Η τετράδα της Δευτέρας 18/4

Μπορεί το ΣΚ να έφυγε, αλλά η Δευτέρα δεν μας αφήνει με…παράπονο! Υπάρχει δραστηριότητα και μάλιστα και σε ελίτ κατηγορίες, πέραν της δικής μας Super League 1. Για πάμε να δούμε το σημερινό μας «καρεδάκι»!

Τρία στα τρία η χάνεται!

Τα χθεσινά αποτελέσματα στο «αιώνιο» ντέρμπι και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αναγκάζουν την ΑΕΚ να πάει για το διπλό και μόνο στους «Ζωσιμάδες». Για τη νίκη θα πήγαινε ούτως ή άλλως, αλλά πλέον είναι επιτακτική ανάγκη, αν θέλει να μείνει μέσα στο κόλπο για την 3η θέση. Δεν έχει νίκη ακόμα στη διαδικασία η «ένωση» που είναι στο -3 από τον ΠΑΟ και στο -5 από τον Άρη. Αν μείνει αυτό το -5, βλέπω «σκούρα» τα πράγματα. Ο ΠΑΣ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, έχει 3 σερί ισοπαλίες. Το 1-1 με τον Ολυμπιακό και τα δύο σερί 0-0 με ΑΕΚ και ΠΑΟ. Έχει τρία σερί διπλά στους «Ζωσιμάδες», όπου τελευταία φορά έχασε το 2013, 7 ματς πίσω…Αν και δεν έχει πείσει η ομάδα του Οφρυδόπουλου, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δείξει ότι είναι εδώ και θα στηρίξω το διπλό της στο 1,94!

Για την 8η σερί νίκη…

Πάει τρένο στη La Liga η Μπάρτσα του Τσάβι, που από εκεί που την έβλεπαν πολλοί εκτός Ευρώπης, πλέον μοιάζει το μεγάλο φαβορί να βγει 2η πίσω από τη Ρεάλ που μετά το 2-3 στη Σεβίλλη, δεν το χάνει. Έχει…χρωστούμενα στην Κάντιθ που την κράτησε στο μηδέν στο πρώτο ματς (0-0) και δεν θέλει να πετάξει την ευκαιρία να μείνει πάνω από Σεβίλλη και Ατλέτικο με τις οποίες είναι σε τριπλή ισοβαθμία. Πάμε με τον άσσο συνδυασμένο με over 2.5 για να πάμε στο 1,70.

«Μιλάει» η έδρα!

«Ντέρμπι του Ήλιου» στη Serie A, ή αλλιώς…Νάπολι – Ρόμα! Πολύ ιδιαίτερο ματς, αφού οι «παρτενοπέι» θέλουν τη νίκη για να μείνουν στην κούρσα του τίτλου, μαζί με Μίλαν και Ίντερ, ενώ οι «τζιαλορόσι» παλεύουν για μια θέση στην Ευρώπη και πάνε στο ματς με ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση, τη νίκη και την πρόκριση τους «4» του Κόνφερενς. Με ήττα η Φιορεντίνα θα έχει την ευκαιρία μελλοντικά να προσπεράσει και να τη βγάλει εκτός Ευρώπης. Δεύτερη σερί ήττα εντός έδρας δεν κάνει η Νάπολι. Θα πάρω τον άσσο (2,03).

Αντιδρούν οι «μπεργκαμάσκι»

Τώρα που δεν έχει Ευρώπη η Αταλάντα, πιστεύω θα δει πιο σοβαρά τα ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα και θα πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει για να είναι στην Ευρώπη και του χρόνου, αφού κινδυνεύει για την ώρα. Βέβαια έχει 2 ματς λιγότερα, οπότε με τα κατάλληλα αποτελέσματα, είναι στο χέρι της. Απόψε στο «Gewiss» έχει ντέρμπι με μια ομάδα με την οποία υπάρχει αντιπαλότητα και είναι ματς που μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, ώστε να δούμε ένα καλό finish από τους «μπεργκαμάσκι» που θα τους φέρει εντός Ευρώπης. Άσσος (1,65).

Η τετράδα της Δευτέρας παίζεται σε απόδοση 11,04! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |