Κυριακάτικη βόλτα στη Νορβηγία

Κυριακή σήμερα και πάμε δυνατά με 4 ματσάκια από Νορβηγία. Είδατε ότι στις πρεμιέρες τίποτα δεν είναι εύκολο και δεδομένο, οπότε θα προτιμήσω τα πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει καιρό τώρα κι έχω ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες. Τέσσερα μονά σκέφτομαι να δώσω με την απόδοση της τετράδας για όποιον θέλει να φτάνει στο πολύ δυνατό… 21,91!!!

Ξεκινάω με την Στάμπαεκ να υποδέχεται την Σάντεφιορντ, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν καταφέρει να κερδίσουν 22/24 εκτός έδρας παιχνίδια. Η Στάμπαεκ συνήθως εντός έδρας είναι πολύ πιεστική και κολλάει τον αντίπαλό της στον τοίχο. Βέβαια μερικές φορές έχει θέματα με την διαχείριση, σε παιχνίδια που φαίνονται του χεριού της. Η Σάντεφιορντ από την άλλη έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και δεν δείχνει καθόλου σταθερή. Θα προτιμήσω τον άσσο εδώ.

Συνεχίζω με την ουραγό Βίκινγκ, η οποία αντιμετωπίζει την Λίλεστρομ. Τεράστια τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, έχουν δεχτεί 28 τέρματα στο πρωτάθλημα και αυτό της στοιχίζει. Έκανε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι μήπως και καταφέρει να συνέλθει και να σωθεί. Η Λίλεστρομ από την άλλη ξεκίνησε νωθρά, όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, παίζει καλό ποδόσφαιρο και πλέον βρίσκεται στην 10αδα. Θα πάω με το διπλό εδώ, καθώς πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι θα εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά της Βίκινγκ.

Πάμε τώρα στο παιχνίδι της Τρόμσο με την Μόλντε. Η ομάδα του Σόλσκερ είχε καλό σερί πριν την καλοκαιρινή διακοπή και πιστεύουν ότι μπορούν να κυνηγήσουν την Ρόζενμποργκ στην κορυφή. Μάλιστα είναι αήττητοι στα 5 τελευταία ματς. Η Τρόμσο από την άλλη είναι η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος και πλέον ελπίζουν ότι ο νέος τεχνικός Βαλακάρι θα συμμαζέψει την κατάσταση. Έχουν θέμα στην επίθεση με το γκολ και μετράνε μόλις 1 νίκη σε 11 παιχνίδια. Θα επιλέξω κι εδώ το διπλό καθώς η ομάδα του Σόλσκερ δείχνει δυνατή και φορμαρισμένη.

Κλείνω με την αναμέτρηση της Άαλεσουντ με την Μπραν, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζουν κάκιστη εικόνα πριν την καλοκαιρινή διακοπή και να κάνουν μόλις 1 νίκη σε 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η Άαλεσουντ επίσης έχει το ίδιο ρεκόρ με την Μπραν με μόλις 1 νίκη σε 7 παιχνίδια, ενώ μετράει 3 σερί ήττες πριν την διακοπή. Αμφότερες οι ομάδες επιστρέφουν από την διακοπή κι έχουν πολλά να αποδείξουν, όμως έχουν απουσίες και δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα προτιμήσω τα γκολ εδώ και θα επιλέξω 2-3 γκολ.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:00) Στάμπαεκ – Σάντεφιορντ 1  1,75

(19:00) Βίκινγκ – Λίλεστρομ 2  2,75

(19:00) Τρόμσο – Μόλντε 2  2,25

(21:00) Άαλεσουντ – Μπραν 2-3 γκολ  2,05

100% Νόμιμο στοίχημα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook