Ξυπνούν εφιάλτες στα Γιάννενα για τον ΠΑΟ

Το κάζο του κυπέλλου δεν ξεπερνιέται εύκολα για τον Παναθηναϊκό και η μοίρα τον έφερε να αντιμετωπίζει πάλι τον ΠΑΣ Γιάννενα, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στους Ζωσιμάδες. Σούπερ ματσάρα το ΟΦΗ – ΑΕΛ, με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ το Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους Αρκάδες. Στη Σούπερ Λιγκ 2, έχουμε ντερμπάρα, Ιωνικός – Ξάνθη…

Τρία Χ, όλα μονά ή σύστημα 2-3. Για να ακολουθήσεις ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΟΦΗ – Λάρισα

Τρομερό ματς στο Ηράκλειο, ανάμεσα με δύο από τις ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Πάντως, το μομέντουμ είναι διαφορετικό για τους δυο τους, αφού ο ΟΦΗ βρίσκεται σε παρατεταμένη κατρακύλα, ενώ η Λάρισα έχει ανέβει αγωνιστικά με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και την αλλαγή του προπονητή. Η ΑΕΛ έχει δημιουργήσει και μια θετική μίνι παράδοση στην Κρήτη, όπου στα τελευταία έξι ματς με τον ΟΦΗ έχει μία νίκη και πέντε ισοπαλίες. Ο Σίμος έχει υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Ο ΟΦΗ δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη σε αυτό το ματς και πραγματικά παρατηρείται μια συσπείρωση στην ομάδα. Εκτός οι Φερέιρα (εξτρέμ, 3/0), Νέιρα (χαφ, 16/3), Βούρος (στόπερ, 13/0), Σελίμοβιτς (στόπερ, 11/0), Γιάννου (φορ, 11/0), Τσιλιανίδης (εξτρέμ, 5/0), Βαζ (εξτρέμ, 1/0) και Σακόρ (χαφ, 9/0), όμως επιστρέφει ο ποιοτικός επιθετικός, Καστάνιος. Για την ΑΕΛ, το 1-0 επί του Παναιτωλικού ήταν βάλσαμο, αν και πάλι δεν πήγε καλά επιθετικά. Εκτός οι Μούζεκ (αρ. μπακ, 9/1), Τρούγιτς (εξτρέμ, 16/0), Μιχαήλ (στόπερ, 18/0) και Σπαρβ (αμ. χαφ, 18/1). Θα στήσει πούλμαν η Λάρισα. Το 1,67 που βρίσκουμε τον άσο είναι για γέλια. Αίμα κι άμμος το ματς, δεν πρόκειται να το ακουμπήσω στοιχηματικά. Αν μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο για να παίξω κάτι, θα ήταν το Under, με 1,65.

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Ο Ατρόμητος είναι σε τραγική κατάσταση και ο Παντελίδης παραμένει χωρίς νίκη από τότε που ανέλαβε. Δεν είναι και εύκολο να τον κερδίσεις στο Περιστέρι, αλλά αν οι γηπεδούχοι δεν είχαν πάρει βαθμούς κόντρα στους μεγάλους της κατηγορίας, τώρα θα κινδύνευαν. Οι Γιαννιώτης και Κιβρακίδης είναι εκτός για σήμερα, ενώ ο Παντελίδης θα βάλει μέσα όσους θεωρεί οτι μπορούν να ανταπεξέλθουν, πρωτίστως ψυχολογικά. Ο Αστέρας συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να με διαψεύδει πανηγυρικά. Δεν περίμενα με τίποτα τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και πραγματικά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι Τριπολιτσιώτες μπορούν να ονειρεύονται ακόμη και την τετράδα στην κανονική περίοδο, αν κερδίσουν σήμερα. Πολύ κακή παράδοση έχει η Τρίπολη μέσα στο Περιστέρι, καθώς στα τελευταία δέκα ματς έχει οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες. Οι Τιλίκα, Καστάνιο και Καπίγια είναι εκτός για τους φιλοξενούμενους. Θα παίξει ρόλο η παράδοση και νομίζω πως το Χ είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το ματς.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Το ζευγάρι αυτό θα το δούμε για τρίτη φορά τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες. Στις δύο προηγούμενες επικράτησε ο ΠΑΣ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Η πρόκριση στο κύπελλο πανηγυρίστηκε έξαλλα για τους Ηπειρώτες, που δικαιώθηκαν για όλη την καλή δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην έχει μαζέψει πολλούς βαθμούς ο ΠΑΣ, αλλά ακόμη και όταν χάνει, δεν είναι ποτέ κακός. Παίζει εξαιρετικά, υπάρχει πλάνο στο γήπεδο και το μεγάλο του αστέρι βρίσκεται στον πάγκο και είναι ο προπονητής του. Οι Σιόντης και Οικονομόπουλος είναι εκτός για σήμερα, αλλά υπάρχουν λύσεις για όλες τις θέσεις, σε βαθμό που ο Γιαννίκης δεν ξέρει ποιον να ξεκινήσει, καθώς έχει 14-15 ισάξιους παίκτες.

Τέρμα το κύπελλο για τον Παναθηναϊκό, άρα χάθηκε ο μεγάλος στόχος για φέτος. Τώρα απομένει να καταφέρει να μπει στην πρώτη τετράδα, κάτι που έμοιαζε αδύνατο το Δεκέμβρη και σήμερα δεν είναι και πολύ μακριά. Στο ματς με την ΑΕΚ ήταν μέτριος, αλλά τουλάχιστον αμυντικά, ήταν πάλι αξιόπιστος. Τα αποδυτήρια δεν είναι καλά με τον Μπόλονι, αφού οι επιλογές του Ρουμάνου να βγάλει μπροστά τους πιτσιρικάδες και να αφήσει στον πάγκο τις βεντέτες, του έχει στοιχίσει. Αν τελικά ο Παναθηναϊκός μείνει εκτός πρώτης τετράδας, το μέλλον του Μπόλονι δεν είναι καθόλου σίγουρο την επόμενη χρονιά. Εκτός για σήμερα οι Αλεξανδρόπουλος (αμ. χαφ, 19/0), Μολό (δ. μπακ, 14/0), Βέλεθ (στόπερ, 18/2), Νιας (νιόφερτος αμ. χαφ, 4/0), Κουρμπέλης (κάπτεν, 10/1), Σαβιέρ (7/0) και Μπουζούκης (9/0). Οι Σάντσες και Καμπετσής επιστρέφουν, μπαίνοντας μάλλον και στην ενδεκάδα. Λογικά θα ξεκινήσει και ο Βιγιαφάνες, με τους Μαουρίτσιο και Σανκαρέ να είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ.

Δεν χάνει εύκολα ο ΠΑΣ στα Γιάννενα, όσο και αν έχει ξεφουσκώσει μετά τη νίκη και την πρόκριση στο κύπελλο. Θεωρώ πως η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα και σήμερα.

Ιωνικός – Ξάνθη

Ματσάρα στην έδρα του Ιωνικού, ανάμεσα σε δύο από τα φαβορί για την άνοδο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα σοκ κόντρα στον Εργοτέλη και υπάρχει απογοήτευση. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν καλή ομάδα και θα το παλέψουν. Θεωρώ δύσκολο να κάνουν δεύτερη σερί ήττα μέσα στην έδρα τους. Η Ξάνθη έχει πλέον τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο και Μπάμπης Τεννές σημαίνει άμυνα. Το 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν επιτυχία, όμως το οτι ξέρει η ομάδα να μην δέχεται γκολ, είναι δεδομένο. Και εδώ ένα Χ, αφού το βλέπω πολύ ισορροπημένο.

Συνολικά λοιπόν για σήμερα, τρία Χ και ένα no bet.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

14:45 Ιωνικός – Ξάνθη –> Χ –> 2,90
17:15 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης –> Χ –> 2,90
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός –> Χ –> 3,10

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα