ATP Tour Finals: Ο πρόωρος τελικός του Στέφανου

Ολοκληρώνεται σήμερα το γκρουπ «Λονδίνο» στο ATP Tour Finals στο οποίο συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας έχει απόψε ένα μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια του να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού καλείται να δώσει ένα «do or die» ματς με τον σπουδάιο Ράφα Ναδάλ. Στο άλλο ματς της ημέρας, μάχονται Ντόμινικ Τιμ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Θα κάνει ο Στέφανος μια ακόμα μεγάλη νίκη κόντρα σε παίκτη του BIG-3; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

(16:00) Τιμ – Ρούμπλεφ

Ο Τιμ είναι εξαιρετικός στα πρώτα δύο ματς που έδωσε στο Tour Finals, επικρατώντας αρχικά του Στέφανου Τσιτσιπά και εν συνεχεία του Ράφα Ναδάλ. Μάλιστα στην αναμέτρηση κόντρα στον Ισπανό, ήταν αλάνθαστος και παρά το πολύ καλό παιχνίδι του αντιπάλου του πήρε τη νίκη με 2-0 σετ, κατακτώντας και τα 2 tie break. Μάλιστα ο Αυστριακός επέδειξε πνευματικό σθένος αφού δεν πτοήθηκε ψυχολογικά, από την απώλεια τριών match point. O Ρούμπλεφ προέρχεται από μια τρομερή χρονιά στην οποία κατέκτησε 5 τίτλους, μια επίδοση φοβερή ακόμα και για full καλεντάρι, πόσο μάλλον για μια τσεκουρεμένη λόγω κορωνοϊού σεζόν. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση λόγω του αποκλεισμού, ενώ και ο Τιμ έχει δώσει δύο δύσκολα ματς. Δίχως άγχος αμφότεροι και το ματς πιθανότατα θα έχει μπόλικα games. Βλέπω τον Τιμ να κάνει το 3 στα 3 και με ένα -2.5 χάντικαπ η απόδοση πάει στο πολύ καλό 1,87.

(22:00) Ναδάλ – Τσιτσιπάς

Πρόωρος τελικός που θα καθορίσει ποιος εκ των δύο θα κάνει παρέα στον Τιμ στην επόμενη φάση. Αναμέτρηση νούμερο 8 για τους δύο αθλητές με τον Ισπανό να έχει το πάνω χέρι με ρεκόρ 6-1. Η μια νίκη του Στέφανου πάντως ήταν, όσο και αν είναι περίεργο, στο χώμα! Κόντρα στον Τιμ ο Ναδάλ ήταν πολύ καλός αλλά έπαιζε απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Δεν σέρβιρε καλά ο Ράφα, με ποσοστό κάτω του 60%, ενώ υπέπεσε και σε πολλά αβίαστα, τα οποία στοίχισαν. Ο Τσιτσιπάς κόντρα στο Ρούμπλεφ ήταν απίστευτος για ένα σετ, κάνοντας το 1-0 σε 17 λεπτά! Μετά ανέβασε απόδοση ο Ρώσος, έφτασε ένα βήμα πριν τη νίκη, αλλά ο Έλληνας νούμερο 6 του κόσμου είχε τα αποθέματα να γυρίσει την κατάσταση και να πάρει το ματς. Οι book βλέπουν μεγάλο φαβορί το Ναδάλ με τη νίκη του κοντά στο 1,40 ενώ 3,40 παίζει ο Τσιτσιπάς. Πέρυσι ο Ναδάλ στην ίδια διοργάνωση επικράτησε με 2-1 σετ κάνοντας ανατροπή. Εκτιμώ ότι ο Στέφανος μπορεί να πάρει ένα σετ συνεπώς το +1.5 σετ χάντικαπ του σε απόδοση 1,75 μοιάζει ιδανική επιλογή!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Τιμ – Ρούμπλεφ -2.5 games χάντικαπ Τιμ 1,87

Ναδάλ – Τσιτσιπάς +1.5 σετ χάντικαπ Τσιτσιπάς 1,75

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI.

Share on Facebook