Ελλάδα, δυάδα, 4,56

Με σήματα μορς θα διαβάσετε τη σημερινή μου πρόταση. Η αποκρυπτογράφηση λέει, Ελλάδα, δυάδα, απόδοση 4,66 στη Mybet (4,32 στον ΟΠΑΠ). Στο ντέρμπι δεν θα χάσει ο Παναθηναϊκός, ενώ στο Περιστέρι, το Χ ημίχρονο είναι η συνήθεια που έχει γίνει λατρεία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης Ημ.Χ 1,90
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Χ2 2,40

Share on Facebook


5 thoughts on “Ελλάδα, δυάδα, 4,56

  1. ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΛΕΞΕς -ΔΥΟ ΣΥΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΝΑ ΧΑΣΗ ……ΑΛΕΙΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ???? ΤΗ ΑΠΟΔΩΣΗ ΔΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ !!!!!! ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ??????ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑς ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!!! ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΕΨΗς ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΩΣΗ Η¨΄Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩς ΚΟΥΒΑς?????????
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ?????
    -ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ
    -ΜΕ ΧΑΛΑς
    -YOU ARE MY DELETE !!!!! BYE BYE !!!!!!
    -ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ???????ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ……ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΜΑΣΚΑΡΕΣ ?????

    1. Οκ, εντάξει φιλαράκι, σ’ ευχαριστώ πολύ. Μην κάνεις τον κόπο να στείλεις ξανά μήνυμα, απλά δεν θα ανέβει. Ούτως ή άλλως, μου βγαιναν τα μάτια από την εκπληκτική ορθογραφία. Καλή Σαρακοστή να χουμε και με ρέγουλα τα χταπόδια αύριο.

  2. Καλημέρα.Πες μου σε παρακαλώ πως αιτιολογής το χ2 . 1) ισάξιες ομάδες. 2)στημένο.

    1. Αν και κατόπιν εορτής, θεωρώ πως η πρόβλεψή μου δεν ήταν κακή. Η απόδοση ήταν πολύ καλή καταρχήν και έβλεπα οτι ο Παναθηναϊκός θα θέλει πιο πολύ το ματς. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση και απλά δεν μου έβγαινε ο άσος. Τελικά, ο πρωταθλητής με διέψευσε, καλή μου χώνευση.

  3. Το’χει παρει ο Ολυμπιακός, δύσκολο το Χ και τρελό όνειρο το διπλό… Ε καλά αύριο θα τα δούμε όλα στην πράξη !

Comments are closed.