Σούπερ Λιγκ 1 & 2: 3 + 3

Τρία ματς διεξάγονται σήμερα για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1 και άλλα τρία για τη Σούπερ Λιγκ 2. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Β’ Εθνικής ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Ιωνικό, που μπορεί να κρίνει και το ποια ομάδα θα ανέβει απευθείας στη Σούπερ Λίγκα…

Είσαι άσος στα ελληνικά και εμπιστεύεσαι το Γάτο; Παίξε το δικό σου παρολί (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σούπερ Λιγκ 1

Ξεκινάω με το ΟΦΗ – Ατρόμητος. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα, ο Ατρόμητος δεν αισθάνεται και πολύ ασφαλής. Έχει έξι πόντους διαφορά από την προτελευταία θέση, στην οποία βρίσκεται η Λάρισα και αν συνεχίσει να χάνει συνεχώς, μπορεί να κινδυνέψει. Θυμίζουμε πως στα τρία επόμενα παιχνίδια, οι Περιστεριώτες θα υποδεχτούν τη Λαμία και το Βόλο, ενώ θα παίξουν και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Λογικά, αν πάρουν τέσσερις πόντους θα έχουν σωθεί, αλλά το να παίζεις με τη φωτιά, κάποιες φορές προκαλεί ατυχήματα. Ο ΟΦΗ “καίγεται” για βαθμούς και δεν του άρεσε καθόλου η νίκη της Λάρισας την προηγούμενη αγωνιστική. Πάντως, παραμένει σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τις Λάρισα και Παναιτωλικό που είναι ακριβώς από κάτω του. Το πρόγραμμα από δω και πέρα είναι δύσκολο, αφού θα παίξει εκτός με Λάρισα και Λαμία, ενώ τελειώνει με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο. Το σημερινό είναι το ματς που είναι θεωρητικά πιο πολύ στα μέτρα του, οπότε θέλει να το πάρει οπωσδήποτε, για να μείνει εκτός τελευταίας δυάδας. Ο άσος πληρώνει κοντά στο 2,00 και είναι στις επιλογές μου.

Στο Παναιτωλικός – Απόλλων, η πλάστιγγα στρέφεται προς τα αριστερά. Οι Αγρινιώτες είναι στην τελευταία θέση και το σημερινό ματς είναι το θεωρητικά πιο βατό που έχουν να δώσουν στη συνέχεια. Κι αυτό όχι γιατί ο Απόλλων είναι καμιά κακή ομάδα, αλλά γιατί δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, ενώ ούτως ή άλλως, τους τρεις βαθμούς που θέλει η ομάδα της Ριζούπολης για να σωθεί οριστικά, μπορεί να τους πάρει και στα επόμενα παιχνίδια, όπου αντιμετωπίζει ομάδες αδιάφορες βαθμολογικά. Για μένα είναι ο άσος της αγωνιστικής και σε αποδόσεις άνω του 1,80, σίγουρα θα τον τιμήσω.

Στο Βόλος – Γιάννινα, βλέπω ένα μεγαλοπρεπές Χ. Αδιάφορες και οι δύο, παρότι οι γηπεδούχοι δεν το δείχνουν. Έχουν σωθεί και πλέον παίζουν για την πρώτη θέση των πλέι άουτ, με το Βόλο να έχει πλεονέκτημα. Τα Γιάννενα έχουν μπροστά τους και τον ημιτελικό κυπέλλου, οπότε θα παίξουν συντηρητικά, όμως η νοοτροπία του Γιαννίκη είναι να παλεύουν για κάθε ματς. Ισοπαλία που πληρώνει λίγο πάνω από 3,00.

Σούπερ Λιγκ 2

Ο Ιωνικός προηγείται στη βαθμολογία με πέντε πόντους διαφορά από το δεύτερο Λεβαδειακό. Αν κερδίσει μέσα στη Λιβαδειά στο ντέρμπι κορυφής, τότε θα ξέρουμε την ομάδα που θα έχει τεράστιο πλεονέκτημα για να προβιβαστεί απευθείας στη Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις πόντους περισσότερους από την τρίτη, Ξάνθη και έξι περισσότερους από τον 4ο, Εργοτέλη. Ακολουθούν και πλέι οφ ανόδου, οπότε καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει σήμερα. Βλέπω κλειστό ματς και τις δύο ομάδες να προσέχουν πολύ. Άρα θα πάω στην ισοπαλία, με απόδοση κοντά στο 3,00.

Στο Διαγόρας – Τρίκαλα, οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικό στόχο. Οι γηπεδούχοι μπορούν να προλάβουν τα πλέι οφ ανόδου, χωρίς πολλές ελπίδες να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα πάντως. Έχουν μόνο ένα πόντο διαφορά απ’ την 6η, Παναχαϊκή και στα τελευταία ματς θέλουν νίκες για να την ξεπεράσουν. Τα Τρίκαλα είναι στην τέταρτη θέση απ’ το τέλος και λογικά δεν θα κινδυνέψουν. Όμως, χρειάζονται πόντους ακόμη για να είναι σίγουρα εξασφαλισμένα. Ο άσος είναι πολύ χαμηλά και δεν πρόκειται να τον αγγίξω. Στο ημίχρονο του αγώνα, θεωρώ οτι θα δούμε ένα κλειστό ματς και θα πάω με την ισοπαλία.

Τελευταία μου επιλογή το διπλό συνδυαστικά με το Under 3,5 στο Ιεράπετρα – Ξάνθη, Οι γηπεδούχοι έχουν κάποιες εκλάμψεις στο πρωτάθλημα αλλά ουσιαστικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αντίθετα, η Ξάνθη είναι μία από τις ομάδες που θα παίξουν ως τέλος για την άνοδο και το ματς είναι πολύ κρίσιμο για να μείνει χωρίς τρίποντο. Παράλληλα, το Under 3,5 μοιάζει πολύ πιθανό, αφού η Ξάνθη δεν είναι φουλ επιθετική ομάδα, αλλά κρατάει εύκολα το μηδέν στην άμυνα.

Η εξάδα μου πληρώνει εξαιρετικά και αξίζει να την ακολουθήσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI