ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αποδοσάρες και free bet στον Stoiximan

Από: Ματσωμένος Γάτος | 17 Μαΐου 2016

Τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά για τον τελικό κυπέλλου έχει ο Stoiximan. Κι αυτό γιατί προσφέρει το ματς με 0% γκανιότα. Συνολικά υπάρχουν 165 επιλογές για το συγκεκριμένο ματς, οπότε ακόμη και ο πιο απαιτητικός παίκτης, θα βρει αυτό που θέλει. Όμως, η ελληνική εταιρία στοιχήματος δεν σταματάει εκεί. Δίνει ένα live bet χωρίς ρίσκο στους πελάτες της έως 25 ευρώ. Τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις την προσφορά;

  1. Παίξε ένα οποιοδήποτε στοίχημα στο Pregame (πριν την έναρξη) του τελικού κυπέλλου Ελλάδας με απόδοση από 1,50 και πάνω.
  2. Παίξε ένα live bet στον ίδιο αγώνα.
  3. Αν χάσει το Live bet θα μπουν στο λογαριασμό σου τα χρήματα που πόνταρες στο ζωντανό στοίχημα, με μάξιμουμ ποσό τα 25 ευρώ, εντός δύο ημερών.

Το ποσό που θα πάρεις πίσω στο Live Bet θα είναι ανάλογο με αυτό που πόνταρες στο Pregame. Για παράδειγμα, αν παίξεις 10 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα και στη συνέχεια παίξεις 20 στο live και χάσεις, τότε τα χρήματα που θα σου επιστρέψει ο Stoiximan είναι 10 ευρώ.Επίσης, σημαντικό είναι οτι δεν μπορείς να πάρεις την προσφορά αν χρησιμοποιήσεις το Cash Out ή αν παίξεις αντικρουόμενα στοιχήματα στο Pregame και το Live (π.χ. να το πάρει η ΑΕΚ στο Pregame, να το πάρει ο Ολυμπιακός στο Live).  

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook