Επιλογές με υψηλό ρίσκο στη Σουηδία!

Η 8η αγωνιστική στην Σουηδία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η ΑΪΚ Στοκχόλμης υποδέχεται την αξιόμαχη Σίριους και θέλει να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα. Τα άλλα ματς είναι το Γκέτεμποργκ – Χέλσινμποργκ και το Τζουγκάρντεν – Φάλκενμπεργκ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Θα επιστρέψει στις επιτυχίες η ΑΙΚ Στοκχόλμης; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

(20:00) ΑΪΚ Στοκχόλμης – Σίριους

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΪΚ, μετά την νέα αποτυχία στην έδρα της Χέλσινμποργκ(0-2). Η 11η θέση δεν αρμόζει στην ιστορία της ομαδας, με τους οπαδούς να απαιτούν άμεση ανάκαμψη. Δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Δε θα έχει τον Κάρλσον, τον Μπαχούι, τον Λούντστρεμ και τον Οτιένο. Η Σίριους διαγράφει αρκετά καλή πορεία, όντας στην 4η θέση. Προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της Χάμαρμπι. Ο φετινός στόχος παραμένει η παραμονή, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα. Θα παραταχθεί χωρίς τον Λίντμπεργκ και Λούντχολμ. Θα εμπιστευτώ την ΑΪΚ Στοκχόλμης στον άσο του 2,25, καθώς περιμένω να βγάλει αντίδραση σε αυτό το ματς.

(20:00) Γκέτεμποργκ – Χέλσινμποργκ

Με ήττα 1-2 εντός έδρας από την Τζουγκάρντεν συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Γκέτεμποργκ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν μαχητικοί, ενώ έχουν προκριθεί και στο τελικό κυπέλλου.  Βρίσκονται στην 10η θέση, ενώ υπενθυμίζεται ότι η οικονομική πολιτική της διοίκησης είναι αρκετά προσεχτική. Χωρίς τους Τόλινσον, Σέντερ, Κρίστοφερ Ντα Γκράτσα και Γιάκομπ Γιόχανσον θα παίξει σήμερα. Μεγάλη νίκη πέτυχε η Χέλσινμποργκ, επικρατώντας 2-0 της δυνατής ΑΪΚ . Η ομάδα του Όλοφ Μέλμπεργκ βρίσκεται στην τελευταία θέση και η σεζόν προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολη! Χωρίς τους Γιόνσον και Χένρικσον θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Το ματς θα κινηθεί στα 2-3 γκολ και θα τιμήσω τη συγκεκριμένη επιλογή στο 2,02.

(20:00) Τζουγκάρντεν – Φάλκενμπεργκ

Οι πρωταθλητές Σουηδίας της Τζουγκάρντεν επικράτησαν με 2-1 της Γκέτεμποργκ και πήραν ψυχολογία! Πλέον το ζητούμενο είναι η διάρκεια για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Στην προσπάθεια της για τη νίκη στο σημερινό ματς δε θα έχει τον Τσιλούφια, τον Μπέρκροτ και τον Άμπράχαμσον. Η χρονιά για την Φάλκενμπεργκ προμηνύεται εξαιρετικά ζόρικη. Υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Έστερσουντ. Πάει στο σημερινό ματς με τις πιθανότητες να είναι εναντίον της. Θα παραταχθεί χωρίς τον γκολκίπερ Μπράτμπεργκ,τον  Κιζίτο, τον Έρλαντσον και τον Ότσεν. Το ματς είναι άσος και για να αυξήσουμε την άποδοση, θα τον επιλέξουμε από το πρώτο ημίχονο. Ενδεχόμενο στο 2,25.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

20:00 ΑΪΚ Στοκχόλμης – Σίριους 1 2,25

20:00 Γκέτεμποργκ – Χέλσινμποργκ 2-3 γκολ 2,02

20:00 Τζουργκάρντεν – Φάλκενμπεργκ 1/1 2,25

 

Share on Facebook