Οι άσοι της ημέρας (21/1)

Για πάμε λίγο στους άσους μας guys! Ωραία πράγματα έχουμε και εδώ. Πρέμιερ, Γερμανία, Ελλάδα και Ισπανία είναι οι 4 λίγκες που απαρτίζουν το καρεδάκι μου με άσους για το Σάββατο.

 

Παίξε του άσους που σου προτείνω με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

Γουέστ Χαμ – Έβερτον

Για καμιά από τις δύο δεν περίμενα ότι Γενάρη μήνα θα έγραφα για παραμονή κλπ, αλλά να που αμφότερες είναι χαμηλά, είναι υπό πίεση και το ματς αυτό είναι από αυτά που συνηθίζουμε να λέμε…εξάποντα! Όποια το πάρει έχει την ευκαιρία να πάρει ψυχολογία και ανάσα, βγαίνοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η χαμένη συνεχίζει να έχει κακή ψυχολογία, εσωστρέφεια και γκρίνια στις τάξεις των οπαδών. Η Έβερτον είναι σε χειρότερη κατάσταση, όντας εδώ και 9 ματς χωρίς νίκη, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, οπότε είναι εύλογα και το αουτσάιντερ. Νομίζω η Χαμ μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το ματς αυτό και να μας πληρώσει το 1,78 του άσου της.

 

Ουνιόν Βερολίνου – Χόφενχαϊμ

Αν το ματς ήταν στην έδρα της Χόφενχαϊμ, θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα. Τώρα βλέπω φαβορί τους πρωτευουσιάνους! Μπορεί να θυμόμαστε το κακό φινάλε της Ουνιόν πριν το Μουντιάλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι μια εξαιρετική ομάδα, με στόχο της Ευρώπη και μια ομάδα πανίσχυρη μέσα στο σπίτι της. Εκτίμησή μου ότι θα μιλήσει ο παράγοντας έδρα σήμερα στην πρωτεύουσα και βλέπω να έρχεται ο δυνατός άσος σε απόδοση 2,32.

 

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’

Μπορεί να είναι ΠΑΟΚ Β΄ αλλά ένα ματς Ηρακλής – ΠΑΟΚ είναι σημαντικό στη Θεσσαλονίκη. Πρώτη η Β ομάδα του «δικέφαλου», αλλά και ο «γηραιός» είναι από τα γερά χαριά της SL2! Θα κυνηγήσει την άνοδο και με Σάκη Τσιώλη στον πάγκο και ένα καλό ρόστερ, έχει ελπίδες! Πάνοπλος ο Ηρακλής, μπαίνει για μένα ως το φαβορί σήμερα, σε ένα ματς που θα έχει γκολ. Καλό το GG, αλλά μου αρέσει και το 1,95 του άσου!

 

Σεβίλλη – Κάντιθ

Η Σεβίλλη μοιάζει….μαγεμένη! Σαν να της πήρε κάποιον την ικανότητα της και οδεύει ολοταχώς προς τη 2η κατηγορία, ειδικά αν δεν κερδίσει απόψε τη γειτόνισσα Κάντιθ! Εξαιρετικά αναξιόπιστη ανασταλτικά, αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει άλλο ειδικό βάρος η φανέλα της και πιστεύω ότι δεν θα μας απογοητεύσει. Θα κάνει το χρέος της στην ιστορία και τους οπαδούς της και θα πάρει το ματς, το οποίο μπορεί και να τη φέρει εκτός διακεκαυμένης ζώνης. Στο 1,72 ο άσος!

 

13,85 απόδοση πληρώνει η τετράδα μας με άσους! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ