Τελειώσαμε με την ανάλυση όλων των σημερινών αγώνων του μουντιάλ, οπότε πάμε να δούμε τα καθιερωμένα μας ειδικά στοιχήματα από αυτά. Πολύ καλά πήγε η χθεσινή μέρα από άποψη ειδικών, αφού επιβεβαιώθηκαν πολλές επιλογές που μας έστειλαν στο ταμείο. Πάμε στα πιο φρέσκα τώρα.
Να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι και να κερδίσει η Πολωνία σε απόδοση 3.20! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Τυνησία – Αυστραλία. Tα ρέστα τους παίζουν τα αουτσάιντερ του Δ’ ομίλου, αφού όποιος χάσει… χάνεται. Εδώ μου αρέσει η επιλογή “σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι 1-1” σε απόδοση 3.25, ενώ θεωρώ πως θα δούμε ένα σκληρό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίρνουν κάρτα και στα δύο ημίχρονα. Το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει με 4.45.
Συνεχίζουμε με το ματς Πολωνία – Σαουδική Αραβία. Εδώ πιστεύω ήρθε η ώρα του Λέβα να δείξει ότι μπορεί να σκοράρει επιτέλους στα τελικά ενός μουντιάλ. Στο προηγούμενο έφτασε κοντά, αλλά έχασε το πέναλτι. Σήμερα έχει όλα τα φόντα να είναι αυτός που θα ανοίξει το σκορ και το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει σε απόδοση 3.25. Επειδή, οι Σαουδάραβες είναι πολύ κινητικοί στην επίθεση, αυτό μπορεί να οδηγήσει τους Πολωνούς σε αναγκαστικά σκληρά μαρκαρίσματα που θα φέρουν κάρτες. Να δει κάρτα ο στόπερ Γκλικ πληρώνει με 4.00.
Σειρά έχει το Γαλλία – Δανία. Μεγάλο ματς για την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά. Τον πρώτο λόγο τον έχει φυσικά η Γαλλία και οι παικταράδες που διαθέτει. Να σκοράρει πρώτος ο Εμπαπέ ή ο Ζιρού δίνεται σε απόδοση 3.65 και το θεωρώ εξαιρετική επιλογή. Από την άλλη μεριά, να σκοράρει οποτεδήποτε ο Κρ. Έρικσεν στο 5.40 είναι επίσης πολύ καλή περίπτωση. Τέλος, να έχει ο Γκριεζμάν μια ασίστ και πάνω στο ματς πληρώνει με 4.00 και θα το πάρουμε.
Τελειώνουμε με το ματς της ημέρας Αργεντινή – Μεξικό. Ή τώρα ή ποτέ για το Μέσι και την παρέα του. Στο πρώτο ματς έδειξε ότι μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, αρκεί να έχει και την απαραίτητη βοήθεια. Να σκοράρει ή να βγάλει ασίστ ο Λίο πληρώνει σε απόδοση 3.20. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί και αυτός βαρόμετρο για την Αργεντινή και θεωρώ πολύ πιθανό να σκοράρει σήμερα. Η απόδοσή του βρίσκεται στο 2.87. Τέλος, στα ματς και των δύο στην πρεμιέρα υπήρξε πέναλτι και το ίδιο βλέπω και εδώ. Να καταλογιστεί πέναλτι πληρώνει σε απόδοση 2.77.
Βρες άπειρα ειδικά από τα σημερινά ματς του μουντιάλ με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Stoiximan: “Επίσημος Ευρωπαϊκός Υποστηρικτής, Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022”