Σπουδαία βραδιά απόψε για την Πριμέιρα Λίγκα, αφού ενδέχεται να έχουμε τη στέψη του φετινού πρωταθλητή! Η Πόρτο υποδέχεται στο «Ντραγκάο» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σφαγίσει τον τίτλο από ένα ντέρμπι. Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Μπράγκα – Μπελενένσες, ενώ η τρίτη αναμέτρηση της βραδιάς είναι το Μορεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα.
Θα σφραγίσει τον τίτλο απόψε στο «Ντραγκάο» η θα έχουμε παράταση αγωνίας; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Η βαθμολογία
(19:00) Μορεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα
Αν κάποια ομάδα έχει κίνητρο στο ματς αυτό είναι η Πάσος, που ναι μεν είναι στο +4 από τον υποβιβασμό, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται 100% ασφαλής. Θέλει 1 βαθμό ακόμα για να ησυχάσει και τυπικά. Η Μορεϊρένσε είναι παντελώς αδιάφορη αφού εδώ και καιρό έχει βολευτεί σε μια θέση στα μισά του πίνακα. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο και βλέπω ένα σβηστό «Χ» ακόμα και με 0-0. Στο 3,10 η επιλογή μας.
(21:15) Μπράγκα – Μπελενένσες
Να κλειδώσει την Ευρώπη θέλει η Μπράγκα, αλλά και να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα της Σπόρτινγκ, γκέλα που την φέρνει ακόμα και 3η δηλαδή απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα. Η Μπελενένσες μόλις στο -1 από τη διακεκαυμένη ζώνη είναι εύλογο ότι θα παίξει για να πάρει ότι παραπάνω μπορεί. Το «Μουνισπάλ» δεν της πάει και τόσο σαν έδρα αφού σε 7 ματς έχει μόλις 1 νίκη (6-0-1). Απόντες οι Ντιόγκο Βιάνα (6/0), Ρολάντο (3/0), Σικέιρα (25/0, 4 ασίστ), Τορμενά (4/0) και Ουάλας (8/0) για τη Μπράγκα, ενώ Γκονσάλο Σίλβα (18/0), Εδουάρδο Κάου (3/0), Ακάς (15/0), Φρανσίσκο Βαρέλα (9/0), Τόμας Ριμπέιρο (13/0), ο μέσος Αντρέ Σάντος (26/2), ο εξτρέμ Σιλβέστρε Βαρέλα (19/3) και Λίκα (30/7) δεν υπολογίζονται για τη Μπελενένσες. Παίρνουμε το 1/1 σε απόδοση 1,83.
(23:30) Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ντέρμπι στο «Ντραγκάο» με την Πόρτο να έχει τη δυνατότητα να σηκώσει το πρωτάθλημα από απόψε. Ιδανικό σενάριο μάλιστα όταν είναι κόντρα σε μια εκ των top-3 ομάδων της χώρας. Σε περίπτωση ήττας βέβαια μπαίνει σε μπελάδες, αφού στα τελευταία τρία ματς έχει Μορεϊρένσε, αλλά και Μπράγκα, Μπενφίκα! Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπλέξει σε τέτοιου είδους αγωνίες. Η Σπόρτινγκ έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 ματς κόντρα στην Πόρτο, αλλά έχει και 5 ισοπαλίες, ενώ όταν χάνει, χάνει δύσκολα. Σίγουρα η διαφορά των ομάδων δεν είναι για άσο του 1,77. Για τον Κονσεϊσάο οι Ουρίμπε (24/0), Κορόνα (31/4, 13 ασίστ) είναι τα κύρια προβλήματα. Για τον Αμορίμ μόνη βασική απουσία είναι εκείνη του Ακούνια (22/2). Ακόμα και αν δυσκολευτεί πολύ, θα πάρει τη νίκη η Πόρτο και θα στεφθεί πρωταθλήτρια.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
Μορεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα Χ 3,10
Μπράγκα – Μπελενένσες 1/1 1,83
Πόρτο – Σπόρτινγκ 1 1,77
*Η βαθμολογία είναι από το flashscore.gr