Κυριακή σήμερα και παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον η Δανία με τέσσερα ματσάκια με καλές αποδόσεις. Θα τα σπάσω σε δύο δυάδες, όμως σίγουρα θα ρίξω και κάτι ψιλά στην τετράδα με την απόδοση να ξεπερνάει το… 15,50!!!
Ξεκινάω με την αναμέτρηση της Χόρσενς με την Λίνγκμπι, με τους γηπεδούχους να κάνουν πολύ καλό ματς στην πρεμιέρα και να παίρνουν την νίκη με 2-1. Η Λίνγκμπι βρίσκεται σε καλή φόρμα, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη και συνέχισε μεσοβδόμαδα, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα. Πιστεύω ότι το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους γι’ αυτό θα πάω με το διπλό.
Στο επόμενο παιχνίδι η Άαλμποργκ υποδέχεται την Σοντερίσκε, με τους γηπεδούχους να είναι καλοί στην πρεμιέρα και να παίρνουν ισοπαλία απέναντι στην πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη. Αντίθετα η Σοντερίσκε έδειξε κάπως μουδιασμένη στην πρεμιέρα κι έμεινε στο 0-0, ενώ φέτος είναι αρκετά αποδυναμωμένη. Η Άαλμποργκ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, παίζει στην έδρα της, οπότε πιστεύω ότι ο άσος είναι η καλύτερη επιλογή.
Συνεχίζω τώρα με το παιχνίδι της Νόρτζελαντ απέναντι στην Μπρόντμπι, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα και να παίρνουν την νίκη με 4-0! Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 2-1 από την Βάασα στην Φινλανδία, όμως πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών. Η Νόρτζελαντ ξεκίνησε κι αυτή με νίκη στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι είναι αποδυναμωμένη φέτος. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, οπότε το διπλό, αν και ντέρμπι το παιχνίδι, είναι μονόδρομος.
Κλείνοντας, η Μίντιλαντ υποδέχεται την Σίλκεμποργκ με τους γηπεδούχους να έρχονται από νίκη και πρόκριση μεσοβδόμαδα επί της Φερεντσβάρος για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι όμως παρουσιάζουν αμυντικά προβλήματα και δέχονται εύκολα γκολ. Η Σίλκεμποργκ από την άλλη ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Λίνγκμπι αν και προέβαλλε σθεναρή αντίσταση. Η πρόβλεψή μου για το παιχνίδι είναι άσος.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(Δυάδα)
(13:00) Χόρσενς – Λίνγκμπι 2 2,50
(15:00) Άαλμποργκ – Σοντερίσκε 1 2,02
(Δυάδα)
(17:00) Νόρτζελαντ – Μπρόντμπι 2 1,97
(19:00) Μίντιλαντ – Σίλκεμποργκ 1 1,57