Με δυο αγώνες ολοκληρώνεται η 33η αγωνιστική στην Σέριε Α. Η Τορίνο υποδέχεται την Τζένοα και η Σπαλ την Ίντερ. Το πρώτο ματς αφορά τη μάχη του υποβιβασμού, ενώ η Ίντερ έχει τον πρώτο και το τελευταίο λόγο κόντρα στην σχεδόν υποβιβασμένη ΣΠΑΛ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.
Θα καταφέρει η Ίντερ να μειώσει την απόσταση από τη Γιουβέντους; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
(20:30) Τορίνο – Τζένοα
Με ήττα αποχώρησε από το Μιλανο η Τορίνο, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την τοπική ομάδα. Προηγήθηκε, αλλά στο δεύτερο δέχθηκε την ολική ανατροπή. Με +5 από την επικίνδυνη ζώνη δε θεωρείται εξασφαλισμένη, αλλά η χθεσινή ήττα της Λέτσε την ευνόησε. Δε θα έχει τον Μπασέλι, ενώ επιστρέφει ο Τζάτζα. Η Τζένοα επικράτησε της ουραγού ΣΠΑΛ με 2-0 και βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δε θα έχει τους Ρομέρο, Ραντοβάνοβιτς, ενώ επιστρέφει ο αρχηγός Κρισίτο. Θα επιλέξουμε την ιταλική λογική. Θα πάμε με την ισοπαλία του 3,20.
(22:45) ΣΠΑΛ – Ίντερ
Δε μπορεί να σωθεί η φετινή ΣΠΑΛ. Μετά κι από την ήττα με 2-0 στην έδρα της Τζένοα, βρίσκεται στο -11 και η παραμονή δείχνει εξαιρετικά δύσκολη. Θα υποδεχθεί την Ίντερ δίχως τον Μπερίσα, τον Φάρες, τον Ζουκάνοβιτς και τον Βαλότι. Η Ίντερ επικράτησε με 3-1 της Τορίνο και δείχνει να έχει εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν μπορεί να φτάσει και την Γιουβέντους! Με νίκη απόψε μειώνει τη διαφορά στο -6. Θα απουσιάσουν οι Γοδίν,Σένσι,Μπαρέλα,Βεσίνο και Λουκάκου. Επιστρέφει ο Μόουζες. Περιμένω μια σοβαρή Ίντερ που θα καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Το 2/2 δίνει 1,80 και το επιλέγω!
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
20:30 Τορίνο – Τζένοα Χ 3,20
22:45 ΣΠΑΛ – Ίντερ 1,80
Η δυάδα μου παίζεται στο 5,76. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)