Μετά τον Ολυμπιακό που χθες έφερε σε πέρας την αποστολή του στο Μπακού, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση, σειρά παίρνουν οι ομάδες που παίζουν στο Κόνφερανς Λιγκ. Πρώτη το χορό ανοίγει η ΑΕΚ που υποδέχεται τη Βελέζ Μόσταρ, στη ρεβάνς του 2-1 στο Σαράγιεβο. Η «ένωση» θέλει νίκη με ένα γκολ για παράταση ή με 2+ για να πανηγυρίσει την πρόκριση!
Θα βρει την τρόπο η ΑΕΚ να πανηγυρίσει την πρόκριση κόντρα στην μαχητική Βελέζ; Δες τις αποδόσεις!
(21:00) ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ
ΑΕΚ: Η ΑΕΚ ενώ είχε το προβάδισμα θεωρητικά μετά την κλήρωση, στη Βοσνία δεν επιβεβαίωσε το φαβοριτισμό της. Δεν είναι μόνο η ήττα με 2-1, αλλά και η κακή της εμφάνιση. Αν και ο Ανσαριφάρντ την έβαλε μπροστά στο σκορ νωρίς και είχε και δοκάρι με το Γιώργο Τζαβέλλα, η ομάδα του Μιλόγιεβιτς δεν ήταν καθόλου καλή, είχε εμφανή έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και κάπως έτσι ήρθε η ανατροπή και δικαίως θα λέγαμε τα…άκουσαν οι παίκτες από τον τεχνικό τους. Απόψε ξέρει ότι θέλει νίκη με δύο γκολ. Είναι το φαβορί για τη νίκη και θα έχει και τον κόσμο στο πλάι της μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο! Διαφορετική σύνθεση αναμένεται να δούμε σε σχέση με το πρώτο ματς, αφού στην ενδεκάδα αναμένουμε τους Στάνκοβιτς (Τ), Βράνιες (Α) και Λε Ταλέκ (Μ)! Από πλευράς απουσιών, δείχνει ότι κοντεύει να επιστρέψει ο Σιμόες ενώ το ματς χάνουν οι Γαλανόπουλος και Λάτσι.
Βελέζ: Η Βελέζ φαίνεται ότι έχει μάθει στα δύσκολα. Για τρίτη φορά φέτος βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να το ανατρέψει. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ και δικαιότατα ήρθε αυτό το 2-1, αλλά απόψε στη ρεβάνς θα αντιμετωπίσει μια άλλη ΑΕΚ. Περισσότερο διαβασμένη, ενισχυμένη και με τον κόσμο στο πλευρό της. Προκειμένου να την βοηθήσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Βοσνίας, αναβλήθηκε το ντέρμπι με τη Ζρίνσκι. Σίγουρα θα είναι πολύ πιο ξεκούραστη η ομάδα του Ντούντιτς, ο οποίος θα έχει απόψε στη διάθεση του τον κομβικότατο Σαμίρ Ράντοβατς, που απουσίασε στο πρώτο ματς.
Εκτίμηση: Η ΑΕΚ ήταν και είναι το φαβορί για την πρόκριση, ακόμα και μετά το 2-1 της Βοσνίας. O άσος που είναι στο 1,20 δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων βάσει υλικού, αλλά η διαφορά αυτή θα πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο. Πρόταση μου είναι το ασιατικό -1.5 στον άσο, επιλογή που πληρώνει επί 1,75!
Οι πιθανές ενδεκάδες
ΑΕΚ (4-1-4-1): Στάνκοβιτς – Μιτάι, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Λόπες – Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος, Αλμπάνης, Αραούχο – Ανσαριφάρντ
Βελέζ (4-2-3-1): Μπογκντάνοβιτς – Οβτσίνα, Ζβόνιτς, Ζελίκοβιτς, Φερέιρα – Ράντοβατς, Πρσες – Μπραντάο, Τσόσιτς, Άντουσιτς – Ζαΐμοβιτς
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ – Βελέζ -> 1 (-1.5) -> 1,75