ζεις τη μαγεία του ποδοσφαίρου! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Τι είναι το Super Yankee;

Το Super Yankee (ή Canadian) είναι ένα σύστημα πολλαπλών επιλογών για παίκτες, οι οποίοι θέλουν να ποντάρουν σε πέντε αγώνες και επιθυμούν να ανεβάσουν κατακόρυφα τα κέρδη τους. Έτσι, αντί να ποντάρουν σε πέντε μονά αποδεκτά στοιχήματα, θα πάρουν αυτούς τους αγώνες με σύστημα Super Yankee το οποίο θα τους συνδυάσει ως εξής: 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες και 1 πεντάδα.

Ζεις τη μαγεία του ποδοσφαίρου! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 

Περισσότερα

Γιατί ο Γάτος προτιμάει τα «μονά αποδεκτά»

Όσοι ακολουθείτε τον Ματσωμένο Γάτο καιρό, γνωρίζετε πολύ καλά την προτίμησή του στα μονά αποδεκτά και όχι άδικα. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι στοιχηματισμού και μεγάλη ποικιλία συστημάτων για να διαλέξεις, όμως ο πλέον επιτυχημένος τρόπος σε βάθος χρόνου είναι τα “μονά αποδεκτά”.

Παίξε νόμιμα με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Στοίχημα στο Ίντερνετ

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε το παιχνιδάκι που λέγεται «στοίχημα» το κάναμε πατροπαράδοτα. Μολύβι, δελτίο, πρακτορείο. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, κάθεσαι για πέντε λεπτά και συνειδητοποιείς, τι γίνεται «μπροστά στα μάτια σου» τόσο καιρό κι εσύ μπορεί να μην έχεις πάρει χαμπάρι! Τι; Στοίχημα στο Ίντερνετ!

Περισσότερα

5+1 λόγοι για να προτιμήσεις το online στοίχημα!

Είναι δεδομένη τα τελευταία χρόνια η στροφή των παιχτών προς το online στοίχημα, το οποίο είναι σαφώς ανώτερο και έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από το επίγειο στοίχημα. Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν πειστεί ακόμα και πηγαίνουν κάθε μέρα στο πρακτορείο για να παίξουν, σου έχω 5+1 λόγους για να ανοίξεις τώρα έναν λογαριασμό για online στοίχημα.

Περισσότερα

Τι είναι το Ασιατικό Χάντικαπ

Το Ασιατικό Χάντικαπ (Asian handicap) είναι μια εναλλακτική μορφή στοιχηματισμού με μία ειδοποιό διαφορά από την κλασική παραλλαγή του 1Χ2: ο παίχτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο σημεία με το καθένα να έχει περίπου 50% πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι παίχτες το επιλέγουν. Είναι λογικό αφού ειδικά στο ποδόσφαιρο όπου η ισοπαλία είναι ένα συνηθισμένο αποτέλεσμα, με την επιλογή του Ασιατικού Χάντικαπ έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο σημεία. Να σημειώσουμε, όμως, ότι πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν το δίνουν ως επιλογή.

Να δούμε αμέσως ένα παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη. Ο Εργοτέλης έχει χάντικαπ +2 γκολ, πράγμα που σημαίνει ότι ξεκινάει το παιχνίδι με δυο «εικονικά» γκολ στο ενεργητικό του. Ας πούμε ότι ποντάρουμε στον Εργοτέλη. Αν το ματς λήξει με ένα γκολ διαφορά (πχ 2-1), τότε κερδίζουμε το στοίχημα μας, γιατί 2-1 το τελικό σκορ + 2 γκολ για τον Εργοτέλη = 2-3 τελικό σκορ (για το στοίχημά μας), οπότε διπλό.

Αν ο Ολυμπιακός, κερδίσει με τρία γκολ διαφορά (πχ 3-0), τότε έχει καλύψει την «εικονική» διαφορά και χάνουμε το στοίχημα μας.

Αν το ματς τελειώσει με διαφορά ίση με δύο γκολ (πχ 3-1, 4-2), τότε για το στοίχημα με Ασιατικό Χάντικαπ το σκορ θα ήταν ισοπαλία και θα παίρναμε πίσω τα χρήματα μας.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση!

Υπάρχει ακόμα το Χάντικαπ 0 (ή Draw No Bet). Αν η ομάδα που επιλέξατε, έχει Χάντικαπ 0 και κερδίσει, τότε κερδίζετε το στοίχημά σας. Στην περίπτωση που φέρει ισοπαλία, τότε το στοίχημα σας επιστρέφεται. Αν χάσει, χάνετε και εσείς.

Πιο δυσνόητες καταστάσεις Ασιατικού Χάντικαπ

Να σημειώσουμε ότι όλα τα παιχνίδια μπορούν να έχουν χάντικαπ, διαιρέσιμα με 1/2 (0,50) ή 1/4 (0,25). Τα χάντικαπ του 1/4 (0,25) χωρίζουν το στοίχημά μας στα δύο «διπλανά» 1/2 (0,5) χάντικαπ.

Αν, δηλαδή, κάποιος παίχτης ποντάρει 100 ευρώ σε ένα χάντικαπ των 3/4 (0,75), αυτό σημαίνει πως έχει ποντάρει 50 ευρώ στο 1/2 (0,5) και 50 ευρώ στο 1.

Με το στοίχημα του 1/4 μπορεί να κερδίσει στο μισό στοίχημα και με το υπόλοιπο μισό να πάρει πίσω τα χρήματά του ή να χάσει το μισό στοίχημα και στο άλλο μισό να πάρει πίσω τα χρήματά του.

Θα δούμε ένα παράδειγμα για να το εξηγήσουμε καλύτερα. Πείτε ότι ποντάρουμε στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος. Και ο Ατρόμητος έχει Χάντικαπ +0,75 (ή 3/4), δηλαδή ο Ατρόμητος ξεκινάει το παιχνίδι με 0,75 γκολ υπέρ του.

Ποντάρουμε στον Ατρόμητο με χάντικαπ +0,75. Όπως είδαμε πιο πριν, αυτό σημαίνει ότι το μισό στοίχημα πηγαίνει στο +0,5 και το άλλο μισό στο 1,0.

Αν το τελικό σκορ στο παιχνίδι μας είναι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, τότε χάνεται το μισό στοίχημα που αφορά το +0.5 γιατί καλύφθηκε, ενώ επιστρέφεται πίσω το μισό στοίχημα στο +1.0. Αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει το παιχνίδι, τότε κερδισμένα είναι και τα δύο στοιχήματα. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά (πχ 2-0), τότε χάνονται και τα δύο στοιχήματα. Αυτά, λοιπόν, για το Ασιατικό Χάντικαπ που όπως όλες οι στοιχηματικές επιλογές χρειάζεται μελέτη πριν το επιλέξουμε. 

Περισσότερα

Τι είναι το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ

Το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ είναι μια γνωστή αγορά για τους παίχτες του στοιχήματος, μοιάζει με αυτή του Ασιατικού Χάντικαπ, ωστόσο έχουν μια πολύ σημαντική διαφορά: στο Ευρωπαϊκό έχουμε και τα τρία σημεία (1Χ2) σε αντίθεση με το Ασιατικό όπου έχουμε μόνο δύο.

Η αγορά που εξετάζουμε σήμερα σίγουρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες, αλλά όπως όλες εμπεριέχει και «παγίδες». Πάμε να το δούμε με παραδείγμα για να το εξηγήσουμε ευκολότερα. Όταν θέλουμε να ποντάρουμε στο παρακάτω παιχνίδι:

Αποτέλεσμα με Χάντικαπ

Μπαρτσελόνα (+1) 1,53 Ισοπαλία-(Βαλένθια -1) 4,33 Βαλένθια (-1) 4,75

Αν επιλέξουμε Μπαρτσελόνα (+1) για να κερδίσουμε το στοίχημα, το παιχνίδι θα πρέπει να λήξει ισόπαλο ή να κερδίσει η Μπαρτσελόνα.

Αν παίξουμε ισοπαλία-(Βαλένθια -1), τότε θα πρέπει η Μπαρτσελόνα να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά (2-1, 3-2 κτλ).

Αν επιλέξουμε Βαλένθια (-1), τότε θα πρέπει η Βαλένθια να κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά (0-2, 1-3 κτλ).

Με απλά λόγια, για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ χρειάζεται να προσθέσουμε στο τελικό σκορ του αγώνα το γκολ (ή τα γκολ) για την ομάδα που έχει το ακέραιο προβάδισμα (χάντικαπ).

Παίξε νόμιμα! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Να σημειώσουμε ότι πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες εκτός από το κλασικό Ευρωπαϊκό Χάντικαπ με το line στο +/-1, προσφέρουν διαφορετικά line (πχ +/-2 ή Ευρωπαϊκό Χάντικαπ στο ημίχρονο).

Τι πρέπει να προσέχουμε

Ο παίχτης στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ χρειάζεται να ξέρει τη δυναμικότητα και τα στατιστικά που αφορούν τις δύο ομάδες που συγκρούονται. Πολλοί παίχτες επιλέγουν το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ όταν μια ομάδα έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από την αντίπαλό της, χρειάζεται τη νίκη στο παιχνίδι ή θέλει να πετύχει πολλά γκολ για οποιονδήποτε λόγο. Επίσης, χρειάζεται προσοχή στη σημασία του αγώνα για την ομάδα απέναντι στην οποία ποντάρουμε, στις καιρικές συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, ακόμα και στην προϊστορία που, δυστυχώς ή ευτυχώς, παίζει το ρόλο της.

Συμπερασματικά, το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ είναι μια ενδιαφέρουσα αγορά αφού δίνει μεγαλύτερες αποδόσεις από την κλασική τριπλή παραλλαγή, χρειάζεται όμως προσοχή στις λεπτομέρειες που αναφέραμε πριν.

Περισσότερα

Μάθημα ταμείου!

Στις κυριακάτικες ευρωπαϊκές επιλογές του Λαγωνικού, μπορεί να μη βγήκε ταμείο, αλλά βγήκε ένα πολύτιμο μάθημα. Με τέσσερις στις έξι επιτυχημένες επιλογές, δεν βγήκε κέρδος. Κι αυτό, γιατί έγιναν οι λάθος συνδυασμοί. Στη δυάδα πέρασαν δύο στα τρία και στα μονά, επίσης δύο στα τρία. Ανάλογα με το ποντάρισμα του καθενός, βεβαίως, μπορεί το ποντάρισμα να επιστράφηκε, αλλά με τέσσερα στα έξι, αν ήταν όλα μονά, θα είχαμε ένα πολύ καλό ταμείο.

Ο Γάτος σου δίνει μαθήματα ταμείου και σου προτείνει για στοίχημα  μια 100% νόμιμη ελληνική στοιχηματική εταιρία (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 

Περισσότερα

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..