Επιστροφή… στη Βραζιλία!

Το κουπόνι κινείται σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, όμως εγώ θα σας προτείνω τρία ματσάκια από Ελβετία και Βραζιλία για να περάσει ευχάριστα και η σημερινή μέρα. Μια δυάδα και δύο μονά θα δώσω, με την απόδοση της τριάδας να ξεπερνάει το…. 10,65 και να σηκώνει χαλαρό ποντάρισμα.

Ξεκινάω από την Ελβετία όπου η Λουγκάνο υποδέχεται την Σεν Γκάλεν. Το παιχνίδι ήταν στο 1-0 όταν έπιασε μπόρα και διεκόπη οριστικά, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος. Η ομοσπονδία της Ελβετίας, αποφάσισε αντί να συνεχιστεί ο αγώνας από το 2ο ημίχρονο, εκεί δηλαδή που διακόπηκε, να διεξαχθεί κανονικά από την αρχή. Όπως και να έχει, στο πρώτο ματς η Λουγκάνο ήταν πολύ καλύτερη ενώ η Σεν Γκάλεν δεν υπήρχε καν στο γήπεδο. Η φόρμα των ομάδων δείχνει τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα έχουν και έξτρα κίνητρο καθώς το πρώτο παιχνίδι διεκόπη ενώ προηγούνταν. Ο άσσος λοιπόν είναι η επιλογή μου.

Από την Ελβετία τώρα, καρφί στην Βραζιλία για τους αγώνες κυπέλλου. Η Γκρέμιο υποδέχεται την Κρουζέιρο στο Πόρτο Αλέγκρε. Η Γκρέμιο πήρε την πρόκριση στο Λιμπερταδόρες, όμως στο πρωτάθλημα ηττήθηκε από την Μποταφόγκο, αφού κατέβηκε με φουλ ροτέισον λόγω του κυπέλλου απόψε. Η Κρουζέιρο είναι βελτιωμένη αμυντικά καθώς μετράει μόλις 1 γκολ παθητικό σε 4 παιχνίδια. Πιστεύω πως η Γκρέμιο θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και την φρεσκάδα των ξεκούραστων παικτών της και θα πάρει την νίκη απόψε. Βέβαια αφού είναι πολύ καλή αμυντικά η Κρουζέιρο, μία καλή επιλογή για το παιχνίδι είναι το Χ ημίχρονο, 1 τελικό για όσους θέλουν να ρισκάρουν παραπάνω.

Τέλος, στο έτερο βραζιλιάνικο παιχνίδι η Μποταφόγκο υποδέχεται την Φλαμένγκο. Οι φιλοξενούμενοι περνάνε περίεργη περίοδο, με αρκετές απουσίες, ενώ η Μποταφόγκο δείχνει πιο δεμένη και πιο ομάδα. Το μομέντουμ δείχνει Μποταφόγκο, ενώ και η Φλαμένγκο θέλει να κάνει νέα αρχή με τον καινούριο της τεχνικό. Θα πάω με τον άσσο παρά το γεγονός ότι η Μποταφόγκο θεωρείται το αουτσάιντερ στο ζευγάρι.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(Δυάδα)

(3:45) Γκρέμιο – Κρουζέιρο 1  1,83

(3:45) Μποταφόγκο – Φλαμένγκο 1  2,75

(Μονά)

(19:30) Λουγκάνο – Σεν Γκάλεν 1  2,12

Γκρέμιο – Κρουζέιρο Χ/1 ημ./τελ.  4,45

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook