Καλημέρα κύριοι. Τετάρτη σήμερα και ο ρυθμός θα συνεχίσει να είναι υψηλός αφού υπάρχει πλήρης δράση στα περισσότερα πρωταθλήματα με εμβόλιμες αγωνιστικές. Ας δούμε τι έχουμε να κρατήσουμε κι από τη σημερινή μέρα.
Ενισχυμένο Παρολί (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Στην Αγγλία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ (ή Καραμπάο Καπ). Στο μυαλό αμφότερων είναι η διοργάνωση που θα ρίξουν το μικρότερο βάρος, οπότε περιμένουμε ροτέισον τόσο από τον Κλοπ, όσο κι από τον Σάρι. Το στυλ και των δυο είναι αρκετά επιθετικό, ωστόσο θα δούμε εντεκάδες με μικρότερο βαθμό ομοιογένειας απ’ ότι συνήθως. Νομίζω ότι το 2-3 γκολ στο 2.00 είναι μια αρκετά καλή περίπτωση.
Στη Γαλλία, μου έκανε “κλικ” αρχικά το διπλό της Ρεν. Η Ρεν είναι ομάδα με καλές βλέψεις για φέτος, ωστόσο χρειάζεται να βρει ρυθμό. Τα δύσκολα ματς που έδωσε τελευταία (με Παρί και Νις) την αποσυντόνισαν λίγο και χρειάζεται να να προσπαθήσει απ’ την αρχή. Η Αμιάν παλεύει, αλλά δεν καταφένει και πολλά. Αν δεν ήταν το “αίσχος” που ονομάζεται Γκινγκάμπ, θα λέγαμε ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην κατηγορία. Θα πάω στο διπλό του 2.35. Αν δεν κολλήσει στο “Χ”.
Στην Μπουντεσλίγκα θ’ ασχοληθώ με το Μάιντς – Βόλφσμπουργκ. Μέτρια στο Λεβερκούζεν η Μάιντζ, ουσιαστικά δεν ήταν ποτέ πολύ απειλητική. Φοβήθηκε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε την Μπάγερ και το πλήρωσε. Η Βόλφσμπουργκ έχασε με 1-2 από τη Φράιμπουργκ, πραγματοποιώντας μια τραγική -αμυντικά- εμφάνιση. Χρειάζεται πολύ δουλειά σ’ αυτό το κομμάτι η ομάδα του Μπρούνο Λαμπάντια, αφού επιθετικά “το τσουλάει το τόπι”. Το Over 2.5 είναι σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2.06.
Στην Ισπανία, θ’ ασχοληθώ με τη ματσάρα που λέγεται Σεβίλλη – Ρεάλ. Το “Πιθχουάν” είναι μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τη “βασίλισσα”. Δύο ήττες στις δυο τελευταίες επισκέψεις της, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια έχει μόλις ένα “διπλό”. Άκρως ενθαρρυντική η εμφάνιση της Σεβίλλης απέναντι στη Λεβάντε, με τον Μπεν Γεντέρ να μπαίνει βασικός μετά από αρκετό καιρό και να κάνει χατ-τρικ! Η Ρεάλ του Λοπετέγκι δεν είναι σε κακή κατάσταση, αλλά σίγουρα επιδέχεται μεγάλης βελτίωσης. Το πρόβλημα είναι ότι χωρίς τον τραυματία Ίσκο -πλέον- γίνεται αρκετά ακίνδυνη μεσοεπιθετικά. Νομίζω ότι ο άσσος στο 3.80 είναι καλή περίπτωση, ενώ αν το συνδυάσουμε και με το Goal-Goal παίρνουμε ένα “τεράστιο” 5.80!
Κλείνω με τη Σέριε Α και το ματς της Νάπολι με την Πάρμα. Ο Αντσελότι προσπαθεί να περάσει τη λογική του στους “παρτενοπέι” όπως έχουμε πει και προσπαθεί να το κάνει χωρίς να χάσει βαθμούς. Προς το παρόν δεν τα πάει άσχημα, αλλά χρειάζεται κι ο ίδιος μια μικρή βοήθεια από την διοίκηση ως φαίνεται. Μικρό -για το επίπεδο που θέλει- ρόστερ και πολλά παιχνίδια. Γι’ αυτό και πλέον δεν βλέπουμε τη Νάπολι να παίζει σε τόσο υψηλό τέμπο, όσο με το Σάρι. Η Πάρμα θα πάει για άμυνα στο “Σαν Πάολο”. Η διαφορά δυναμικότητας μεγάλη. Αν κερδίσει κάτι, κέρδισε. Στο 2.00 το 2-3 γκολ.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(20:00) Αμιάν – Ρεν, 2 (2.35)
(21:30) Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ, Over 2.5 (2.06)
(21:45) Λίβερπουλ – Τσέλσι, 2-3 γκολ (2.00)
(22:00) Νάπολι – Πάρμα, 2-3 γκολ (2.00)
(23:00) Σεβίλλη – Ρεάλ Μ., 1 (3.80)
(23:00) Σεβίλλη – Ρεάλ Μ., 1 & Goal-Goal (5.80)