Κόστα Ρίκα – Σερβία: Με στόχο την νίκη που θα φέρει πρόκριση

Καλημέρα παιχταράδες μου! Κυριακή σήμερα και στις 15:00 στη Σαμάρα, έχουμε πρεμιέρα στον 5ο όμιλο με την έκπληξη του περασμένου Μουντιάλ Κόστα Ρίκα να αντιμετωπίζει τη Σερβία. Δυνατό παιχνίδι σε έναν όμιλο που όλα δείχνουν ρευστά για τη δεύτερη θέση, αφού η πρωτιά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Παίξε νόμιμα στο Κόστα Ρίκα – Σερβία (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Κόστα Ρίκα τερμάτισε 2η στην προκριματική φάση και πήρε το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση. Η φετινή θα είναι η πέμπτη της παρουσία σε Παγκόσμια Κύπελλα και θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις μετά την πολύ καλή πορεία του 2014 μέχρι τα προημιτελικά. Τότε η Κόστα Ρίκα έκανε την έκπληξη σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και πήρε την πρωτιά, με τον Κέιλορ Νάβας να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Φέτος οι αντίπαλοι αναμένονται πιο υποψιασμένες και δύσκολα πιστεύω μπορεί να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.

Η Σερβία πήρε την πρωτιά στα προκριματικά κι επιστρέφει μετά από 8 χρόνια αφού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας απουσίαζε. Τον Οκτώβριο ανέλαβε την ομάδα ο κόουτς Κρστάιτς και η αλήθεια είναι πως η ομάδα δεν αποδίδει και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Μπορεί να προβλημάτισαν λίγο στα φιλικά με τις εμφανίσεις τους, όμως στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Βολιβία, την φιλοδώρησαν με 5 γκολ κι έδειξαν έτοιμοι για την έναρξη του Μουντιάλ.

Από την μία έχουμε την Κόστα Ρίκα που έρχεται με αέρα και σιγουριά από την πολύ καλή πορεία του 2014 και από την άλλη έχουμε την ταλαντούχα Σερβία που θέλει και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί από τους ομίλους. Πιστεύω πως η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι μία καλή επιλογή, αφού περιμένω τις δύο ομάδες κάπως επιφυλακτικές στην αρχή. Και τα 2-3 γκολ δείχνουν επίσης καλή επιλογή, αφού δεν περιμένω το παιχνίδι να ανοίγει ιδιαίτερα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(15:00) Κόστα Ρίκα – Σερβία Χ ημ.  1,96
Κόστα Ρίκα – Σερβία 2-3 γκολ  2,00

Share on Facebook