H πρόταση της ημέρας (28/5)

Συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με ματσάκια το Euro Κ21 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρουμανίας και της Γεωργίας, ενώ ένα ματσάκι θα το τσιμπήσουμε και από τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λ. Αμερικής, το Κόπα Λιμπερταδόρες.

 

Αγγλία Κ21 – Γερμανία Κ21

Με το 2-0 επί του Ισραήλ η Αγγλία πέρασε άνετα τον όμιλο και είναι στους «8» της διοργάνωσης. Για τη Γερμανία στον αντίποδα, η ήττα από τους Τσέχους «ψαλίδισε» τις ελπίδες πρόκρισης. Μονόδρομο αποτελεί η νίκη απέναντι στην Αγγλία, αλλά ταυτόχρονα θέλει και ήττα της Τσεχίας απο το Ισραήλ, όμως με μικρό σκορ, καθώς μπλέκει και με αυτό σε ισοβαθμία. Γενικά «σκούρα» τα πράγματα για τη «νασιονάλμανσαφτ». Θα είναι κάζο για τους πρωταθλητές του 2021, αλλά συμβαίνουν και τέτοια στο ποδόσφαιρο. Είναι ματς που πάει για εκατέρωθεν γκολ και σε απόδοση 1,62 μας κάνει το GG.

 

Eλβετία Κ21 – Γαλλία Κ21

Η Γαλλία μαζί με Ισπανία και Αγγλία είναι οι ομάδες με 2/2 νίκες στις 2 πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο δεν τρομάζουν οι «τρικολόρ». Οι Ελβετοί με αυτά που έχουμε δει μπορούν να κερδίσουν αλλά για να τα καταφέρουν, οφείλουν να προσέξουν την άμυνά τους, που ώρες – ώρες μοιάζει με παιδική χαρά. Με τη Γαλλία να έχει περάσει στους «8» μοιάζει καλό το 1Χ σε επίπεδα διπλασιασμού (1,93).

 

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλλε – Αρχεντίνος Τζούνιορς

Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από τον όμιλο, αλλά υπάρχει και το έξτρα κίνητρο της 1ης θέσης. Έχει δείξει ότι είναι άκρως υπολογίσιμη στην έδρα της η Ιντεπεντιέντε, η οποία σκοράρει με ευκολία. Ωστόσο ανασταλτικά πολλές φορές δυσκολεύεται και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από τους ποιοτικούς επιθετικούς της Αρχεντίνος. Πιστεύω ότι είναι ματς που πάει ολοταχώς για GG. Σε απόδοση 1,91 δεν πούμε «όχι».

 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να παίξεις την τριάδα μου!

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ