Τελειώνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή δίνει απαντήσεις ο ΠΑΟΚ;

Πολύ μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκης, ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια. Τελειώνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή μήπως ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει να αναπνέει ακόμη; Δες τι έχει ετοιμάσει η Winmasters

Το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής διεξάγεται στο Φάληρο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ συνεχίζουν αήττητοι και στην κορυφή την φετινή τους πορεία, έχοντας αποσπαστεί ήδη 12 βαθμούς από τον αντίπαλο τους. Ο ‘Δικέφαλος’ υπολόγιζε αλλιώς τη σεζόν, ωστόσο ο ρεαλιστικός του στόχος πλέον είναι η 2η θέση της βαθμολογίας. Όμως δεν παύει να πρόκειται για ένα ματς αποδείξεων και γοήτρου, με τη winmasters να προσφέρει μια σειρά στοιχηματικών επιλογών στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Νικητής αγώνα και o/u ημιχρόνου, πολλαπλά σκορ, να βρεθεί πίσω στο σκορ και να κερδίσει, ασιατικό χάντικαπ κόρνερ, αυτογκόλ, ο/u σε φάουλ και σουτ στο τέρμα, περιθώριο νίκης, συνολικά γκολ 1ου και 2ου ημιχρόνου και περίοδος επίτευξης τερμάτων, είναι μεταξύ άλλων τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η winmasters στους παίκτες της για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος Ελ Αραμπί και το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, είναι παίκτες ικανοί να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της μάχης στο ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’.

Να σκοράρει πρώτος ή τελευταίος, να σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα, συνολικά σουτ στον στόχο, φάουλ υπέρ και κατά, συνολικά κλεψίματα, γκολ με πέναλτι, να γίνει αλλαγή, είναι οι στοιχηματικές επιλογές που διαθέτει η winmasters στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο για τους δύο παίκτες όσο και για όλους τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι, που θα βάλει τέλος ή θα παρατείνει την αγωνία στο φετινό πρωτάθλημα!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.