Καλημέρα παιχταράδες μου! Σάββατο σήμερα κι επιστρέφουμε σε φουλ αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα και όχι μόνο πρωταθλήματα. Επιστροφή με πολύ δυνατά κι ενδιαφέροντα παιχνίδια στο αποψινό κουπόνι, όμως αφήνω τους προλόγους και πάμε κατευθείαν στο ψητό.
Όλη η Ελλάδα παίζει νόμιμα στη winmasters.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Ξεκινάω από την Αγγλία και το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στο Ολντ Τράφορντ σχεδόν μετά από έναν μήνα, αφού έδωσαν συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Γιουνάιτεντ πριν την διακοπή ηττήθηκε με 3-1 από την Σίτι στο τοπικό ντέρμπι, ενώ και η Πάλας μετρούσε 7 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Επομένως μπορούμε να πούμε ότι η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η Γιουνάιτεντ έχει την παράδοση με τον μέρος της κόντρα στην Πάλας και συνήθως πετυχαίνει καθαρές νίκες, γι’ αυτό σήμερα θα κρατήσω τον άσσο με χάντικαπ -1 γκολ στο 2,25.
Την ίδια ώρα η Γουότφορντ υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας, Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι παραδοσιακά δυσκολεύονται στην έδρα της Γουότφορντ, ενώ και πριν την διακοπή δεν μπορώ να πω ότι ήταν και στα καλύτερά τους. Από την άλλη και η Γουότφορντ όμως στα τελευταία της παιχνίδια είναι μία κρύο μία ζέστη, παρά το πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημά της. Δίνεται φαβορί η Λίβερπουλ, αλλά το φοβάμαι λίγο μετά την διακοπή και θα προτιμήσω τα γκολ εκατέρωθεν στο 1,85.
Αλλάζω χώρα και συνεχίζω στην Ισπανία με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η ουραγός Ουέσκα κοντράρεται με τη Λεβάντε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga. Η Ουέσκα έχει να κάνει νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και λογικά στην διακοπή οι παίκτες της θα είχαν την ευκαιρία να ανασυνταχθούν και να δουλέψουν περισσότερο με τον νέο τους προπονητή. Η Λεβάντε βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα βαθμολογικά, όμως παραμένει χωρίς νίκη στα 3 τελευταία της παιχνίδια, γεγονός που προβληματίζει. Με δελεάζει πολύ το διπλό στο 3,35, όμως με προβληματίζει ότι οι ομάδες έρχονται από διακοπή. Θα επιλέξω το διπλό dnb στο 2,35.
Στη Γερμανία τώρα, η Μάιντζ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται με ψυχολογία μετά τις κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα που τους έφεραν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Με φουλ ψυχολογία έρχεται όμως και η Ντόρτμουντ μετά την νίκη της με 3-2 επί της Μπάγερν και θέλει απόψε το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της. Θα ρισκάρω λίγο και θα επιλέξω το διπλό με αστιατικό χάντικαπ -1 γκολ στο 2,00.
Ολοκληρώνω με το τεράστιο Superclasico στον δεύτερο τελικό του Λιμπερταδόρες. 2-2 έληξε το πρώτο παιχνίδι στο Μπομπονέρα κι εδώ δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Η Ρίβερ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει και να σταθεί όρθια στην αφιλόξενη έδρα της Μπόκα. Η Μπόκα θα πρέπει να σκοράρει απόψε για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο και λογικά θα ψάξει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και πάλι. Θα κρατήσω το αμφίσκορο στο 2,25 γιατί και οι δύο ομάδες θα χρειαστούν το γκολ για να κατακτήσουν το τρόπαιο κι απέδειξαν και στο πρώτο ματς ότι μπορούν να το βρουν.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(17:00) Μαν. Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 1(-1) 2,25
(17:00) Γουότφορντ – Λίβερπουλ GG 1,85
(19:30) Ουέσκα – Λεβάντε 2DNB 2,35
(16:30) Μάιντζ – Ντόρτμουντ 2(-1) Α.Χ. 2,00
(22:00) Ρίβερ – Μπόκα GG 2,27