Οι ελληνικές μάχες του Europa League!

Καλημέρα παιχταράδες μου! Πέμπτη σήμερα και συνεχίζουμε δυναμικά την εβδομάδα μας με Europa League, με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αφού σήμερα αγωνίζονται τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός. Δύσκολα παιχνίδια για τους ελληνικούς εκπροσώπους που θέλουν να ξεκινήσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους.

Παίξε νόμιμα και με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στις 19:55 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τσέλσι, σε ένα παιχνίδι όπου οι Λονδρέζοι είναι το μεγάλο φαβορί. Η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη και οι φίλοι του Δικεφάλου θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα για να δώσουν έξτρα ώθηση και κίνητρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η Τσέλσι αν και έχει ξεκινήσει θετικά με τον Σάρι στον πάγκο της, δείχνει να έχει πάρει λίγο χαλαρά το ματς, με τον κόουτς των Μπλε να αφήνει εκτός τον Αζάρ για να τον ξεκουράσει, ενώ αναμένεται να κάνει ροτέισον. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι, αλλά και με την εικόνα της Τσέλσι μέχρι στιγμής το βλέπω λίγο δύσκολο. Θα στηρίξω το διπλό της Τσέλσι, όμως δεν περιμένω το σκορ να ξεφεύγει απόψε. Θα επιλέξω τα 2-3 γκολ στο 1,96. Επίσης τίμια και η επιλογή να σκοράρει ο Μοράτα στο 2,10.

Λίγο αργότερα, στις 22:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπέτις με στόχο να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Europa. Έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία οι ερυθρόλευκοι μέχρι στιγμής τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και ειδικά εντός έδρας βγάζουν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η Μπέτις δεν θα είναι εύκολη λεία σε καμία περίπτωση, αλλά από την άλλη δεν την βλέπω και να φεύγει με το διπλό από το Καραϊσκάκης σε καμία περίπτωση. Βγάζει μία σιγουριά ο Ολυμπιακός και θα στηρίξω τον άσσο στο 2,30. Εναλλακτικά στην ίδια απόδοση παίζει και η επιλογή να κερδίσει κάποια ομάδα με ένα γκολ διαφορά. Διαλέξτε και πάρτε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:55) ΠΑΟΚ – Τσέλσι 2-3 γκολ  1,96
(19:55) ΠΑΟΚ – Τσέλσι Να σκοράρει ο Μοράτα  2,10
(22:00) Ολυμπιακός – Μπέτις 1  2,30

Share on Facebook