Ακόμα μία Πέμπτη με Europa

Πλούσιο το κουπόνι σήμερα, γεμάτο με παιχνίδια των προκριματικών του Γιουρόπα. Ξεχώρισα κάποια που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και θα σας δώσω τα φώτα μου.

Ξεκινάω με την Βιντεότον που υποδέχεται την Μπορντό, με τους Ούγγρους να έχουν ελπίδες πρόκρισης με το εκτός έδρας γκολ. Η Βιντεότον αποκλείστηκε πέρσι στον τρίτο γύρο από την Μίντιλαντ. Το 2-1 αδικεί πάντως την Μπορντό που ήταν πολύ καλύτερη και σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω. Πιστεύω πως θα πάρουν την νίκη οι Γάλλοι απόψε.

Πηγαίνω δίπλα, στην Τσεχία με την Σπάρτα του Στραματσόνι να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Πολύ ανώτεροι οι Σέρβοι στο πρώτο ματς, κέρδισαν δίκαια με 2-0. Γενικά η ομάδα του Ιταλού δεν με πείθει πολύ, πόσο μάλλον με τόσες αλλαγές και καινούριους παίχτες. Θα επιλέξω το αμφίσκορο στην αναμέτρηση. Βέβαια και το διπλό στο 4,50 είναι πολύ δελεαστικό καθώς όπως προείπα δεν πολυπιστεύω στην Σπάρτα.

Συνεχίζω με Τουρκία και την αναμέτρηση της Φενέρ με την Στουρμ Γκρατς. Οι Τούρκοι πήραν νίκη στην Αυστρία με 1-2 και θέλουν να τελειώσουν απόψε τη δουλειά. Μαχητική ομάδα οι αυστριακοί, με αμυντικά προβλήματα όμως. Θα επιλέξω κι εδώ το αμφίσκορο, καθώς πιστεύω πως θα κυνηγήσουν το γκολ και οι δύο ομάδες.

Στο Βέλγιο τώρα η Οστάνδη υποδέχεται την Μαρσέιγ, μετά το χορταστικό 4-2 στο Βελοντρόμ. Φουλ επίθεση περιμένω ξανά απόψε από τους γηπεδούχους που θα έχουν και τη βοήθεια του κόσμου τους, καθώς το αποψινό παιχνίδι είναι sold out. Η Μαρσέιγ μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει με τους παίχτες που διαθέτει. Στο παιχνίδι λοιπόν προβλέπω πως θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες περισσότερα από 3,5 γκολ.

Για το τέλος άφησα την νέα Μίλαν που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο κατάμεστο Σαν Σίρο απέναντι στη ρουμάνικη Κραϊόβα. Σαφώς ανώτεροι οι Ιταλοί, πιστεύω θα παίξουν πιο επιθετικά μπροστά στο κοινό τους. Πιστεύω πως στο 2ο ημίχρονο θα μπουν περισσότερα γκολ. Επίσης πολύ δελεαστική είναι η απόδοση του NG & Over 2,5.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(20:00) Βιντεότον – Μπορντό 2  1,83

(20:00) Σπάρτα Πράγας – Ερυθρός Αστέρας GG 1,75

Σπάρτα Πράγας – Ερυθρός Αστέρας 2  4,50

(20:30)  Φενέρμπαχτσε – Στουρμ Γκρατς GG 1,80

(21:45) Οστάνδη – Μαρσέιγ GG&O3,5  2,45

(21:45) Μίλαν – Ουν. Κραϊόβα NG&O2,5  3,20

Μίλαν – Ουν. Κραϊόβα 2ο ημίχρονο περισσότερα γκολ  2,02

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook