Πλούσια Παρασκευή σε επιλογές και αποδόσεις!

Ως συνήθως η Παρασκευή είναι το… ορεκτικό πριν το «κυρίως» που είναι η δράση του Σαββατοκύριακου. Στο άρθρο αυτό θα πάρουμε μια καλή γεύση από τα ματς ανά την Ευρώπη και θα δούμε οκτώ σημεία συνολικά από τα γήπεδα της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας.

Μπορείς να ακολουθήσεις τις προτάσεις της Παρασκευής του Λαγωνικού με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

(22:00) Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

Σπουδαίο τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα στην περιοχή της Βαλένθια. Τα 7 σερί ματς χωρίς, την έφεραν μια θέση κάτω από τη Μπέτις και οριακά εκτός Ευρώπης. Αν από ομάδα που πάλευε για θέσεις 4-6, στο τέλος μείνει εκτός Ευρώπης, θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Η Βαλένθια έχει ανασάνει κάπως όντας στο +5 από τον υποβιβασμό, αλλά δεν μπορεί να χαλαρώσει σε καμία περίπτωση. Μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να μείνει χωρίς νίκη το «κίτρινο υποβρύχιο» για 8ο σερί ματς. Στο 2,16 το διπλό, που θα είναι η επιλογή μας.

(21:30) Σάλκε – Μάιντς

Το… σώσε έγινε στη Σάλκε μετά το 5-1 από τη Στουργκάρδη! Ξηλώθηκε προπονητικό τιμ, τεχνικός και εκτελεστικός διευθυντής και πάει για ολικό restart. Στο τιμόνι είναι πλέον ο Δημήτρης Γραμμόζης (5ος προπονητής για φέτος) ο οποίος με την έλευση του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έφερε αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις των παικτών. Η Μάιντς είναι κοντά στο να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Έστω και χωρίς τους Μπενταλέμπ (Μ, 9/0), Μπουζεγιάμπ (Μ, 12/1), Νάστασιτς (Α, 15/0), Ουτ (ΜΕ, 16/2), Σανέ (Α, 9/0), Χούντελααρ (Ε, 1/0), Σκρίμπσκι (Μ, 9/0), Λούντεβιγκ (Α, 6/0) και Πασιένσια (Ε, 8/1), νομίζω ο αέρας αλλαγής μπορεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 1,80 το 1Χ.

(22:00) Εσπανιόλ – Οβιέδο

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, με την Εσπανιόλ να είναι όμως εκείνη που θέλει τη νίκη περισσότερο, αφού αισθάνεται την πίεση της Αλμερία που είναι στο -1. Η Οβιέδο με την καλή της πορεία το τελευταίο διάστημα εδραιώθηκε κάπου στη μέση του πίνακα και είναι απόλυτα ασφαλής. Πλήγμα για τη γηπεδούχο η απουσία του φορ Τομάς ( 26/15), αλλά έστω και έτσι θα βρει τον τρόπο να επιβληθεί. Άσος (1,70).

(19:30) Πάντερμπορν – Ντάρμσταντ

Η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων χρίζει φαβορί την Πάντερμπορν που πέρασε από το Ντάρμσταντ με 0-4 στον 1ο γύρο. Από βαθμολογικής μεριάς, καίγεται η φιλοξενούμενη, αλλά η αδυναμία που δείχνει εκτός έδρας αλλά και οι απουσίες των Μέλεμ (Μ, 21/3), Ραπ (Α, 18/1), Στανίλεβιτς (Α, 7/0), Πλάτε (Ε, 41/1), Μάι (Α, 22/0), Μπάντερ (Α, 9/0), Ζάιντελ (Ε, 14/1), Ίσεργουντ (Α) γέρνουν την πλάστιγγα στα αριστερά. Ικανοποιητικότατο το 2,08 του άσου!

(20:30) Πάσος Φερέιρα – Νασιονάλ Μαδέιρα

Σε κακή αγωνιστική φόρμα και οι δύο ομάδες, με την Πάσος να αφήνει βαθμούς που ευτυχώς δεν της κόστισαν ακριβά στην προσπάθεια που κάνει να βγει στο Γιουρόπα. Η Νασιονάλ εμπλέκεται στα σενάρια υποβιβασμού, μαζί με τις μισές ομάδες της βαθμολογίας! Τη θέλουν πάρα πολύ τη νίκη και οι δύο. Η λογική λέει ότι το αποτέλεσμα δεν θα απέχει και πολύ από το προηγούμενο ματς τους (1-1) για τον 1ο γύρο. Τον πρώτο λόγο έχει η Πάσος, αλλά κρατάμε το G/G (2,10).

(21:45) Σαρλερουά – Σιντ Τρούιντεν

Η γηπεδούχος τρέχει να προλάβει μπας και προλάβει την είσοδο στα πλέι οφ. Για την ώρα από τον στόχο αυτό απέχει μόλις δύο βαθμούς. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 4 ματς, ενώ μετράει δύο νίκες στα 10 τελευταία ματς της! Η Σιντ Τρούιντεν διατηρείται πάνω από τη ζώνη, αλλά ακόμα είναι σε επικίνδυνη κατάσταση και οι 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς (έχει και 1 ισοπαλία) δεν βοηθούν και πολύ! Πιστεύω στην είσοδο της γηπεδούχου στα πλέι οφ και πάω με τον άσο σε απόδοση 2,20.

(21:00) Έμεν – Σπάρτα Ρότερνταμ

Η φόρμα των δύο ομάδων αλλά και το βαθμολογικό κίνητρο μας στρέφουν στο να στηρίξουμε την ουραγό Έμεν! Έχει βρει παλμό η Έμεν μετά τις δύο σερί νίκες και το -5 από τη σωτηρία δεν είναι απαγορευτική απόσταση. Η Σπάρτα είναι εξαιρετική εκτός έδρας, αλλά δεν είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχει δώσει 7 ματς και είναι δίχως νίκη με ρεκόρ 0-2-5! Δεν ξέρω αν θα πάρει κάτι απόψε η Έμεν αλλά όλα τα δεδομένα μας δείχνουν ότι πρέπει να τη στηρίξουμε. Στο 1,62 το 1Χ.

(19:45) Χέλμοντ – Ναϊμέγκεν

Το διπλό που θα την εδραιώσει εντός των πλέι οφ ανόδου θα ψάξει η Ναϊμέγκεν απόψε. Η Χέλμοντ στην ουσία δεν κυνηγάει τίποτα. Το εξαιρετικό πρόσωπο της Ναϊμέγκεν φέτος στα εκτός έδρας ματς με ρεκόρ 7-2-4 θα αποτελέσει και σήμερα οδηγό. Υπάρχει αξία στο διπλό (1,87) το οποίο θα αποτελέσει την επιλογή μας στην αναμέτρηση αυτή!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ -> 2 -> 2,16

Σάλκε – Μάιντς -> 1Χ -> 1,80

Εσπανιόλ – Οβιέδο -> 1 ->1,70

Πάντερμπορν – Ντάρμσταντ -> 1 -> 2,08

Πάσος Φερέιρα – Νασιονάλ Μαδέιρα -> G/G -> 2,10

Σαρλερουά – Σιντ Τρούιντεν -> 1 -> 2,20

Έμεν – Σπάρτα Ρότερνταμ -> 1Χ -> 1,62

Χέλμοντ – Ναϊμέγκεν -> 2 -> 1,87

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα