Στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου κινούνται και στην Νότια Αμερική, όπου κι εκεί ξεκινάνε απόψε οι προκριματικοί αγώνες με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας το 2018. Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της Νοτίου Αμερικής και θα σας δώσω κάποιες προτάσεις.
Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Βενεζουέλας απέναντι στην Κολομβία. Με μόλις 6 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, η Βενεζουέλα δεν έχει καμία ελπίδα και κανένα απολύτως κίνητρο. Η Κολομβία από την άλλη βρίσκεται στην δεύτερη θέση και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει σε τροχιά απευθείας πρόκρισης. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, όμως το διπλό είναι πολύ χαμηλά. Θα επιλέξω το διπλό συνδυαστικά με over 1,5 γκολ.
Συνεχίζω με την αναμέτρηση της Χιλής με την Παραγουάη. Οι Χιλιανοί βρίσκονται στην 4η θέση και ευελπιστούν να συνεχίσουν τις θετικές τους εμφανίσεις με στόχο την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και μετράει μόλις μία ήττα. Αντίθετα η Παραγουάη μετράει 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια και πρέπει να αλλάξει εντελώς το πρόσωπό της αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό. Θα επιλέξω τον άσσο της Χιλής σε συνδυασμό με over 2,5.
Σειρά έχει τώρα η Ουρουγουάη που υποδέχεται την Αργεντινή. Τρεις συνεχόμενες ήττες για τους γηπεδούχους, ήττα και για την Αργεντινή που υποχώρησε στην 5η θέση. Θα επιλέξω το διπλό των Αργεντίνων που καίγονται για τους βαθμούς, ώστε να μπουν ξανά στην τετράδα για απευθείας πρόκριση.
Η Βραζιλία η οποία έχει προκριθεί ήδη, υποδέχεται τον Ισημερινό. Χωρίς άγχος οι Βραζιλιάνοι απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές τους εμφανίσεις. Ο Ισημερινός θέλει μόνο νίκη απόψε αν θέλει να ελπίζει για κάτι καλό, πράγμα όμως που είναι πολύ δύσκολο. Θα επιλέξω κι εδώ τον άσσο μαζί με over 2,5 γκολ.
Τέλος, το Περού υποδέχεται την αδιάφορη κι εκτός συνέχειας Βολιβία. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Βολιβία είναι κάκιστη εκτός με 7 ήττες με μόλις 1 τέρμα. Θα επιλέξω λοιπόν την νίκη του Περού σε συνδυασμό με μηδέν παθητικό.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(00:00) Βενεζουέλα – Κολομβία 2&Ο1,5 2,00
(1:30) Χιλή – Παραγουάη 1&Ο2,5 2,17
(2:00) Ουρουγουάη – Αργεντινή 2 2,35
(3:45) Βραζιλία – Ισημερινός 1&Ο2,5 1,80
(5:15) Περού – Βολιβία 1&NG 2,20