Εξαιρετική ήταν και αυτή η Κυριακή στα προγνωστικά του matsomenosgatos.gr. O ίδιος ο Ματσωμένος Γάτος πέρασε τρία στα τέσσερα στην πρότασή του από Ελλάδα και Γαλλία, με τον άσο της Μπορντό, την ισοπαλία στο ημίχρονο του Σεντ Ετιέν – Μονακό και το GG στο ελληνικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Λίγο έλειψε να γίνει ο θρίαμβος, αφού δεν πέρασε μόνο το Χ στο Λάρισα – ΟΦΗ, καθώς η ΑΕΛ έκανε το 0-2, 3-2.
To Λαγωνικό έκανε εξαιρετικά πράγματα για ακόμη μια φορά. Πέρασε με άνεση η δυάδα από την Μπουντεσλίγκα, με συνολική απόδοση 5,32. Η Φορτούνα έφερε τελικά φουρτούνες στην Κολωνία, όπως προφητικά λέει ο τίτλος του άρθρου, κερδίζοντας με 2-0, ενώ η Σάλκε κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (2-3).
Επίσης, πέρασε και η μία από τις δύο δυάδες στην ισπανική πριμέρα ντιβιζιόν, με απόδοση 3,43. Η δυάδα αυτή αποτελείτο από τους άσους της Οσασούνα και της Βαγιαδολίδ.
Όποιος ακολούθησε έκανε πολύ καλά. Πάμε σε μια νέα εβδομάδα πλέον, με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και όλα τα εξτραδάκια του matsomenosgatos.gr.